Irigator Oral Profesional pentru Dus Bucal, FairyWill, negru, INN-030599
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%Stoc epuizat

Irigator Oral Profesional pentru Dus Bucal, FairyWill, negru, INN-030599

214,20 lei Cu TVA

180,00 lei Fara TVA

238,00 lei -10%

block Stoc epuizat
Livrare rapida
Toate produsele sunt in depozitul nostru
Achizitii securizate
14 zile retur

Credit module tbi bank 3.3.5

53.66 Lei x 4 rate

Descriere

Irigator oral FairyWill

Acum poți avea și mai multă grijă de igiena ta orală. Irigatorul FairyWill 5020E oferă 3 moduri de a alege și vă permite să vă curățați bine dinții. Îndepărtează până la 99,99% din impurități. Este echipat cu un rezervor de apa de 300 ml, a carui umplere nu iti va pune nicio problema. Setul include până la 8 duze interschimbabile, astfel încât întreaga familie să poată folosi irigatorul.

Fairywill/FW-5020E-negru/4

Curățare temeinică

Irigatorul elimină eficient până la 99,99% din resturile alimentare și tartrul, oferind în același timp un masaj profund al gingiilor și îmbunătățind circulația. Astfel, vă permite nu numai să vă curățați dinții temeinic, ci și să le îmbunătățiți starea. Tehnologia de pulsație îmbunătățită face ca jetul de apă la o presiune de 30-100 PSI să ajungă chiar și în acele zone ale gurii pe care o periuță de dinți obișnuită nu le poate ajunge.

Fairywill/FW-5020E-negru/5

3 moduri de operare

Personalizați funcționarea irigatorului în funcție de nevoile dvs. Aparatul oferă 3 moduri de curățare. Modul CLEAN este ideal pentru utilizarea de zi cu zi. Pulsul apei cu o rată de 1800 de ori pe minut vă va curăța eficient gura. Modul soft este potrivit pentru utilizatorii începători și pentru persoanele care au dinți sensibili. Frecvența de 1400 de ori pe minut permite o curățare amănunțită, dar delicată. Modul de masaj (1400-1800 de ori pe minut) vă va permite să vă curățați bine dinții în timp ce oferiți un masaj al gingiilor.

Fairywill/FW-5020E-negru/10

Rezervor de apă practic

Irigatorul este echipat cu un rezervor mare de apa cu o capacitate de 300 ml. Acest lucru este suficient pentru a vă permite să vă spălați dinții temeinic, fără a fi nevoie să-l umpleți din nou. Dacă este necesar, îl puteți curăța cu ușurință, prevenind astfel proliferarea bacteriilor. În plus, datorită designului său îmbunătățit, rezervorul nu are scurgeri, iar umplerea cu apă este o joacă de copii și rapidă.

Fairywill/FW-5020E-negru/9

8 duze interschimbabile incluse

Veți găsi până la 8 duze diferite pentru irigatorul dvs. în set. Printre altele, veți găsi un vârf pentru curățarea limbii, un vârf parodontal pentru a ajuta la îndepărtarea resturilor de alimente din locurile greu accesibile și un vârf dedicat persoanelor cu aparat dentar. Setul include, de asemenea, 5 duze standard, care sunt grozave pentru curățarea bucală de zi cu zi. În acest fel, întreaga familie îl poate folosi pentru a-și spăla dinții. Toate vârfurile sunt relativ lungi și se rotesc la 360°, permițându-vă să ajungeți chiar și în zonele greu accesibile ale gurii. Notă: pentru a evita proliferarea bacteriilor și pentru a menține igiena, vă recomandăm să înlocuiți duza la fiecare 3 luni și ceva.

Fairywill/FW-5020E-negru/2

Timp lung de lucru

Designul fără fir al irigatorului vă oferă libertate aproape nelimitată. Dispozitivul este echipat cu o baterie cu litiu de lungă durată, permițându-i să funcționeze până la 21 de zile cu o singură încărcare. Pentru a-l încărca, pur și simplu conectați-l la un încărcător, powerbank sau chiar laptop-ul dvs. folosind cablul USB inclus. După aproximativ 4 ore va fi din nou complet operațional!

Fairywill/FW-5020E-negru/8

Impermeabil

Utilizați irigatorul în baie, duș sau cadă fără griji. Dispozitivul se distinge prin rezistența la apă IPX7 - nu se teme de stropii accidentale! De asemenea, produsul este echipat cu garnituri duble, care previn eficient eventualele scurgeri. Dacă este necesar, puteți curăța și irigatorul pentru a-l menține în stare excelentă și mai mult timp.

Fairywill/FW-5020E-negru/7

Ușoare și portabile

Irigatorul FairyWill 5020E este incredibil de ușor și portabil. Datorită designului său ergonomic, se potrivește perfect în mână și oferă confort. Dacă vrei, îl poți lua cu ușurință cu tine în vacanță - nu va ocupa prea mult spațiu în geantă sau valiză. Nici nu va fi o povară grea.

Fairywill/FW-5020E-negru/16

Inclus

  • Irigator
  • Duza irigator x8
  • Cablu de încărcare
  • Card de garantie
  • Manual de utilizare

Fisa tehnica
FairyWill
INN-030598
6973734200210
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile