Uscator de par ENCHEN AIR 5, 1800W, INN-035963
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

Uscator de par ENCHEN AIR 5, 1800W, INN-035963

89,10 lei Cu TVA

74,87 lei Fara TVA

99,00 lei -10%

Termen de livrare: 24 ore
check In stoc
Achizitii securizate
Livrare rapida
14 zile retur
Descriere

Marca ENCHEN face parte din ecosistemul Xiaomi.

  

Uscător de păr ENCHEN AIR 5

Uscați chiar și părul lung în aproximativ 5-10 minute? Cu uscătorul de păr ENCHEN AIR 5 este posibil! Dispozitivul se distinge prin puterea de până la 1800W și viteza aerului suflat de până la 13m/s. Funcționează extrem de silențios și a fost protejat împotriva supraîncălzirii. Coafarea părului va fi facilitată de concentratorul inclus. De asemenea, uscătorul vă permite să alegeți dintre 2 setări de temperatură și oferă o funcție de aer rece.

 

Performanță uimitoare

Un motor de 22.000 rpm, care generează un flux de aer puternic, este responsabil pentru funcționarea eficientă a dispozitivului. De remarcat este și un ventilator cu până la 6 pale. Cu puterea sa mare de 1800W, puteți usca părul scurt în aproximativ 1-3 minute, părul mediu în aproximativ 3-5 minute și părul lung în aproximativ 5-10 minute. AIR 5 este, de asemenea, surprinzător de silențios - nivelul său de volum este de doar aproximativ 80 dB. Gata cu zgomotul enervant!

 

Reglați temperatura de suflare

Acum puteți regla funcționarea uscătorului în funcție de nevoile dvs. AIR 5 oferă 2 setări de temperatură din care să alegeți - Scăzut și Ridicat. Primul oferă explozii blânde, plăcute, în timp ce al doilea vă va permite să vă uscați în cel mai scurt timp. Va funcționa bine, de exemplu, înainte de muncă, când îți pasă de timp. Puteți folosi, de asemenea, funcția Cold Blow, care vă va ajuta să vă reparați coafarea și să vă oferi părului o strălucire orbitoare.

 

Sigur de utilizat

Bucurați-vă nu numai de uscare rapidă și eficientă, ci și de uscarea părului în siguranță. Uscătorul ENCHEN AIR 5 este echipat cu o siguranță specială de înaltă sensibilitate și un sistem avansat de protecție împotriva supraîncălzirii. Aceasta înseamnă că dacă temperatura depășește un anumit nivel, dispozitivul se va opri automat. Nu vă faceți griji că sunteți deteriorat sau ars!

 

Proiectat pentru confortul dumneavoastră

Uscătorul se distinge printr-un design modern, minimalist, astfel încât nu numai că arată grozav, dar este și foarte ușor de utilizat. Cablul lung garanteaza libertatea de miscare, iar plasa speciala asigura ca praful sau alte resturi sa nu patrunda in interiorul dispozitivului. De asemenea, vine cu un concentrator, care te va ajuta să accelerezi uscarea și să-ți faci mai ușor coafarea părului.

 

In cutie

  • Uscător
  • Concentrator

 

Specificație

 

Marca A COMPLETA
Nume Uscător de păr
Model AERUL 5
Putere nominală 1800W
Viteza motorului Până la 22.000 rpm
Tensiune nominală 220V
Frecvența nominală 50 Hz
Nivel de zgomot Aproximativ. 80dB
Fisa tehnica
INN-035963
6974728534106
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile