Lanterna de cap LED bluetooth, apel telefon, muzica, COB acumulator, senzor miscare, pescuit, electricienti
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nou

Lanterna de cap LED bluetooth, apel telefon, muzica, COB acumulator, senzor miscare, pescuit, electricienti

39,00 lei Cu TVA

32,77 lei Fara TVA

Termen de livrare: 24 ore
check In stoc
Livrare rapida
Toate produsele sunt in depozitul nostru
Achizitii securizate
14 zile retur
Descriere
  •  Bucurați-vă de un proiector mare de 230 de grade lumen cu o baterie de litiu încorporată de 1200 mAh, care vă permite să vă iluminați câmpul vizual fără să vă mișcați capul. Spre deosebire de farurile tradiționale, oferă un câmp vizual mai bun și, de asemenea, puteți folosi reflectoarele pentru a vă concentra pe anumite zone.
  • TEHNOLOGIE DE DETECȚIE A MIȘCĂRII: Accesoriul de camping pentru farul OCB este echipat cu cei mai noi senzori inteligenți. Senzorul de mișcare încorporat permite operarea fără mâini, permițându-vă să activați lumina doar cu o mișcare a mâinii.
  • MODURI DE ILUMINARE MULTIPLE: Există 3 moduri de iluminare diferite din care puteți alege: lumină puternică COB, lumină scăzută CO, modul intermitent COB, fiecare dintre acestea putând fi accesat fluturând mâna și apăsând lung pentru a porni/dezactiva Bluetooth;
  • Ușoară și confortabilă: farul reîncărcabil este fabricat din silicon moale și bandă elastică reglabilă, elasticitate reglabilă, purtare îndelungată fără strangulare, potrivită pentru adulți sau copii. Produsul cântărește doar aproximativ 2,5 uncii (76 de grame). Designul compact poate fi pliat pentru a intra cu ușurință în buzunar.
  • IMPERMEABILĂ ȘI MULTI UTILIZARE: farul are un grad de impermeabilitate IPX4 care împiedică stropirea apei din toate unghiurile. Nu trebuie să vă faceți griji dacă plouă sau ninge brusc. Este echipamentul ideal de camping pentru pasionații de aer liber. Fie că sunteți în camping, explorări, drumeții, ciclism, pescuit, alpinism, reparații și alte activități în aer liber sau în interior, farul nostru este un bun ajutor pentru tine.
Fisa tehnica
PYRAMID
LX400
0737214296645
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: