Lanterna UV Supfire S11-H, 365NM, USB
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nou

Lanterna UV Supfire S11-H, 365NM, USB


35,70 lei Cu TVA

30,00 lei Fara TVA

Termen de livrare: 24 ore
check In stoc
Livrare rapida
Toate produsele sunt in depozitul nostru
Achizitii securizate
14 zile retur
Descriere

Lanternă UV Superfire S11-H

Lanterna UV Superfire S11-H poate detecta eficient urmele lăsate de animale, precum și recunoașterea semnelor de dermatofitoză și verificarea autenticității documentelor. Bateria reîncărcabilă puternică oferă până la 180 de minute de funcționare. Rezistența la apă și luminozitatea reglabilă vă oferă libertatea la care visați. De asemenea, produsul vă va impresiona prin robustețe și ușurință în utilizare.


Descoperiți posibilitățile lămpii UV

Dispozitivul emite lumină UV pură cu o lungime de undă de 365 nm, care este responsabilă pentru eficiența acestuia. Veți folosi posibilitățile oferite de S11-H în ​​multe feluri. Cu lanterna, poți verifica autenticitatea bancnotelor sau documentelor, poți găsi pete lăsate pe covor de animalele de companie și chiar poți detecta dermatofitoza la animalul tău.


Va dura mult timp

Bateria de 800 mAh asigură până la 3 ore de funcționare a lanternei UV. Încărcarea acestuia nu este nici măcar o problemă - tot ce aveți nevoie este un cablu micro USB. S11-H are, de asemenea, un indicator special de stare a bateriei. O lumină albastră indică faptul că este complet încărcată, în timp ce o lumină roșie indică niveluri scăzute de energie. În acest fel, știți întotdeauna când trebuie să conectați lanterna!


Ușor și confortabil de operat

Operarea lanternei este extrem de intuitivă - trebuie doar să utilizați butonul mic de pe partea de jos a lanternei. Vă permite să schimbați convenabil intensitatea luminii UV emise - poate trece de la puternic la slab sau invers. Superfire S11-H combină cu pricepere o gamă largă de posibilități cu simplitatea în utilizare.


Folosește-l indiferent de vreme

Deși partea din spate a torței nu este impermeabilă, o puteți folosi zilnic, indiferent de vreme, fără griji. Indiferent dacă soare sau ploaie, S11-H vă va servi perfect. Dispozitivul nu ar trebui să fie afectat de expunerea accidentală la umiditate. Folosiți-vă lanterna UV în mod liber și nu vă faceți griji pentru condițiile meteo!


Bucurați-vă de confortul utilizării

Carcasa dispozitivului este realizata din aliaj robust de aluminiu. Acest lucru face ca lanterna să fie rezistentă la deteriorare și impresionează prin textura ei plăcută. Cântărind doar 78 g, este extrem de la îndemână și portabil. Toate acestea se adaugă la confortul de neegalat al lui S11-H - încercați și vedeți singur!


Fisa tehnica
Superfire
INN-032205
6956362911550
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile