Lanterna UV Superfire UV06, 395NM
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nou

Lanterna UV Superfire UV06, 395NM

89,25 lei Cu TVA

75,00 lei Fara TVA

Termen de livrare: 24 ore
check In stoc
Livrare rapida
Toate produsele sunt in depozitul nostru
Achizitii securizate
14 zile retur
Descriere

Lanterna UV Superfire UV06

Lanterna de la Superfire este un accesoriu practic pe care îl vei folosi în fiecare zi. Cu ajutorul acestuia veți vedea urme invizibile pentru ochi, de exemplu, pete de mâncare pe covor, acarieni de pe saltea etc. De asemenea, vă va permite să determinați originalitatea documentelor și a bancnotelor. Este rezistent la intemperii si cade pana la 1m. Lanterna este alimentată de 6 baterii AA (nu sunt incluse).

01Superfire/UV06/1

Se va dovedi zilnic

UV06 folosește lumină UV, cu care puteți vedea urme invizibile pentru ochi, de exemplu, pete de mâncare, urme de urină animală pe covoare și alte țesături. Lanterna detectează, de asemenea, acarienii de pe lenjerie de pat și documentele false, de exemplu, cărți de identitate și bancnote. Echipat cu 100 de margele LED, oferă mai multă lumină cu o lungime de undă de 395 nm.

01Superfire/UV06/7

Durabil și rezistent la apă

Lanterna Superfire este realizată din aliaj de aluminiu, ceea ce o face rezistentă la deteriorare și la căderi de la 1m. Il poti folosi in aer liber, este protejat de rezistenta la apa, umezeala si vant puternic. Designul ergonomic al UV06 îl face confortabil de utilizat, iar finisajul anti-alunecare garantează stabilitate.

01Superfire/UV06/6

Fisa tehnica
INN-029289
6956362941823
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile