Lanterna frontala Pyramid, pentru, camping, ciclism, sport, pescuit, electricieni, instalatori,  pentru incheietura, led COB
zoom_out_map
-45,00 leiNou

Lanterna frontala Pyramid, pentru, camping, ciclism, sport, pescuit, electricieni, instalatori, pentru incheietura, led COB

74,00 lei Cu TVA

62,18 lei Fara TVA

119,00 lei - 45,00 lei

Termen de livrare: 24 ore
check In stoc
Achizitii securizate
Livrare rapida
14 zile retur
Descriere

Descrierea produsului:

Cu lanterna frontala pentru speologie, camping, ciclism, sport, lampă pentru încheietura mâinii, vei avea mereu lumina de care ai nevoie în aventurile tale în aer liber. Această lanternă este echipată cu un led COB puternic, care oferă o iluminare uniformă și intensă, asigurând o vizibilitate excelentă, chiar și în cele mai întunecate peșteri sau în timpul nopții.

Caracteristicile produsului:

1. LED COB puternic: Cu această tehnologie avansată, lanterna noastră oferă o iluminare superioară, mai strălucitoare și mai uniformă decât alte lanterne tradiționale.

2. Design ergonomic: Lanterna are un design ergonomic, ușor și confortabil, care se potrivește perfect pe cap sau încheietura mâinii, oferind libertate de mișcare și un confort sporit.

3. Reîncărcabilă: Această lanternă este alimentată de un acumulator reîncărcabil, eliminând nevoia de a înlocui bateriile și fiind astfel mai convenabilă și mai prietenoasă cu mediul înconjurător.

4. Durabilitate excelentă: Construită din materiale de înaltă calitate, lanterna noastră este rezistentă la șocuri, apă și uzură, garantând o utilizare de lungă durată și performanțe fiabile în orice condiții.

Recomandări de produs:

1. Activități în aer liber: Această lanternă frontală este ideală pentru speologie, camping, ciclism, alergare sau alte activități sportive în aer liber, oferind o sursă de lumină puternică și fiabilă în timpul aventurilor tale.

2. Lucrări de reparații sau întreținere: Datorită designului său ergonomic și a luminii puternice, lanterna poate fi folosită și pentru reparații sau lucrări de întreținere în spații înguste sau întunecate, asigurând o vizibilitate optimă și ușurând sarcinile de lucru.

3. Situații de urgență: În cazul unor situații de urgență, cum ar fi pene de curent sau evacuări, lanterna frontală poate fi un instrument esențial pentru a naviga în întuneric în siguranță și pentru a asigura vizibilitatea în situații critice.

Cu lanterna frontala pentru speologie, camping, ciclism, sport, lampă pentru încheietura mâinii, te vei bucura de o experiență mai sigură și mai plină de aventură în aer liber. Nu mai sta în întuneric și descoperă lumina puternică și fiabilă pe care o oferă lanterna noastră!

Lanterna frontala pentru speologie, camping, ciclism, sport, lampa pentru încheietura mâinii este un dispozitiv inovator și versatil, conceput pentru a vă oferi lumina necesară în orice aventură în aer liber. Fabricată din plastic durabil de înaltă calitate, această lanternă este rezistentă la apă și la șocuri, asigurându-vă că va rezista chiar și în cele mai extreme condiții.

Cu o dimensiune compactă de aproximativ 60*50*30mm, această lanternă este ușoară și ușor de transportat, fără a ocupa mult spațiu în rucsacul dumneavoastră. Cu o formă specială a sursei de lumină COB 5W, veți beneficia de o iluminare puternică și uniformă, care vă va permite să vedeți clar în întuneric.

Metoda de încărcare a acestei lanterne este tip C, ceea ce înseamnă că o puteți încărca rapid și ușor, folosind un cablu de încărcare USB inclus în pachet. Durata de viață a bateriei este de aproximativ 2 ore, iar capacitatea bateriei este de 500mAh, astfel încât veți avea suficientă energie pentru a vă bucura de aventurile dumneavoastră în aer liber.

Această lanternă vine însoțită de o curea de mână, care vă permite să o purtați comod pe încheietura mâinii, astfel încât să aveți mâinile libere pentru a vă desfășura activitățile preferate. De asemenea, pachetul include și o bandă pentru fixarea lanternei pe cap, pentru a vă oferi o iluminare hands-free.

Cu această lanternă frontala pentru speologie, camping, ciclism, sport, lampa pentru încheietura mâinii, veți avea întotdeauna lumina necesară pentru a explora în siguranță și pentru a vă bucura de aventurile dumneavoastră în aer liber. Nu mai stați în întuneric și începeți să explorați lumea înconjurătoare cu ajutorul acestei lanterne inovatoare!

Fisa tehnica
PYRAMID
L108
0737214295884
Livrare si retur
Politica de retur

Produsele achizitionate la distanta:

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative:
 Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul persoana fizica are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

 
 Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit)  si ambalajul original. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, produse care odata utilizate nu mai pot fi refolosite sau prezinta urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Rambursarea sumei achitate:
 Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maximum 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data notificarii SC Pyramid Computers & ServicesSRL de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract. Banii vor fi returnati in contul bancar furnizat de catre client.
 SC Pyramid Computers & ServicesSRL. va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care SC Pyramid Computers & ServicesSRL nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul (se va lua data cea mai recenta).

 Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalaju loriginal cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit), cheltuielile de returnare vor fi suportate de client.

Politica de returnare a produselor, conform O.G. 34/2014 , se aplica numai vanzarilor facute catre clientii persoane fizice.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil), sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia, deasemenea produsele care nu mai pot fi reutilizate nu se accepta ca retur.

Incheierea contractului la distanță se consideră încheiat atunci cînd clientul a primit o confirmarea prin e-mail.

Returnarea produselor cu defecte

In cazul in care produsul achizitionat a fost livrat nefunctional, sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris pe adresa de mail : vanzari@efire.ro, in termen de 24 de ore de la primirea produsului. In cazul in care defectiunea nu a fost semnalata in maxim 24 de ore de la livrare, produsul nu va fi inlocuit.

Alte mentiuni legate de returnarea produselor

Nu se pot returna urmatoarele categorii de produsele:
- Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri
- Produse aduse pe comenzi speciale.

- Filtrele sau consumabilele cumparate separat sau cele care fac parte componenta a produselor, contravaloarea acestora din urma se va scade din valoare produsului returnat.

 In cazul in care produsul livrat nu corespunde specificatiilor din site se poate returna fara niciun cost suplimentar din partea clientului, dupa ce, in prealabil, a fost trimisa o notificare in scris din partea acestuia in care se va specifica lipsa de conformitate a produsului in maxim 24 de ore de la livrare. Clientul poate solicita inlocuirea produsului sau returnarea contravalorii acestuia.

La livrarea coletului, clientul are dreptul de a refuza produsele ale caror ambalaje au fost deteriorate. Pentru dovezi, coletul poate fi fotografiat si se poate intocmi un proces verbal impreuna cu reprezentantul firmei de curierat in care sa fie mentionata starea coletului din momentul livrarii.

Pentru a notificarea SC Pyramid Computers & ServicesSRL cu privire la decizia de retragere din contract, consumatorul poate completa formularul de returnare produse din contul dumneavoastra.

Livrare

Toate comenzile realizate pana in ora 16 se vor pregatii si expedia in aceeasi zi, iar cele sosite dupa aceasta ora se vor finaliza in ziua urmatoare. De la primirea mesaj-ului de confirmarea a finalizarii comenzii se aplica termenul de livrare standard de 24 de ore, care poate ajunge si la maxim 48 de ore, exceptie facand perioadele cu Sarbatori Legale, promotiile Black Friday si alte perioade extrem de aglomerate la care se vor face referire pe site in momentul in care se constata ca pot interveni intarzieri.

NOTA : Magazinul online eFire.ro nu vinde in strainatate

IMPORTANT :

    Te rugam sa verifici integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primesti de la Fan Courier, in prezenta curierului si sa ceri intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor in cazul in care coletele prezinta urme de deteriorare. In cazul in care agentul nu are un proces verbal ii soliciti sa scrie pe AWB starea deteriorata a cutie sau produsului. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare, iar produsul nu va fi schimbat. 

Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Outstanding customer service." - Jack
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile