Incarcator fara fir Choetech pentru telefon, Apple Watch, AirPods, 10W, negru, T316
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

Incarcator fara fir Choetech pentru telefon, Apple Watch, AirPods, 10W, negru, T316

57,80 € Cu TVA

48,58 € Fara TVA

64,23 € -10%

Termen de livrare: 24 ore
check In stoc
Achizitii securizate
Livrare rapida
14 zile retur
Descriere

Incarcator fara fir Choetech pentru telefon, Apple Watch, AirPods, 10W, negru, T316

Incarcatorul MFi Choetech este o statie de Incarcare 4 In 1 care va permite sa Incarcati pana la patru dispozitive In acelasi timp. Nu mai trebuie sa-ti astepti randul pentru a-ti Incarca telefonul mobil, Apple Watch sau AirPods. Este o solutie ideala pentru persoanele care au toate aceste dispozitive si au nevoie sa le alimenteze cu energie In fiecare zi. Statia de andocare Choetech T316 va satisface, de asemenea, asteptarile iubitorilor Apple - este certificata MFi, ceea ce garanteaza siguranta. Incarcatorul MFi Choetech 4 In 1 este cel mai bun mod de a va asigura ca aveti suficiente porturi pentru Incarcare!

Un singur dispozitiv care le Incarca pe toate! Faceti cunostinta cu statia de Incarcare MFi Choetech T316, pe care o puteti Incarca simultan telefonul (de exemplu, iPhone, Samsung Galaxy), Apple Watch si AirPods. Are un design Imbunatatit si un aspect intern, astfel Incat sa asigure Incarcarea fara fir In siguranta. Deci este potrivit pentru uz casnic si la birou.

Incarcare rapida datorita puterii de pana la 10 W si certificarii MFi

Statia de Incarcare MFi Choetech T316 accepta Incarcare rapida fara fir de pana la 10 W (7,5 W pentru iPhone, 10 W pentru telefoanele Samsung Galaxy). Controlul inteligent al curentului de Incarcare protejeaza bateria dispozitivului In timpul Incarcarii rapide. Incarcatorul MFi protejeaza Impotriva supraIncarcarii, supratensiunii, supraIncalzirii si scurtcircuitului. Asadar, va protejeaza pe dvs. si pe dispozitivul dvs. atunci cand sunteti energizat.Un singur dispozitiv care le Incarca pe toate! Faceti cunostinta cu statia de Incarcare MFi Choetech T316, pe care o puteti Incarca simultan telefonul (de exemplu, iPhone, Samsung Galaxy), Apple Watch si AirPods. Are un design Imbunatatit si un aspect intern, astfel Incat sa asigure Incarcarea fara fir In siguranta. Deci este potrivit pentru uz casnic si la birou.

Incarcare rapida datorita puterii de pana la 10 W si certificarii MFi

Statia de Incarcare MFi Choetech T316 accepta Incarcare rapida fara fir de pana la 10 W (7,5 W pentru iPhone, 10 W pentru telefoanele Samsung Galaxy). Controlul inteligent al curentului de Incarcare protejeaza bateria dispozitivului In timpul Incarcarii rapide. Incarcatorul MFi protejeaza Impotriva supraIncarcarii, supratensiunii, supraIncalzirii si scurtcircuitului. Asadar, va protejeaza pe dvs. si pe dispozitivul dvs. atunci cand sunteti energizat.

 

Specificatie:

 

Interfata: USB (fema), Lightning MFi

Functie: Incarcator, suport

Intrare: DC 12V / 3A

Iesire USB: 5V / 1A

Incarcator wireless: 10W, 7.5W

Incarcator Apple Watch: 5W

Fulger: 5V / 2.1A

Material: ABS + aliaj de aluminiu

Dimensiune produs: 180 x 85 x 82 mm

Lungime cablu adaptor: 1500 mm

Dimensiune pachet: 120 x 95 x 209 mm

Greutate neta: 285 g

Adaptor: aprox. 157 g

Greutate bruta: aprox. 715 g

Certificat: MFi, CE, FCC, RoHS

Incarcator MFi care Incarca patru dispozitive In acelasi timp

Fisa tehnica
T316
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile