Lanterna Nitecore, TM9K TAC, 9800 lm, USB-C, 5000 mAh, lumina alba, IP68, INN-032728
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
NouStoc epuizat

Lanterna Nitecore, TM9K TAC, 9800 lm, USB-C, 5000 mAh, lumina alba, IP68, INN-032728

806,61 lei Cu TVA

677,82 lei Fara TVA

block Stoc epuizat
Livrare rapida
Toate produsele sunt in depozitul nostru
Achizitii securizate
14 zile retur

Credit module tbi bank 3.3.5

212.09 Lei x 4 rate

Descriere

Lanterna Nitecore TM9K TAC

Nitecore TM9K TAC este o lanternă tactică pentru sarcini speciale. Poate străluci cu o luminozitate de până la 9800lm și este incredibil de durabil. De asemenea, se distinge prin rezistența la apă la nivelul IP68. Bateria cu o capacitate de 5000mAh asigură o durată lungă de funcționare. Dispozitivul oferă 5 niveluri de luminozitate și un mod special Strobe. Perfect potrivit pentru activități de căutare, excelent și pentru autoapărare.

 

Sursă de lumină de încredere

Lanterna este echipată cu 9 LED-uri CREE XP-L2 HD, care au o durată de viață de până la 50.000 de ore. Raza sa este de până la 280 m. Sunt disponibile până la 5 niveluri de luminozitate și modul Strobe. TM9K TAC își amintește setările utilizate recent și le poate porni automat. În plus, un buton special pentru modul Turbo vă permite să orbiți un potențial atacator cu o lumină intensă de 9800lm cu un singur clic. Un circuit avansat de curent constant face ca lanterna să nu clipească și oferă o iluminare stabilă.

 

Manopera de cea mai inalta calitate

Lanterna este fabricată din aluminiu aerodinamic de înaltă calitate și utilizează un proces de anodizare dură și prelucrare CNC. Acest lucru face ca TM9K TAC să fie incredibil de puternic, dar ușor. Dispozitivul este, de asemenea, impermeabil la IP68. Este rezistent la ploaie si chiar la scufundare la o adancime de 2m. De asemenea, se distinge prin rezistența la căderi de la o înălțime de până la 1 m. Lanterna are si o caracteristica speciala care ii permite sa-si regleze automat functionarea in asa fel incat sa evite supraincalzirea.

 

Adaptat nevoilor dvs

Aparatul este extrem de ușor și la îndemână - a fost proiectat în așa fel încât să stea bine în mână și să nu alunece din ea. Operarea sa simpla si comoda este posibila datorita celor 2 butoane situate in locuri usor accesibile. În plus, datorită cadrului de lovitură din oțel inoxidabil, lanterna este ideală pentru autoapărare. Modul de blocare este, de asemenea, disponibil. Vă permite să blocați butoanele dispozitivului, astfel încât să îl puteți transporta în siguranță în geantă sau rucsac.

 

Baterie încorporată

Nu-ți face griji că lanterna ta va refuza să funcționeze atunci când te aștepți mai puțin. TM9K TAC este echipat cu o baterie litiu-ion 21700 cu o capacitate de 5000mAh. Datorită acestui lucru, la cel mai scăzut nivel de luminozitate (30lm) poate funcționa până la 60 de ore. Încărcarea convenabilă a dispozitivului este activată de portul USB-C încorporat. Pentru a-l încărca la 80%, aproximativ 1 oră și 45 de minute sunt suficiente. Lanterna are și un indicator special care indică puterea rămasă a bateriei.

 

Accesorii utile incluse

Setul include nu doar lanterna TM9K TAC, ci si cateva accesorii practice. Snurul, clema și tocul vă vor face mai ușor să transportați dispozitivul. De exemplu, îl puteți atârna de încheietura mâinii sau îl puteți atașa de centură. Cablul USB-C vă permite să conectați lanterna pentru încărcare. Teraz wszystko, co może Ci się przydać, znajdziesz w jednym opakowaniu!

 

În cutie

  • Lanterna TM9K TAC
  • Toc
  • Şnur
  • Clip
  • Cablu de incarcare USB-C

 

Caietul de sarcini

 

Marca Nitecore
Model TM9K TAC
Luminozitate Până la 9800lm
Gamă Până la 280 m
Timp de lucru Până la 60h
LED 9x CREE XP-L2 HD
Reflector NOI SUNTEM
Capacitatea bateriei 5000mAh
Tip baterie Li-ion
Culoarea fasciculului Lumină albă
Dimensiuni 125x40x28mm
Greutate 218,5 g
Impermeabil IP68
Rezistenta la impact Până la 1 m

Fisa tehnica
Nitecore
INN-032728
6952506406746
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile
chat Comentarii (0)