Periuta de dinti sonica cu set de varfuri Usmile U3, negru, INN-034249
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

Periuta de dinti sonica cu set de varfuri Usmile U3, negru, INN-034249

89,10 lei Cu TVA

74,87 lei Fara TVA

99,00 lei -10%

Termen de livrare: 24 ore
check In stoc
Livrare rapida
Toate produsele sunt in depozitul nostru
Achizitii securizate
14 zile retur
Descriere

Cauți o periuță de dinți sonică care să-ți curețe eficient dinții, să îndepărteze reziduurile alimentare și să te aducă mai aproape de un zâmbet alb ca zăpada? U3 vă va satisface așteptările. Acesta generează vibrații la o frecvență de până la 38000 de ori pe minut, garantând o spălare orală completă. Oferă 4 moduri de funcționare și 3 niveluri de intensitate, în plus, are peri DuPont de înaltă calitate și un afișaj LED practic. De remarcat este, de asemenea, timpul lung de lucru, temporizatoarele inteligente sau rezistența la apă IPX7.

Periuta de dinti vibreaza cu o frecventa de 38.000 de ori pe minut, ceea ce se traduce printr-un periaj precis si eficient. In timpul spalarii, produce o cantitate impresionanta de microbule care curata eficient spatiul dintre dinti si reduc placa. Usmile U3 oferă mai multe niveluri de intensitate și moduri de funcționare, astfel încât să îi puteți ajusta funcționarea la nevoile dvs.

Periuță de dinți sonică cu set de vârfuri Usmile U3 (negru)

Periuța de dinți sonică Usmile U3 oferă 4 moduri de funcționare, iar fiecare dintre ele vă va permite să obțineți un efect diferit. Puteți alege între modurile Curățare, Alb, Moale și Masaj. Le poți combina cu 3 grade de intensitate și astfel să folosești până la 12 moduri diferite de a te spăla pe dinți. Un afișaj LED practic va oferi informații despre modul selectat și intensitatea vibrațiilor.

Periuță de dinți sonică cu set de vârfuri Usmile U3 (negru)

Usmile U3 este echipat cu peri DuPont profesionisti, moi si ultra-subtiri, care garanteaza periajul amanuntit al dintilor si spatiul dintre ei. Perii se disting prin capetele rotunjite, astfel încât este blând cu gingiile sensibile și nu le rănește, îndepărtând în același timp reziduurile de mâncare și eliminând placa. În acest fel, vei avea grijă nu doar de sănătatea ta, ci și de un zâmbet alb, strălucitor.

Periuță de dinți sonică cu set de vârfuri Usmile U3 (negru)

Pentru a face spălatul pe dinți și mai plăcut, Usmile folosește o serie de soluții inteligente. Periuta de dinti U3 are cronometre care iti amintesc sa schimbi zona de curatat la fiecare 30 de secunde si ofera, de asemenea, un timp optim pentru spalarea dintilor. În plus, periuța de dinți reduce automat intensitatea vibrațiilor atunci când depășește un nivel sigur.

Periuță de dinți sonică cu set de vârfuri Usmile U3 (negru)

Cu Usmile U3 puteți uita să vă încărcați prea des periuța de dinți. U3 are o baterie de 2500 mAh, iar o singură încărcare asigură până la 180 de zile de utilizare. Pentru a vă încărca dispozitivul, utilizați pur și simplu portul USB-C. După 4 - 5 ore, periuța de dinți va fi din nou gata de lucru.

Periuță de dinți sonică cu set de vârfuri Usmile U3 (negru)

Periuța de dinți sonică Usmile U3 combină cu succes funcționalitatea ridicată cu designul modern. Arată extrem de stilat, este, de asemenea, ușor și la îndemână. Datorită designului său ergonomic, oferă confort în utilizare, iar rezistența la apă IPX7 vă permite să îl utilizați chiar și în timpul scăldat.

Periuță de dinți sonică cu set de vârfuri Usmile U3 (negru)
  • Periuta de dinti sonica Usmile U3
  • Vârf de albire x2
  • Cablu de încărcare
  • Manual

Producător Fericit
Nume Periuță de dinți sonică cu set de vârfuri Usmile U3
Model U3
Frecvența vibrațiilor Până la 38000 de ori pe minut
Moduri de curățare Curat, Alb, Moale, Masaj
Niveluri de viteză 3
Impermeabil IPX7
Capacitatea bateriei 2200 mAh
Timp de incarcare 4 - 5 ore
Timpul de lucru 180 de zile
Intrare 5V 1A
Material PC
Culoare Negru

Periuță de dinți sonică cu set de vârfuri Usmile U3 (negru)
Fisa tehnica
Usmile
INN-034249
6970411753113
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile