Cablu incarcare Type C compatibil Apple, Pyramid®, 20W PD, 1m lungime, incarcare rapida, rezistent, functii protectie, PD20W
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Cablu incarcare Type C compatibil Apple, Pyramid®, 20W PD, 1m lungime, incarcare rapida, rezistent, functii protectie, PD20W

8,10 € Cu TVA

6,80 € Fara TVA

Termen de livrare: 24 ore
check In stoc
Achizitii securizate
Livrare rapida
14 zile retur
Descriere

Cablu incarcare Type C to Lightning, Pyramid®, 20W PD, 1m lungime, incarcare rapida, rezistent, functii protectie, PD20W

 

Cablu de incarcare rapida 20W PD USB tip C / Iphone RC-193i

 

Daca esti in cautarea unui cablu de incarcare fiabil cu port Lightning, modelul acesta este must-have-ul tau. Cablul are un design interesant si mufele sale sunt marcate - intrare si iesire. Cablul are o masura suplimentara pe care o puteti utiliza pentru a verifica curentul de incarcare al telefonului mobil. Acest dispozitiv va satisface cei mai pretentiosi utilizatori.

 

Specificatii:

Tip: cablu de incarcare rapida

Material: nailon, plastic

Putere: 20W

Intrare: USB tip C

Iesire: Lightning

 

Continutul setului:

1x cablu de incarcare rapida

 

Caracteristici majore:

 

Cablu acoperit cu nailon

Masura integrata pentru intensitatea curentului

Varfuri ranforsate pentru dop

Marcarea prizei - intrare si iesire

Incarcare instantanee

Incarcare rapida prin cablu

 

Cablul garanteaza o incarcare rapida. Acest lucru va permite sa va incarcati complet telefonul mobil sau alt dispozitiv echipat cu port Lightning intr-un timp foarte scurt, in doar cateva zeci de minute. De asemenea, cablul are un design interesant si are un finisaj solid, ingrijire pentru mufe si o masura clara.

 

Solid si durabil

 

Nu trebuie sa va faceti griji ca cablul dvs. poate fi zgariat sau rupt, in special in sectiunea prizei. Cablul Remax a fost special consolidat pentru a fi foarte durabil. In plus, varfurile ambelor mufe sunt, de asemenea, intarite, din aceasta cauza cablul nu se rupe in acest loc, ceea ce se intampla frecvent in cazul cablurilor standard.

 

Solutii moderne

 

Cablul de incarcare rapida este echipat cu o serie de functii suplimentare. Cablul are o masura cu afisaj care va informeaza despre intensitatea curentului. Acest lucru va permite sa supravegheati procesul de incarcare si sa va asigurati ca totul merge bine.

Fisa tehnica
PD20W
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile