Suport de telefon pentru bicicleta Ugreen, ghidon de motocicleta, negru (LP494 negru)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Suport de telefon pentru bicicleta Ugreen, ghidon de motocicleta, negru (LP494 negru)

83,49 lei Cu TVA

70,16 lei Fara TVA

Termen de livrare: 24 ore
check In stoc
Achizitii securizate
Livrare rapida
14 zile retur
Descriere

Ugreen Universal Bicycle Phone Holder for Bike Motorcycle Handlebar Black (LP494 Black)

Mergeți adesea pe bicicletă sau sunteți motociclist? Gadgetul pe care îl prezintă Ugreen este exact pentru tine. Un ghidon stabil și solid montat pe volan este o soluție care vă va permite să folosiți, printre altele, navigația în timpul călătoriei. În plus, nu trebuie să vă faceți griji că veți conduce foarte repede pe teren accidentat - gadgetul este atât de stabil încât vă va menține eficient telefonul într-o singură poziție.

Specificații:

 • Marca: Ugreen
 • Tip: Suport pentru bicicletă / motocicletă
 • Diametrul ghidonului pe care poate fi atașat: Diametrul ghidonului pe care poate fi atașat: 15-44mm
 • Compatibilitate cu telefoanele: 4.7 - 6.8 inci

Setul conține:

 • 1 x Suport pentru bicicletă / motocicletă

Cele mai importante caracteristici:

 • Buton pentru a elibera blocajul de prindere
 • Acoperă ghidonul cu silicon
 • Suport de telefon anti-alunecare
 • Materiale durabile
 • Poate fi rotit în 360 °

O gamă largă de reglaje

Gadgetul de la Ugreen vă va oferi o stabilitate ridicată a telefonului atașat la el. Un mare avantaj este posibilitatea de a ajusta suportul la telefon - totul datorită brațului universal care poate fi adaptat la ecrane de la 4,7 la 6,8 inci. Nu vă faceți griji cu privire la deteriorarea telefonului - colțurile și spatele sunt protejate împotriva zgârieturilor. O mare comoditate este și posibilitatea de a așeza liber telefonul, totul datorită rotirii la 360 °.

Construcție robustă

Suportul vă permite să îl atașați cu ușurință la ghidonul unei biciclete sau motociclete. Inelul este strâns ferm, iar partea sa interioară folosește un material care îl împiedică să se miște, să alunece sau să alunece pe cadru. Acest lucru vă oferă posibilitatea de a pedala liber, fără a vă face griji că mânerul se va răsuci și telefonul va cădea.

O serie de caracteristici de securitate

Fixarea suportului pentru telefon este primul pas. După ce ați înșurubat inelul pe ghidon, tot ce trebuie să faceți este să glisați telefonul cu urechea de fixare în el. După ce auziți un clic, puteți fi siguri că mecanismul a fost blocat automat, ceea ce va menține telefonul în siguranță. Dacă doriți să îl scoateți, trebuie doar să apăsați butonul și să eliberați dispozitivul de blocare.

.

Fisa tehnica
Ugreen
HRT-72547
6957303865482
CN
392690909790 Suport de plastic pentru telefon.
ID
72547
Adâncimea ambalajului produsului în cm
1
Înălțimea ambalajului produsului în cm
1,6
Lățimea ambalajului produsului în cm
1
Culoare principală
Negru
EAN
6957303865482
Cod producător
60548
Greutate totală în grame
0.17
Tipul de pachet
Caseta
Livrare si retur
Politica de retur

Produsele achizitionate la distanta:

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative:
 Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul persoana fizica are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

 
 Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit)  si ambalajul original. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, produse care odata utilizate nu mai pot fi refolosite sau prezinta urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Rambursarea sumei achitate:
 Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maximum 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data notificarii SC Pyramid Computers & ServicesSRL de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract. Banii vor fi returnati in contul bancar furnizat de catre client.
 SC Pyramid Computers & ServicesSRL. va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care SC Pyramid Computers & ServicesSRL nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul (se va lua data cea mai recenta).

 Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalaju loriginal cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit), cheltuielile de returnare vor fi suportate de client.

Politica de returnare a produselor, conform O.G. 34/2014 , se aplica numai vanzarilor facute catre clientii persoane fizice.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil), sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia, deasemenea produsele care nu mai pot fi reutilizate nu se accepta ca retur.

Incheierea contractului la distanță se consideră încheiat atunci cînd clientul a primit o confirmarea prin e-mail.

Returnarea produselor cu defecte

In cazul in care produsul achizitionat a fost livrat nefunctional, sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris pe adresa de mail : vanzari@efire.ro, in termen de 24 de ore de la primirea produsului. In cazul in care defectiunea nu a fost semnalata in maxim 24 de ore de la livrare, produsul nu va fi inlocuit.

Alte mentiuni legate de returnarea produselor

Nu se pot returna urmatoarele categorii de produsele:
- Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri
- Produse aduse pe comenzi speciale.

- Filtrele sau consumabilele cumparate separat sau cele care fac parte componenta a produselor, contravaloarea acestora din urma se va scade din valoare produsului returnat.

 In cazul in care produsul livrat nu corespunde specificatiilor din site se poate returna fara niciun cost suplimentar din partea clientului, dupa ce, in prealabil, a fost trimisa o notificare in scris din partea acestuia in care se va specifica lipsa de conformitate a produsului in maxim 24 de ore de la livrare. Clientul poate solicita inlocuirea produsului sau returnarea contravalorii acestuia.

La livrarea coletului, clientul are dreptul de a refuza produsele ale caror ambalaje au fost deteriorate. Pentru dovezi, coletul poate fi fotografiat si se poate intocmi un proces verbal impreuna cu reprezentantul firmei de curierat in care sa fie mentionata starea coletului din momentul livrarii.

Pentru a notificarea SC Pyramid Computers & ServicesSRL cu privire la decizia de retragere din contract, consumatorul poate completa formularul de returnare produse din contul dumneavoastra.

Livrare

Toate comenzile realizate pana in ora 16 se vor pregatii si expedia in aceeasi zi, iar cele sosite dupa aceasta ora se vor finaliza in ziua urmatoare. De la primirea mesaj-ului de confirmarea a finalizarii comenzii se aplica termenul de livrare standard de 24 de ore, care poate ajunge si la maxim 48 de ore, exceptie facand perioadele cu Sarbatori Legale, promotiile Black Friday si alte perioade extrem de aglomerate la care se vor face referire pe site in momentul in care se constata ca pot interveni intarzieri.

NOTA : Magazinul online eFire.ro nu vinde in strainatate

IMPORTANT :

    Te rugam sa verifici integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primesti de la Fan Courier, in prezenta curierului si sa ceri intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor in cazul in care coletele prezinta urme de deteriorare. In cazul in care agentul nu are un proces verbal ii soliciti sa scrie pe AWB starea deteriorata a cutie sau produsului. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare, iar produsul nu va fi schimbat. 

Clienti multumiti
 • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
 • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
 • "Outstanding customer service." - Jack
 • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile