Cablu Baseus Crystal Shine Series cablu USB pentru incarcare rapida si transfer de date USB Tip C - USB Tip C 100W 2m ne
zoom_out_map

Cablu Baseus Crystal Shine Series cablu USB pentru incarcare rapida si transfer de date USB Tip C - USB Tip C 100W 2m ne

47,59 lei Cu TVA

40,00 lei Fara TVA

Termen de livrare: 24 ore
check In stoc
Achizitii securizate
Livrare rapida
14 zile retur
Descriere

Baseus Crystal Shine Series - cablu, cablu USB pentru încărcare rapidă și transfer de date USB Type C - USB Type C 100 W 2 m

Un cablu de înaltă calitate cu conectori USB Type C vă va permite să vă alimentați nu doar telefonul, ci chiar și un laptop - datorită adaptării sale la sarcină cu un curent de până la 100 W. De asemenea, suportă multe standarde de încărcare rapidă, astfel încât, prin conectarea telefonului la încărcător, nu trebuie să vă înarmați cu răbdare!

Specificații:

 • Marca: Brand: Baseus
 • Viteză de transmisie: până la 480 Mbps
 • Încărcare maximă: până la 100 W
 • Tip de conector: USB tip C - USB tip C
 • Standard USB: USB 2.0
 • Lungime: 2 m

Cele mai importante avantaje ale cablului Baseus Crystal Shine Series USB Type C - USB Type C:

 • Datorită adaptării la o sarcină cu o putere de până la 100 W, puteți încărca smartphone-uri, MacBook-uri, laptopuri sau tablete iPad care sunt alimentate prin USB Type C, precum și consola Nintendo Switch și alte dispozitive alimentate de la conectorul USB Type C
 • Suportă multe standarde de încărcare rapidă, incl. Quick Charge sau Power Delivery de până la 100 W
 • Cipul inteligent reglează puterea optimă pentru o încărcare stabilă și sigură, astfel încât cablul să nu se încălzească
 • Viteza de transmisie de până la 480 Mbps permite transferul rapid de date
 • Distinctiv, design unic

Încărcare și transfer rapid de date în același timp
Cablul USB tip C - USB tip C Baseus Crystal Shine Series este adaptat la o sarcină cu o putere de până la 100 W, ceea ce vă permite să alimentați dispozitivul și să transferați date în același timp. Este compatibil cu multe standarde de încărcare rapidă, incl. Quick Charge sau Power Delivery. Acesta este un cablu puternic pentru sarcini speciale! Îl puteți folosi pentru a încărca atât smartphone-uri, cât și laptopuri echipate cu un port USB tip C, și chiar și consola Nintendo Switch.

Calitate înaltă
Capacul împletit al cablului USB tip C - USB tip C Baseus Crystal Shine Series cu o textură durabilă are o ranforsare suplimentară în locul în care ștecherul se conectează la cablu. Astfel, este rezistent la îndoire și întindere. În interior se află un cablu de cupru cu 8 nuclee, care, datorită unui cip inteligent, nu se va încălzi nici măcar în timpul încărcării și transferului simultan de date.

Aspect unic și confort
Seria Baseus Crystal Shine are un design unic. Este disponibil în mai multe culori elegante. Există un ornament elegant lângă mufă care strălucește cu lumină reflectată. Un cablu de 2 metri va fi util în multe situații - puteți încărca telefonul în mod convenabil, de exemplu, în timp ce stați pe canapea acasă sau pe bancheta din spate a mașinii.

baseus_crystal_shine_series_fast_charging_data_cable_type_c_to_type_c_100w.jpg
Fisa tehnica
Baseus
HRT-84964
6932172602895
CN
854442909090 Cablu USB.
MOQ
80
Cantitate într-un ambalaj colectiv
80
ID
84964-uniw
Adâncimea ambalajului produsului în cm
2,5
Înălțimea ambalajului produsului în cm
15,3
Lățimea ambalajului produsului în cm
8,5
Culoare principală
Negru
EAN
6932172602895
Funcționalitatea cablului
Date
Încărcare
USB standard
USB 2.0 de mare viteză (480 Mbps)
Lungimea cablului
2
Standard de încărcare rapidă
Livrare de energie USB
Cod producător
CAJY000701
Sarcina maximă (W)
100
Greutate totală în grame
40
Tipul de pachet
Caseta
Tipul de conector
USB tip C (mascul)
Săriți calculul priorității
Tak
Livrare si retur
Politica de retur

Produsele achizitionate la distanta:

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative:
 Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul persoana fizica are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

 
 Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit)  si ambalajul original. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, produse care odata utilizate nu mai pot fi refolosite sau prezinta urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Rambursarea sumei achitate:
 Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maximum 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data notificarii SC Pyramid Computers & ServicesSRL de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract. Banii vor fi returnati in contul bancar furnizat de catre client.
 SC Pyramid Computers & ServicesSRL. va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care SC Pyramid Computers & ServicesSRL nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul (se va lua data cea mai recenta).

 Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalaju loriginal cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit), cheltuielile de returnare vor fi suportate de client.

Politica de returnare a produselor, conform O.G. 34/2014 , se aplica numai vanzarilor facute catre clientii persoane fizice.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil), sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia, deasemenea produsele care nu mai pot fi reutilizate nu se accepta ca retur.

Incheierea contractului la distanță se consideră încheiat atunci cînd clientul a primit o confirmarea prin e-mail.

Returnarea produselor cu defecte

In cazul in care produsul achizitionat a fost livrat nefunctional, sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris pe adresa de mail : vanzari@efire.ro, in termen de 24 de ore de la primirea produsului. In cazul in care defectiunea nu a fost semnalata in maxim 24 de ore de la livrare, produsul nu va fi inlocuit.

Alte mentiuni legate de returnarea produselor

Nu se pot returna urmatoarele categorii de produsele:
- Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri
- Produse aduse pe comenzi speciale.

- Filtrele sau consumabilele cumparate separat sau cele care fac parte componenta a produselor, contravaloarea acestora din urma se va scade din valoare produsului returnat.

 In cazul in care produsul livrat nu corespunde specificatiilor din site se poate returna fara niciun cost suplimentar din partea clientului, dupa ce, in prealabil, a fost trimisa o notificare in scris din partea acestuia in care se va specifica lipsa de conformitate a produsului in maxim 24 de ore de la livrare. Clientul poate solicita inlocuirea produsului sau returnarea contravalorii acestuia.

La livrarea coletului, clientul are dreptul de a refuza produsele ale caror ambalaje au fost deteriorate. Pentru dovezi, coletul poate fi fotografiat si se poate intocmi un proces verbal impreuna cu reprezentantul firmei de curierat in care sa fie mentionata starea coletului din momentul livrarii.

Pentru a notificarea SC Pyramid Computers & ServicesSRL cu privire la decizia de retragere din contract, consumatorul poate completa formularul de returnare produse din contul dumneavoastra.

Livrare

Toate comenzile realizate pana in ora 16 se vor pregatii si expedia in aceeasi zi, iar cele sosite dupa aceasta ora se vor finaliza in ziua urmatoare. De la primirea mesaj-ului de confirmarea a finalizarii comenzii se aplica termenul de livrare standard de 24 de ore, care poate ajunge si la maxim 48 de ore, exceptie facand perioadele cu Sarbatori Legale, promotiile Black Friday si alte perioade extrem de aglomerate la care se vor face referire pe site in momentul in care se constata ca pot interveni intarzieri.

NOTA : Magazinul online eFire.ro nu vinde in strainatate

IMPORTANT :

    Te rugam sa verifici integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primesti de la Fan Courier, in prezenta curierului si sa ceri intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor in cazul in care coletele prezinta urme de deteriorare. In cazul in care agentul nu are un proces verbal ii soliciti sa scrie pe AWB starea deteriorata a cutie sau produsului. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare, iar produsul nu va fi schimbat. 

Clienti multumiti
 • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
 • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
 • "Outstanding customer service." - Jack
 • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile