Uscator de par cu ionizare Laifen Retro (Albastru)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nou

Uscator de par cu ionizare Laifen Retro (Albastru)

654,50 lei Cu TVA

550,00 lei Fara TVA

Termen de livrare: 24 ore
notifications_active Ultimele produse in stoc
Livrare rapida
Toate produsele sunt in depozitul nostru
Achizitii securizate
14 zile retur

Credit module tbi bank 3.3.5

173.99 Lei x 4 rate

Descriere

Uscător de păr cu ionizare retro Laifen (albastru)

Uscătorul de păr profesional retro Laifen vă permite să vă uscați și să vă coafați rapid părul, fără a deteriora structura părului. Oferă 2 niveluri de temperatură și o funcție de suflare la rece, precum și generează ioni negativi pentru a preveni uscarea și statica. Se distinge printr-o putere de 1400 wați și o viteză de suflare de până la 22 m/s. Motorul fără perii, la rândul său, funcționează la 110.000 RPM. Aparatul este confortabil de utilizat și funcționează extrem de silențios. Toate acestea fac ca uscătorul unei mărci premium excepționale, care este Laifen, poate egala chiar și cel mai popular uscător de pe piață - cu siguranță va satisface toate așteptările dumneavoastră!

10.jpg

Uscare rapidă

Responsabil pentru funcționarea eficientă a uscătorului este un motor fără perii care funcționează la 110.000 RPM, care generează un flux de aer extrem de puternic. Drept urmare, uscarea durează doar 2-8 minute, în funcție de lungimea și grosimea părului - de 2 ori mai rapid decât uscarea cu un uscător de păr tradițional.

3.jpg

Păr strălucitor, sănătos

Coafarea părului nu a fost niciodată mai ușoară! Modelul Retro generează până la 200 de milioane de ioni negativi, ceea ce previne eficient staticitatea și protejează părul de deteriorare și uscare. Datorită acestei soluții, părul tău va fi neted și plăcut la atingere. În plus, sistemul avansat de control măsoară temperatura aerului de mai mult de 100 de ori pe secundă, astfel încât să nu vă faceți griji că vă ardeți pielea sau că vă deteriorați părul.

2.jpg

Adaptat pentru nevoile diferiților utilizatori

Potriviți funcționarea uscătorului la nevoile dvs. sau tipul de păr. Puteți alege dintre 2 niveluri de temperatură disponibile - culoarea corespunzătoare a inelului LED vă va spune ce nivel să alegeți. Roșu înseamnă uscare la 80 ° C, în timp ce galben înseamnă uscare la 50 ° C. Oferă și uscare cu aer rece, care este indicată de culoarea albastră. În plus, apăsarea butonului timp de 2 secunde activează modul de circulație, care alternează între rafale de aer cald și rece la fiecare câteva secunde.

6.jpg

Design compact

Uscătorul Retro se remarcă prin designul său ergonomic și ușor - doar 407 g, astfel încât se potrivește perfect în mână și nu provoacă disconfort sau oboseală în timpul utilizării. Va fi perfect atat acasa cat si in calatorie - il poti incadra cu succes intr-o valiza sau rucsac. Cablul lung și butoanele convenabile de pe mâner vă vor facilita utilizarea acestuia. Nivelul său de volum este de 59 dB, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la zgomotul enervant.

5.jpg

Inclus

  • uscător
  • difuzor
  • sfat de stil
ProducătorLaifenModelRetroCuloareAlbastruViteza motorului110.000 RPMViteza aerului22 m/sTensiune nominală120V/230VFrecvența nominală50/60HzPuterea nominală1400 W (120 V) / 1600 W (230 V)Dimensiuni270 x 70 x 89 mmGreutate407 gNivel de volum59 dB
Fisa tehnica
Laifen
INN-038521
6973833030497
Cantitate pe cutie
10 buc.
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile
chat Comentarii (0)