Adaptor HUB USB-C, Baseus, HDMI 4K, SD/TF, 2 x USB 3.0, USB-C PD,100W, Gri

235,49 lei Cu TVA

197,89 lei Fara TVA

Termen de livrare: 24 ore
notifications_active Ultimele produse in stoc
Achizitii securizate
Livrare rapida
14 zile retur

Credit module tbi bank 3.3.5

58.99 Lei x 4 rate

Descriere

Baseus Metal Gleam 8in1 multifuncțional HUB USB Typ C - USB Typ C Power Delivery 100 W / HDMI 4K 30 Hz / cititor de carduri de memorie SD și microSD / 3x USB 3.2 Gen 1 / RJ45 1 Gbps

>

Miniaturizarea constantă a echipamentelor electronice este motivul pentru care multe computere moderne, în special laptopurile și stațiile de lucru All-in-One, au doar 1 sau 2 porturi USB.

.

Dimensiunile reduse sunt, desigur, un avantaj incontestabil al computerelor actuale, dar uneori pot fi și o cauză de mici inconveniente. Aceste probleme încep atunci când trebuie să conectați, de exemplu, un monitor suplimentar, o imprimantă sau un cablu de rețea.

.

Există ceva ce ați putea face în această situație? Bineînțeles, ajungeți la Baseus HUB. Cu ajutorul acestuia, puteți transforma un singur port USB Type-C al computerului dvs. în 8 conectori suplimentari!

.

Dar asta nu este tot. De asemenea, puteți conecta adaptorul la telefon, tabletă sau decodor Android TV (dispozitivul trebuie să fie echipat cu un port USB Type C OTG). În plus, dacă aveți doar 1 port USB tip C, adaptorul vă permite, de asemenea, să conectați dispozitivul la o sursă de alimentare de până la 100 W.

.

Decisionează-te acum și profită de fiecare funcționalitate pe care ți-o oferă acest HUB 8 în 1!

.

TCele mai importante caracteristici

.

  • 8 porturi încorporate care extind capacitățile laptopului, telefonului sau tabletei dvs.
  • Vă permite să conectați o sursă de alimentare externă cu o putere de până la 100 W..
  • Suport pentru imagini de până la 4K 30 Hz..
  • Carte de rețea încorporată de 1 Gbps.
  • Conectarea și citirea a două carduri de memorie în același timp.
  • Dimensiuni compacte..
  • Funcționează în standardul Plug & Play, nu este nevoie să instalați drivere.

Peste 8 porturi suplimentare

.

HUB-ul oferă utilizatorilor săi 8 porturi, 3 prize USB, 1 USB Type C, 1 USB Type C Power Delivery, HDMI, 2 sloturi pentru carduri de memorie și RJ45 pentru conectarea prin cablu la internet.

.

Power Delivery 100 W standard

.

Grație prezenței conectorului USB Type C Power Delivery, vă puteți încărca dispozitivul în timp ce adaptorul este conectat la acesta. Laptopul dvs. poate fi conectat permanent la sursa de alimentare, iar telefonul poate încărca bateria.

.

Conectarea unui ecran suplimentar

.

Conectorul HDMI transmite o imagine clară și detaliată în calitate 4K cu o rată de reîmprospătare de până la 30 Hz. Funcționează în modul de extensie a biroului sau în oglindă. Acest lucru vă permite să conectați un al doilea monitor sau proiector și să vizionați filme, să jucați jocuri sau să faceți prezentări pe un ecran mai mare.

.

Transfer de date ultrarapid

Transfer de date ultrarapid.

3 conectori USB 3.2 Gen 1 rezolvă problema numărului insuficient de porturi din dispozitiv și permit transferul de date la o viteză de până la 5 Gbps. Cu ajutorul lor, puteți utiliza accesorii suplimentare, cum ar fi hard disk-uri externe, șoareci, tastaturi, imprimante, unități USB flesh și multe altele.

.

Conectare la internet prin cablu

.

Când aveți nevoie de o conexiune la internet stabilă și rapidă, singura opțiune este să vă conectați la rețea cu ajutorul unui cablu. Adaptorul funcționează ca o placă de rețea externă și oferă acces la o conexiune de rețea de 1 Gbps. Este instrumentul perfect pentru vizionarea de filme de înaltă calitate pe servicii VOD, cum ar fi Netflix, HBO GO sau Player.

.

Funcționează cu două carduri de memorie în același timp

>

.

Dreapta lângă portul HDMI există două sloturi pentru carduri de memorie SD și microSD. Important este că HUB-ul vă permite să le citiți în același timp. Alte adaptoare au cititoare care suportă doar 1 card odată. Acesta este o excepție și vă oferă mai multă libertate de acțiune.

>.

Extindeți posibilitățile telefonului și ale tabletei dvs.

.

Laptopurile și computerele tradiționale sunt doar câteva dintre dispozitivele care sunt suportate de acest adaptor. Puteți să vă conectați telefonul sau tableta la el la fel de ușor. Acest HUB va transforma dispozitivul dvs. mobil într-o stație de lucru eficientă și vă va permite să lucrați ca pe un computer adevărat. Conectați un mouse, o tastatură și o unitate externă. Iar dacă telefonul dvs. are această funcție, puteți conecta chiar și un monitor.

Compatibil cu multe sisteme de operare

.

Indiferent de sistemul pe care lucrați, HUB-ul va funcționa cu acesta imediat după conectare. Modul Plug&Play este o garanție că nu sunt necesare drivere suplimentare. Este gata imediat ce iese din cutie și ușor de utilizat.

.

Carcasă metalică

.

Întreaga electronică ce controlează adaptorul este ascunsă într-o carcasă elegantă din aluminiu. HUB-ul arată grozav, iar aspectul său spune imediat că este un echipament profesional de înaltă calitate.

.

Grație dimensiunilor sale mici, se potrivește perfect cu alte dispozitive. Se potrivește oriunde și este ușor de transportat.

.

Carcasa din aluminiu este rezistentă la rugină și decolorare. Întregul dispozitiv a trecut o serie de teste de siguranță, iar sistemele de control gestionează cu atenție fluxul de date și energie.

.

Protecție încorporată

.

Toate porturile sunt gestionate de sisteme de control individuale. Acestea detectează parametrii dispozitivului conectat și adaptează alimentarea cu energie la nevoile acestora.

.

Adaptorul le protejează, printre altele, împotriva scurtcircuitelor, supraîncălzirii, supraîncărcării și descărcării complete.

>.
baseus_metal_gleam_series_8_in_1_multifunctional_type_c_hub_docking_station.jpg
Fisa tehnica
Baseus
HRT-69046
6953156204652
CN
854370909099 Butuc, splitter.
MOQ
100
Cantitate într-un ambalaj colectiv
100
ID
69046-uniw
Adâncimea ambalajului produsului în cm
2,1
Înălțimea ambalajului produsului în cm
17,3
Lățimea ambalajului produsului în cm
8,7
Culoare principală
Gri
EAN
6953156204652
USB standard
USB 3.2 Gen 1 (SuperSpeed USB 5 Gbps) (USB 3.0, USB 3.1 Gen 1)
Standard de încărcare rapidă
Livrare de energie USB
Cod producător
CAHUB-CV0G
Sarcina maximă (W)
100
Greutate totală în grame
45.33
Tipul de pachet
Caseta
Tipul de conector
Ethernet RJ45 (femelă)
Standard HDMI tip A (femelă)
USB tip A (femelă)
USB tip C (femelă)
USB tip C (mascul)
Numărul de conectori de ieșire
8
Fantă pentru card de memorie
Secure Digital (SD)
T-Flash (microSD)
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile