Uscator de par Coshare SuperFlow1 (negru)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nou

Uscator de par Coshare SuperFlow1 (negru)

393,89 lei Cu TVA

331,00 lei Fara TVA

Termen de livrare: 24 ore
notifications_active Ultimele produse in stoc
Livrare rapida
Toate produsele sunt in depozitul nostru
Achizitii securizate
14 zile retur

Credit module tbi bank 3.3.5

108.70 Lei x 4 rate

Descriere

Uscător de păr Coshare HD10E (negru)

Uscătorul de păr Coshare HD10E este un instrument indispensabil pentru îngrijirea zilnică a părului. Viteza motorului de 110.000 RPM combinată cu puterea de 1600 wați vă va permite să vă uscați părul în cel mai scurt timp. Acesta oferă 3 setări de viteză de suflare și 4 setări de temperatură. Datorită utilizării tehnologiei de ionizare, părul tău va fi neted și plăcut la atingere. De asemenea, impresionează prin volumul său extrem de redus, designul ușor și compact. De asemenea, include un vârf eteric inovator care vă lasă părul strălucitor și parfumat.

Gosund-Nitebird/HD10E-Black/3

Uscare instantanee

Acum vă va lua mult mai puțin timp să vă pregătiți de ieșire! Un motor fără perii este responsabil pentru uscarea eficientă, care funcționează la până la 110.000 de rotații pe minut, asigurând un flux de aer puternic și uniform. Ca rezultat, îți va lua mai puțin de 3 minute să usuci părul lung, în timp ce părul scurt se va usca în doar 2 minute. Vedeți singuri cum un uscător Coshare vă poate transforma rutina zilnică de îngrijire a părului.

Gosund-Nitebird/HD10E-Black/7

Îngrijirea părului tău

Cu uscătorul Coshare, coafarea părului dvs. va fi mai plăcută ca niciodată! Dispozitivul utilizează tehnologia de ionizare pentru a genera până la 500 de milioane de ioni negativi. Această soluție ajută la reducerea încrețirii și a staticii, făcându-vă părul neted, moale și manevrabil. De asemenea, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la arsurile scalpului - un senzor avansat monitorizează temperatura aerului de până la 100 de ori pe secundă pentru a preveni deteriorarea părului.

Gosund-Nitebird/HD10E-Black/4

Elegeți din setările disponibile

Coshare a avut grijă de nevoile diferite ale utilizatorilor. Uscătorul HD10E vă permite să alegeți din 4 setări de temperatură și 3 setări de viteză. Acest lucru vă permite să ajustați perfect performanțele sale la preferințele și nevoile dvs. Aveți la dispoziție aer rece, cald și fierbinte, precum și modul de circulație a aerului. Tot ce trebuie să faceți este să apăsați butonul dedicat - culoarea corespunzătoare a indicatorului luminos vă va informa despre modul selectat.

Gosund-Nitebird/HD10E-Black/1

Creat cu gândul la utilizator

Uscătorul impresionează prin designul său extrem de ușor și compact. Greutatea sa este de numai 390 g, astfel încât vă puteți coafa părul confortabil, fără să vă faceți griji că vă simțiți obosit sau inconfortabil. De asemenea, îl puteți introduce cu ușurință în valiză și îl puteți lua cu dvs. în vacanță! Cablul de 2 metri vă va oferi și mai multă libertate de mișcare. În plus, nivelul său de volum nu depășește 57 dB, astfel încât îl puteți utiliza, indiferent de ora din zi sau din noapte.

Gosund-Nitebird/HD10E-Black/6

În platou

  • uscător de păr
  • tip eteric
  • manual de instrucțiuni
Producător Coshare
Model HD10E
Culoare Negru
Putere nominală 1600 W
Turația motorului 110.000 RPM
Viteza aerului 70 m/s
Ioni negativi 500 milioane
Număr de viteze de suflare 3
Număr de intervale de temperatură 4
Nivel de volum 57 dB
Greutate 390 g
Dimensiuni 249 x 85 x 69 mm
Lungimea cablului 2 m
Tensiune nominală 230V
Frecvența nominală 50 Hz
Fisa tehnica
Coshare
INN-052625
6972391289620
Culoare
Negru
Cantitate pe cutie
12 buc.
Tensiune (V)
220-240V
Puterea de încărcare (W)
1600
Frecvență
50Hz
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile
chat Comentarii (0)