Periuță de dinți sonică cu set de cap și carcasă FairyWill FW-P11, alb, INN-035402
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

Periuță de dinți sonică cu set de cap și carcasă FairyWill FW-P11, alb, INN-035402

76,50 lei Cu TVA

64,29 lei Fara TVA

85,00 lei -10%

Termen de livrare: 24 ore
notifications_active Ultimele produse in stoc
Livrare rapida
Toate produsele sunt in depozitul nostru
Achizitii securizate
14 zile retur
Descriere

FairyWill P11 Periuță de dinți sonică

Ai grijă de igiena ta dentară și bucură-te de un zâmbet alb ca zăpada. Periuta de dinti sonica FairyWill P11 iti ofera o curatare amanuntita a gurii cu motorul sau puternic Maglev si 3 moduri din care poti alege. De asemenea, se remarcă prin durata lungă de viață a bateriei, de până la 30 de zile. Setul include, de asemenea, o cutie de transport și 8 vârfuri interschimbabile.

2.jpg

Curățare eficientă

Această periuță de dinți are un motor puternic care vibrează cu până la 31.000 de mișcări pe minut în modul Curățare. Aceasta înseamnă că îndepărtează resturile și petele rapid și eficient. Ajunge și în spațiile dintre dinți. Îți poate curăța linia gingiilor de până la 10 ori mai eficient decât o periuță de dinți obișnuită și de 3 ori mai eficient decât o periuță de dinți electrică. Nici nu trebuie să urmăriți timpul de curățare. Un cronometru inteligent vă va reaminti la fiecare 30 de secunde să schimbați zona pe care o periați. După 2 minute, peria se va opri automat.

3.jpg

Sfaturi de schimb incluse

Nu numai tu, ci și familia ta poți folosi P11. Setul vine cu 8 sfaturi de schimb pe care le puteți împărtăși cu cei dragi sau le puteți păstra pentru tine ca rezervă. Nu uitați să schimbați din când în când vârfurile pentru o igienă mai bună și pentru a evita proliferarea bacteriilor.

5.jpg

3 moduri de a alege

Alegeți dintre 3 moduri și personalizați acțiunea de periere în funcție de nevoile dvs. Modul Clean este perfect pentru utilizarea de zi cu zi. Modul delicat este recomandat începătorilor și celor cu dinți sensibili. Modul Masaj oferă un masaj delicat al gingiilor și o curățare eficientă.

6.jpg

Te poate însoți aproape oriunde

Mergand in vacanta? Pleci într-o călătorie de afaceri? Ia-ți periuța de dinți cu tine! Vine într-o carcasă compactă, mată, care vă permite să-l transportați confortabil și în siguranță. Puteți încadra cu ușurință peria și 2 vârfuri în ea, ceea ce înseamnă că este perfectă și pentru cupluri.

8.jpg

Durată lungă de funcționare

Spune-ți adio reîncărcării periuței de dinți sonice prea des. P11 are o baterie reîncărcabilă care durează până la 30 de zile la o încărcare completă! Încărcarea durează doar aproximativ 2 ore - portul USB vă permite să îl conectați nu numai la un încărcător, ci și la un powerbank sau chiar la laptop.

7.jpg

Design elegant

Periuța de dinți se remarcă nu numai prin funcționalitate, ci și prin designul uimitor. Mânerul integrat se simte grozav în mână și a fost conceput pentru a proteja diferitele părți ale dispozitivului de contaminare. Și P11 arată foarte elegant, deoarece designul său inteligent a fost recunoscut de premiul Red Dot 2020.

1.jpg

Inclus

  • Periuta de dinti sonica
  • Tips schimbabile x8
  • Geanta de transport
  • Cablu de încărcare USB
  • Manual de utilizare
Fisa tehnica
FairyWill
INN-035402
6973734200913
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile