Incarcator baterii 65 W B6AC Neo
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Stoc epuizat

Incarcator baterii 65 W B6AC Neo

298,00 lei Cu TVA

250,42 lei Fara TVA

block Stoc epuizat
Livrare rapida
Toate produsele sunt in depozitul nostru
Achizitii securizate
14 zile retur

Credit module tbi bank 3.3.5

84.68 Lei x 4 rate

Descriere
Producător SkyRC
Nume B6AC Neo
Model SK-100200
Culoare Negru
Ecran TN
Diagonala ecranului 1,77 inci
Zona activă a panoului 28,03 x 35,04 mm
Rezolutia ecranului 128x160p
Numărul de culori ale ecranului 262K
Tensiune de intrare AC 100 V - 240 V 50/60 Hz
Tensiunea de intrare DC 10-30 V
Putere de încărcare DC: 200 W; AC: 60 W; QC3.0 / PD: 5 V ⎓ 3 A, 9 V ⎓ 3 A, 12 V ⎓ 3 A, 20 V ⎓ 3,25 A max. 65W;
Putere de descărcare 19 W (la 6S, 4,2 V/S)
Baterii compatibile LiPo / LiFe / LiIon / LiHV: 1-6 celule; NiMH/NiCd: 1-15 celule; Pb: 3S / 6S;
Intensitatea încărcării LiPo/LiFe/LiIon/LiHV/NiMH/NiCd/Pb: 0,2-10 A;
Intensitatea descărcării LiPo/LiFe/LiIon/LiHV/NiMH/NiCd/Pb: 0,1-0,2 A;
Curentul de echilibrare LiPo / LiFe / LiIon / LiHV: 500 A max;
Caracteristici LiPo / LiFe / LiIon / LiHV: echilibrare CHG, încărcare, stocare, descărcare;
NiMH / NiCd: Încărcare, Re-Peak, CYCLE_C_D, CYCLE_D_C, Descărcare;
Pb: normal, încărcare AGM, încărcare la rece, descărcare;
Material PC-ABS V0
Dimensiuni 70,6 x 50,6 x 46 mm
Greutate 150 g

Încărcător B6AC Neo

Încărcătorul SkyRC B6AC Neo vă va surprinde cu capacitățile sale vaste. Poate încărca bateriile cu până la 200 de wați (DC) sau 60 de wați (AC), precum și să le descarce și să le monitorizeze starea. Se remarcă prin performanța impresionantă și funcționarea silențioasă, iar datorită utilizării tehnologiei GaN este extrem de compact, făcându-l mult mai ușor de transportat. Dispozitivul va funcționa bine și ca încărcător obișnuit pentru un smartphone sau laptop - va oferi o putere de până la 65 de wați.

2.jpg

Tehnologie inovatoare GaN - performanță ridicată, dimensiuni reduse

Încărcătorul folosește tehnologia inovatoare GaN, astfel încât combină performanța ridicată, disiparea eficientă a căldurii și un design compact. Dispozitivul este mai mic decât un card de credit standard, permițând transport comod și fără probleme. O poți purta cu tine în orice moment!

9.jpg

Putere impresionantă

Uitați de așteptarea lungă până când bateriile sunt încărcate. Când încărcătorul este alimentat cu curent continuu (DC), acesta oferă până la 200 de wați de putere, permițându-vă să reduceți timpul de încărcare la aproximativ 10 minute. Pe de altă parte, dacă utilizați curent alternativ (AC), puterea dispozitivului va fi de maximum 60 de wați. Acest lucru vă va permite să încărcați bateria în aproximativ 20 de minute! În plus, interfața XT60 DC și compatibilitatea cu 100-240 V AC oferă mai multă flexibilitate și libertate. Notă: măsurătorile au fost efectuate în timpul încărcării unei baterii LiPo 6S cu o capacitate de 1300 mAh.

6.jpg

Descarcă bateria în câteva momente

Trebuie să descărcați rapid o baterie? Nicio problemă - încărcătorul B6AC Neo este echipat cu un port special pentru o descărcare eficientă și eficientă. Combinat cu portul principal, oferă până la 19 wați de putere. Ce înseamnă asta în practică? De exemplu, durează doar aproximativ 1,5 ore pentru a descărca o baterie LiPo 6S de 1300 mAh. Amintiți-vă, totuși, că dacă alegeți să utilizați doar portul principal, puterea va fi limitată la 5 wați.

8.jpg

Verificați starea bateriilor dvs

Monitorizarea stării bateriilor dvs. și îngrijirea corespunzătoare a acestora este cheia pentru prelungirea duratei de viață a acestora și pentru a vă asigura siguranța utilizării. Încărcătorul SkyRC B6AC Neo vă va ajuta să faceți exact asta! Cu ajutorul acestuia puteți verifica cu ușurință tensiunea și echilibrul celulei. Astfel veți ști întotdeauna dacă bateria dumneavoastră are nevoie de încărcare, descărcare sau echilibrare! Notă: funcția de măsurare a tensiunii și echilibrului este disponibilă pentru bateriile LiPo, LiHV, LiFe și LiIon.

3.jpg

Incarcator universal si alimentare digitala

Cu încărcătorul SkyRC B6AC Neo îți vei încărca nu numai bateriile, ci și, de exemplu, smartphone-ul, laptopul sau consola Nintendo Switch. Dispozitivul este echipat cu un port USB-C suplimentar, care acceptă încărcare rapidă PD 65 W. Acest lucru vă permite echipamentului să funcționeze în cel mai scurt timp! În plus, B6AC Neo se va dovedi ca o sursă de alimentare digitală - oferă o tensiune optimă de 2-27 V cu trepte de 0,1 V și un curent reglabil de 1-10 A.

5.jpg

Performanță și siguranță

Încărcătorul folosește un circuit redresor patentat pentru a converti eficient curentul continuu pentru o alimentare sigură. De asemenea, are un MCU încorporat care controlează cu precizie încărcarea pentru a minimiza pierderea de putere. Avantajul său suplimentar este un sistem avansat de protecție împotriva scurtcircuitului, supraîncălzirii și supratensiunii, printre altele. Așa că vă puteți bucura nu numai de performanță, ci și de siguranță!

7.jpg

Ușor de utilizat

Operarea comodă a încărcătorului este posibilă de afișajul încorporat cu noua interfață ColorX, care are un meniu clar, receptiv și pictograme special concepute, ușor de citit. În plus, puteți alege din până la 5 limbi - engleză, olandeză, franceză, chineză și japoneză. De remarcat este și funcționarea silențioasă a dispozitivului - chiar și la sarcină maximă nivelul de volum al ventilatoarelor sale este de numai aproximativ 48 dB. Nu vă fie frică de zgomot enervant! Există, de asemenea, o aplicație dedicată Charger Master, care, printre altele, vă permite să actualizați în mod convenabil software-ul încărcătorului - doar conectați-l la computer printr-un port USB-C.

4.jpg

Fisa tehnica
SkyRC
INN-060317
6930460008206
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile
chat Comentarii (0)