Modulator FM, MP3 player,FM kit, bluetooth, 2xUSB, 5V/3.4A, USB audio player suport, micro SDCard
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Modulator FM, MP3 player,FM kit, bluetooth, 2xUSB, 5V/3.4A, USB audio player suport, micro SDCard

79,00 lei Cu TVA

66,39 lei Fara TVA

Termen de livrare: 24 ore
check In stoc
Livrare rapida
Toate produsele sunt in depozitul nostru
Achizitii securizate
14 zile retur
Descriere

Car kit compatibil iPhone ,Samsung si marea majoritate a telefoanelor inteligente. Modulatorul bluetooth FM auto cu MP3 player , incarcator de masina si aux conector . Poate transmite fisierele audio in prin unitate flash USB la sistemul audio al masinii ; De asemenea, poate trimite muzica din telefon la sistemul audio al masinii prin intermediul Bluetooth ; Va trece la starea hands-free in momentul primirii unui apel si va reveni la redarea muzicii dupa sfarsitul apeluri. Doar prin imperecherea telefonului dumneavoastra cu acest modulator fm puteti vorbi in timp ce conduceti, deoarece acest modulator are functia de HANDS FREE . Puteti reda muzica preferata prin portul USB disk, microSD card sau prin functia bluetooth.

√ Hands Free: microfon incorporat, Comutati la modul Hands-free conectand automat prin Bluetooth la starea de redare a muzicii atunci cand receptionati apeluri si va permite sa conduceti in siguranta. Raspundeti / Respingeti / Inlaturati / retineti toate intr-o singura tastatura.

√ Player de muzica de inalta calitate: Suporta dispozitive Bluetooth cu semnal FM, port USB disk, microSD card si muzica de la playerul MP3, tableta etc. Porturile USB de 5V/3.4A pot incarca telefonul cand conduceti, se poate ajusta automat puterea de iesire pentru diferite telefoane inteligente. Pentru Apple iPhone 7/7/6 pentru iPad, alte smartphone-uri si tablete, GPS unitati, iPod-uri, playere MP3 si multe altele. Flexibilitate: gatul flexibil poate fi reglat la unghiul de vizualizare perfect pentru utilizare convenabila. Functia de memorie permite conectarea la ultimul telefon asociat. Cand nu il utilizati, trageti-l afara din bricheta.

Fisa tehnica
BT20
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile