Perie ionizanta pentru indreptat par si barba cu raze infrarosii Kipozi EU-705G
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%Stoc epuizat

Perie ionizanta pentru indreptat par si barba cu raze infrarosii Kipozi EU-705G

176,72 lei Cu TVA

148,50 lei Fara TVA

196,35 lei -10%

block Stoc epuizat
Livrare rapida
Toate produsele sunt in depozitul nostru
Achizitii securizate
14 zile retur

Credit module tbi bank 3.3.5

44.27 Lei x 4 rate

Descriere

Perie ionizanta pentru indreptat parul cu infrarosu Kipozi EU-705G.

Vrei să te bucuri mereu de o coafură perfectă și îngrijită? Optează pentru peria ionizantă de îndreptat Kipozi. Cu peste 10 milioane de ioni negativi și o funcție infraroșu, va avea grijă de hidratarea părului și, de asemenea, va adăuga strălucire. Și asta nu este tot! De asemenea, vă veți economisi timp cu el, deoarece combină o perie și o placă de îndreptat.

2.jpg

Coafura perfecta

Cu Kipozi vei avea grijă de coafura ta ca niciodată! Cu peria ionizantă, părul tău va fi mai puternic, va încreți mai puțin și își va recăpăta strălucirea. De asemenea, vă va ajuta să vă mențineți părul hidratat corespunzător. De astăzi te poți bucura de echipamente profesionale în casa ta!

4.jpg

Puterea ionilor negativi

Peria ionizantă pentru îndreptarea părului Kipozi eliberează peste 10 milioane de ioni negativi în timpul utilizării. Acest lucru vă face coafura hidratată și, mai mult, puteți uita deja de vârfurile despicate! În plus, funcția infraroșu va ajuta la repararea părului deteriorat.

6.jpg

Economisi timp

Economisiți timp cu peria de îndreptat Kipozi. Va fi gata în 30 de secunde și, în plus, este o combinație de pieptene și placă de îndreptat. Vă va permite să faceți o coafură frumoasă în cel mai scurt timp! Drept urmare, nu vei mai întârzia niciodată nicăieri.

8.jpg

Confort de utilizare

Peria de îndreptat părul nu este doar un dispozitiv funcțional, ci și un confort de utilizare. Iti poti face coafura dupa comoditate, deoarece este dotata cu un cordon lung, care masoara 2 metri lungime. În plus, puterea sa este de până la 50 de wați. În plus, îi puteți ajusta temperatura în funcție de preferințele și nevoile dvs. în intervalul de la 100°C la 230°C.

9.jpg

Siguranță

Dispozitivul Kipozi este o garanție a siguranței. Peria de îndreptat este concepută pentru a preveni arsurile dacă o atingi accidental cu mâna și nici nu îți va arde scalpul. Nu trebuie să vă faceți griji că nu uitați să-l deconectați, deoarece este echipat cu un comutator inteligent.

5.jpg

Inclus

  • Perie ionizanta
  • Perie de curatat
  • Mănușă de protecție
  • Carcasă de călătorie
  • Documentație
Fisa tehnica
INN-043420
6973734201156
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile