Lumina Lanterna Superfire G12, USB, PowerBank, 566lm, 100m, atelier, INN-018791
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Lumina Lanterna Superfire G12, USB, PowerBank, 566lm, 100m, atelier, INN-018791

24,13 € Cu TVA

20,28 € Fara TVA

Termen de livrare: 24 ore
check In stoc
Achizitii securizate
Livrare rapida
14 zile retur
Descriere

Lanternă Atelier Superfire G12

Lanterna G12 combină 2 surse de lumină puternice, o baterie reîncărcabilă de mare capacitate încărcată de USB, versatilitatea utilizării și o carcasă durabilă care asigură o durată lungă de viață a dispozitivului. Lanterna este, de asemenea, echipată cu un afișaj practic, digital, iar capacitatea de a regla luminozitatea luminii vă va permite să ajustați funcționarea acesteia la nevoile dvs. Facilitățile suplimentare includ un cârlig special, elemente magnetice și o funcție powerbank.






 

Reglați luminozitatea

Lanterna este echipată cu butoane suplimentare „+” și „-” pe care le puteți utiliza pentru a regla luminozitatea luminii. Aveți nevoie de o lumină puternică atunci când vă aflați în întuneric total? Nimic mai uşor! Sau poate preferați să-i reduceți intensitatea pentru a economisi energie a dispozitivului? Aceasta nu este nici măcar o problemă.

 

 


 

Baterie puternică

Bateria de 1200mAh asigură o durată lungă de funcționare a produsului. Puteți să-l încărcați convenabil prin micro USB. De asemenea, puteți utiliza G12 ca Powerbank pentru a încărca alte dispozitive, cum ar fi smartphone-uri sau tablete. În plus, afișajul digital luminos vă va anunța procentul de încărcare a bateriei.

 

 


 

Sursă fiabilă de

Lanterna este echipată cu 2 surse de lumină - lampa principală și reflectorul LED superior. Primul oferă proiector pentru zonele mai apropiate de dvs. Al doilea va fi util la distanțe mai lungi. Cu ajutorul acestuia, puteți obține un reflector mai concentrat cu o rază lungă de acțiune.

 

 


 

Întotdeauna aproape la îndemână

Această lanternă ușoară și compactă este atât durabilă, cât și rezistentă la uzură. Este fabricat din plastic TPR și are armături structurale suplimentare. Ce altceva o face specială? Un mâner rotativ de 180° care vă permite să-l țineți confortabil, un cârlig special de 360° care vă permite să-l atârnați într-o locație dorită și elemente magnetice caracterizate printr-o rezistență incredibilă - datorită acestora, puteți atașa ușor G12 pe suprafețe metalice.

 

 


 

Aplicație universală

Datorită capacităților sale excelente, lanterna este perfectă pentru multe aplicații. Luați-l într-o excursie de camping sau cu bicicleta. De asemenea, îl puteți folosi în atelier atunci când vă reparați mașina. Sau folosiți-l pentru utilizarea de zi cu zi, de exemplu atunci când veniți acasă de la locul de muncă sau o întâlnire cu prietenii după întuneric.

 

 

 

Lista de ambalare

  • lanternă
  • Cablu USB

 

Specificații

Marca Superfire
Model G12
Sursă de lumină CREE XPG LED (lumină frontală) + COB (lumină laterală)
Putere nominală 5W
Runtime 210min
Max. lumeni de ieșire 288 lm (față) +278 lm (lateral)
Rezistența la cădere Până la 1 m
Dimensiuni 189 x 60 x 31 mm
Greutate 212g
Nivel impermeabil IP44
Distanţa maximă a fasciculului 100 m
Portul de încărcare Micro USB
Capacitate baterie 1200mAh
Moduri de iluminare 2 moduri (lampă laterală față)
Material TPR
Timp de încărcare 210min

 

Fisa tehnica
INN-018791
6956362904989
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile