Incarcator de perete McDodo GAN 3xUSB-C + USB, 100W + cablu 2m (negru)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-5%Nou

Incarcator de perete McDodo GAN 3xUSB-C + USB, 100W + cablu 2m (negru)


189,98 lei Cu TVA

159,65 lei Fara TVA

199,98 lei -5%

Termen de livrare: 24 ore
notifications_active Ultimele produse in stoc
Livrare rapida
Toate produsele sunt in depozitul nostru
Achizitii securizate
14 zile retur

Credit module tbi bank 3.3.5

47.59 Lei x 4 rate

Descriere

Incarcator de perete McDodo GAN 3xUSB-C + USB, 100W + cablu 2m (negru)

Obțineți capacitatea de a vă încărca dispozitivele și mai rapid și mai convenabil. Încărcătorul de perete McDodo CH-5141 GAN oferă o putere de ieșire de până la 100 W, permițându-vă să încărcați chiar și două laptopuri simultan. Mai mult, vine cu 4 porturi (3x USB-C, 1x USB-A), astfel încât să poți conecta până la 4 dispozitive în același timp. Produsul este, de asemenea, cunoscut pentru compatibilitatea sa largă și utilizează tehnologia avansată GaN. Pachetul include un cablu USB-C la USB-C de 2 metri.

McDodo/CH-5141/2

Putere impresionantă

Acest încărcător oferă o putere impresionantă de până la 100 W, permițându-vă să vă încărcați dispozitivele într-o clipă. Cu ajutorul acestuia, puteți încărca cu ușurință chiar și două laptopuri simultan, fără a aștepta ca unul să fie gata înainte de a conecta altul.

McDodo/CH-5141/4

Încărcați 4 dispozitive simultan

Trebuie să încărcați mai multe dispozitive? Nici o problemă! Acest încărcător vă oferă până la 4 porturi – 3x USB-C și 1x USB-A. Aceasta înseamnă că puteți încărca rapid și convenabil până la 4 dispozitive în același timp! Modelul CH-5141 se mândrește, de asemenea, cu o compatibilitate largă, permițându-vă să încărcați dispozitive precum smartphone-uri, laptop-uri, console portabile de jocuri sau căști wireless fără probleme.

McDodo/CH-5141/3

Precizie în fiecare detaliu

Acest încărcător utilizează tehnologia inovatoare GaN, care nu numai că îi sporește eficiența, ci și îi reduce dimensiunea. Asa ca il poti avea mereu la indemana! Produsul asigura si siguranta in timpul utilizarii, deoarece este echipat cu un sistem avansat de protectie. Dar asta nu este tot – încărcătorul este compatibil cu un standard de tensiune universal, permițându-ți să-l folosești fără efort în multe țări din lume. Este partenerul perfect de călătorie!

McDodo/CH-5141/1

In cutie

  • Încărcător
  • Cablu USB-C la USB-C (2 m)
Fisa tehnica
McDodo
INN-059999
6921002651417
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile