Incarcator auto Ugreen USB Type C / USB QC PD 24W cu priza pentru bricheta 12V argintiu, AD101
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

Incarcator auto Ugreen USB Type C / USB QC PD 24W cu priza pentru bricheta 12V argintiu, AD101

106,03 lei Cu TVA

89,10 lei Fara TVA

117,81 lei -10%

Termen de livrare: 24 ore
check In stoc
Achizitii securizate
Livrare rapida
14 zile retur

Credit module tbi bank 3.3.5

26.56 Lei x 4 rate

Descriere

Incarcator auto - USB-C / USB - 84 W - 3 A PD - QC - Ugreen CD204

Un incarcator auto rapid de la renumitul brand Ugreen este un accesoriu care merita sa aveti in masina. Este echipat cu trei prize: USB si USB-C, precum si o priza pentru bricheta cu o putere totala de iesire de 84 W, care accepta protocoale de incarcare rapida PD, QC 3.0. Datorita acestui lucru, puteti incarca dispozitivele conectate la ele de pana la 2,5 ori mai rapid decat folosind un incarcator standard.

Acest model inteligent are si un sistem electronic modern. Are o dubla functie - ajustarea parametrilor de curent la nevoile unui anumit dispozitiv si, de asemenea, - protejarea echipamentului impotriva posibilelor supraincalziri, scurtcircuite si supratensiune.

Incarcatorul de la Ugreen se caracterizeaza printr-o structura solida si o calitate foarte inalta a manoperei. In plus, are dimensiuni relativ mici si un design minimalist, dar eficient. Datorita acestor caracteristici, se va potrivi perfect in interiorul oricarei masini. Tot ce trebuie sa faceti este sa-l conectati la bricheta masinii.

Specificatie:

Marca: Ugreen

Model: CD204

Curent de intrare: 12V-24V / 8A

Curent de iesire USB-C: 5V / 3A, 9V / 2.22A, 12V / 1.67A

Curent de iesire USB: 5V / 3A, 9V / 2A, 5V / 3A, 12V / 1.5A

Curent total de iesire: 5V / 4.8A

Putere de incarcare: 84W

Incarcare rapida: incarcare rapida 3.0, livrare de energie

Avantajele cheie ale incarcatorului auto Ugreen:

Puteti incarca instantaneu pana la 3 dispozitive in acelasi timp - incarcatorul de 69 W este echipat cu prize USB, USB-C si bricheta. Acestia accepta protocoale QC 3.0, PD.

Echipamentul dumneavoastra va fi in siguranta in timpul incarcarii - incarcatorul Ugreen are un sistem electronic inteligent care ajusteaza parametrii actuali la un anumit dispozitiv, protejandu-l astfel impotriva supraincarcarii, supraincalzirii, scurtcircuitelor si scurtcircuitelor.

Puteti gestiona cu usurinta ansamblul - incarcatorul este gata de utilizare imediat dupa ce il conectati la priza brichetei din masina

Nu va va deranja in timp ce conduceti - acest model se caracterizeaza prin dimensiuni reduse. Deci este foarte discret si se potriveste oricarui model de masina

Fisa tehnica
AD101
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile