Pompa de san dublă Momcozy S12 Pro, alba, MCMWX31-WH00BA-RT
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Stoc epuizat

Pompa de san dublă Momcozy S12 Pro, alba, MCMWX31-WH00BA-RT

659,98 lei Cu TVA

554,61 lei Fara TVA

block Stoc epuizat
Livrare rapida
Toate produsele sunt in depozitul nostru
Achizitii securizate
14 zile retur

Credit module tbi bank 3.3.5

175.36 Lei x 4 rate

Descriere

Pompă de sân Momcozy S12 Pro (albă) MCMWX31-WH00BA-RT 2 buc.

Pompa de sân Momcozy S12 Pro susține alăptarea, iar datorită designului său rafinat va satisface așteptările mamelor moderne. Aparatul combină eficiența, confortul de utilizare și discreția, garantând calitatea spitalicească. În același timp, oferă o funcționare silențioasă, de lungă durată și o funcție de cronometru. De asemenea, permite personalizarea modurilor de pompare. Designul inovator al pâlniei cu dublu sigiliu garantează nu numai eficiență, ci și confort, oferind mamelor liniște sufletească atunci când extrag laptele. Veți găsi 2 piese în set.

7.jpg

Pompare eficientă

Pâlnia dublu sigilată oferă o aderență mai bună și etanșeitate în comparație cu pâlniile tradiționale. Designul inovator permite o pompare mai eficientă, minimizând riscul de scurgeri, oferind în același timp un confort excepțional pentru mamă.

4.jpg

Funcționare discretă

Momcozy S12 Pro se remarcă nu numai prin eficiență, ci și prin funcționarea silențioasă - zgomotul pe care îl generează nu depășește 45 dB. Acest lucru face posibilă pomparea discretă în locuri publice sau noaptea, fără a perturba odihna copilului mic.

3.jpg

Moduri și niveluri de funcționare pentru fiecare mamă

Alegeți dintre 3 moduri de funcționare. La dispoziția dumneavoastră va sta Stimularea, care asigură cicluri scurte și rapide de pompare care inițiază fluxul de lapte, mimând suptul natural al bebelușului la începutul hrănirii. Modul de exprimare garantează o funcționare mai lentă, optimizând astfel procesul de pompare prin creșterea cantității de lapte. Mixed, pe de altă parte, combină viteza și profunzimea pompării pentru a maximiza și a goli confortabil sânul. De asemenea, puteți alege dintre 9 niveluri de intensitate.

6.jpg

Energie pentru zi

Momcozy S12 Pro are o durată de viață impresionantă - durează doar 1,5 ore pentru a se încărca complet și permite 5 până la 6 sesiuni de pompare. Astfel, vă puteți bucura de performanța sa fiabilă toată ziua, fără să vă faceți griji cu privire la necesitatea încărcării frecvente.

1.jpg

Având în vedere nevoile mamei

Ecranul LED ușor de citit asigură că dispozitivul este ușor de citit chiar și pe timp de noapte, iar sistemul de reamintire sonoră le permite mamelor să pompeze fără efort, minimizând riscul de scurgere. Designul fără fir și capacitatea de a fi utilizat fără limitări de spațiu oferă confort și libertate de mișcare, permițând părinților să se ocupe de copilul lor și de propriile nevoi în același timp.

5.jpg

Design rafinat

Pompa de sân este fabricată din materiale de înaltă calitate, cum ar fi polipropilena și siliconul alimentar, care nu conține BPA. Dimensiunea standard a pâlniei este de 24 mm, deci se potrivește majorității utilizatorilor, iar capacitatea recipientului de lapte este de 180 ml.

2.jpg

Inclus:

  • Motor pompă x 2
  • Rezervor de lapte (180 ml) x 2
  • Pâlnie din silicon (24 mm) x 2
  • Diafragmă din silicon x 2
  • Supapa x4
  • Conector x 2
  • cablu USB x 2
Fisa tehnica
Momcozy
INN-062773
5906168431234
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile
chat Comentarii (0)