Pompa de san electrica Momcozy S9 Pro, unica, 2 moduri de pompare, usoare si discrete
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nou

Pompa de san electrica Momcozy S9 Pro, unica, 2 moduri de pompare, usoare si discrete

267,75 lei Cu TVA

225,00 lei Fara TVA

Termen de livrare: 24 ore
check In stoc
Livrare rapida
Toate produsele sunt in depozitul nostru
Achizitii securizate
14 zile retur

Credit module tbi bank 3.3.5

77.10 Lei x 4 rate

Descriere
Producător Momcozy
Model S9 Pro
Cod producator BP089-GR00BA-A
Material Silicon alimentar, fără BPA
Dimensiunea implicită a vârfului 24 mm
Inserții de vârf 17mm/19mm/21mm
Reglarea nivelului de aspirație 9 nivele și 2 moduri
Capacitate sticle 180 ml
Nivel de zgomot mai puțin de 45 dB
Numărul de sesiuni de pompare 8 la 9
Oprire automată da, dupa 30 de minute
Timp de încărcare Aproximativ 2,5 ore (se recomandă adaptor 5V-1A)
Culoare alb

Pompă de sân Momcozy S9 Pro (albă) BP089-GR00BA-A.

Pompa de sân Momcozy oferă o soluție inovatoare pentru mamele moderne de a extrage laptele în mod eficient și discret. S9 Pro este cu 20% mai ușor decât dispozitivele tradiționale pentru o portabilitate ușoară. Performanța sa permite pomparea rapidă și eficientă, în timp ce stimularea lactației asemănătoare cu aspirația bebelușului oferă confort. Dispozitivul se distinge prin funcționarea sa silențioasă de 45 dB și oferă până la 9 sesiuni de pompare la o singură încărcare. Afișajul LED facilitează monitorizarea stării bateriei, iar oprirea automată economisește energie. Produsul a câștigat premii de la Reddot 2022 și National Parenting Products AWARDS 2023.

7.jpg

Confortabil de purtat

Cu o reducere cu 20% a dimensiunii, pompa de sân Momcozy S9 Pro se potrivește cu ușurință într-un sutien fără a provoca disconfort. Greutatea sa ușoară și lipsa cablurilor obstructive vă permit să pompați laptele discret în orice condiții - acasă, la serviciu sau în deplasare.

4.jpg

Gata de muncă toată ziua

Dispozitivul este echipat cu o baterie de mare capacitate și un port de încărcare USB-C care permite o încărcare completă în doar 2,5 ore. Pompa de sân oferă 8 până la 9 ședințe de lactație pentru un total de 270 de minute de funcționare. O funcție de oprire automată după 30 de minute de inactivitate crește siguranța și economisește energie.

1.jpg

2 moduri de pompare

Momcozy S9 Pro oferă 2 moduri de pompare, inclusiv Expression, care imită sugerea ritmică a bebelușului, permițând mamei să colecteze eficient laptele în mai puțin timp. Mixtul, pe de altă parte, combină aspirația scurtă și rapidă cu aspirația mai lungă și mai profundă pentru a stimula sânul în așa fel încât să crească producția de lapte și să declanșeze reflexul laptelui.

6.jpg

9 niveluri de aspirație

Dispozitivul vă permite să reglați puterea de aspirație - puteți alege dintre 9 niveluri de intensitate. Acest lucru vă permite să personalizați dispozitivul în funcție de nevoile dumneavoastră individuale, bucurându-vă de o eficiență optimă și maximizând producția de lapte.

3.jpg

Ușurință în utilizare

Pentru a asigura rezultate optime și confort folosind pompa de sân Momcozy S9 Pro, se recomandă să alegeți dimensiunea adecvată a insertului (17 mm, 19 mm, 21 mm). Potrivirea vârfului la dimensiunea mameloanului este crucială pentru extragerea confortabilă și eficientă a laptelui. De asemenea, se recomandă ca cantitatea de lapte pompată să nu depășească 120 ml, ceea ce reprezintă o garanție a utilizării în siguranță și a menținerii igienei corespunzătoare a aparatului. Ecranul LED intuitiv garanteaza usurinta in utilizare chiar si pe timp de noapte.

2.jpg

Siguranța utilizării

Pentru fabricarea pompei de sân au fost folosite materiale siliconice fără BPU, care sunt sigure pentru sănătate și respectă standardele FDA. Mecanismul rapid și ușor de instalat vă permite să plasați confortabil dispozitivul în sutien și să începeți lactația cu un singur clic. Curățarea este, de asemenea, fără efort. In plus, functionarea silentioasa la 45 dB nu va deranja somnul bebelusului tau.

5.jpg

Inclus:

  • Motor pompă x1
  • Colector de lapte (180 ml) x1
  • Supapă din silicon (24 mm) x1
  • Căptușeală (17 mm, 19 mm, 21 mm) x3
  • Diafragma din silicon x1
  • Supapa antiretur x2
  • Conector x1
  • cablu USB x1
Fisa tehnica
Momcozy
INN-062771
5906168431210
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile
chat Comentarii (0)