Modulator FM Bluetooth 5.3 Pyramid, încărcător rapid de mașină PD 45W, egalizator bas înalte, handsfree
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-78,00 lei

Modulator FM Bluetooth 5.3 Pyramid, încărcător rapid de mașină PD 45W, egalizator bas înalte, handsfree

122,00 lei Cu TVA

102,52 lei Fara TVA

200,00 lei - 78,00 lei

Termen de livrare: 24 ore
check In stoc
Livrare rapida
Toate produsele sunt in depozitul nostru
Achizitii securizate
14 zile retur

Credit module tbi bank 3.3.5

40.58 Lei x 4 rate

Descriere

Descriere detaliată a produsului:



Modulatorul FM Bluetooth 5.3 Pyramid este accesoriul perfect pentru mașina ta! Acesta îți permite să asculți muzică direct de pe telefonul tău prin conexiunea Bluetooth, fără fir. În plus, încărcătorul rapid PD 45W îți permite să îți încarci dispozitivul rapid chiar și în timp ce conduci. Cu egalizatorul bas înalte, poți regla sunetul după preferințele tale pentru o experiență auditivă de neuitat. Iar funcția handsfree îți permite să rămâi concentrat pe drum, fără să îți iei ochii de la volan.

Modulator FM Bluetooth 5.3 Pyramid, încărcător rapid de mașină PD 45W, egalizator bas înalte, handsfree



Caracteristici ale produsului:

  • 【Versiunea Bluetooth 5.3】Acest transmițător FM adoptă cip Bluetooth 5.3 avansat cu funcție de reconectare automată Bluetooth, adoptă procesor dual-core DSP și A2DP, puternic anti-interferență, reduce eficient zgomotul. Poate fi folosit prin intermediul discului Bluetooth/U (≤64GB) pentru a obține o calitate mai clară a sunetului, acceptă formatul muzical MP3/WMA/APE/FLAC/WAV.
  • 【Lumina ambientală în șapte culori】Lumina ambientală LED va clipi în ritmul muzicii, permițându-vă să operați mai ușor într-un mediu întunecat, condus mai sigur, dacă nu aveți nevoie să utilizați lumina LED, puteți, de asemenea, faceți dublu clic pe " butonul de răspuns" pentru a închide.
  • 【Apeluri fără mâini】O singură atingere pentru a răspunde/închide/respinge, eliberând mâinile și făcând procesul de conducere mai sigur. Tehnologia de anulare a zgomotului (CVC) poate suprima zgomotul rutier și poate oferi un sunet clar și clar pentru apelurile hands-free. Notă: Volumul interfonului nu trebuie reglat prea mare (de obicei 18 sau mai mic) pentru a evita creșterea zgomotului de fundal în timpul apelului.
  • 【Încărcare rapidă și protecție de siguranță】Puterea maximă a portului PD este de 30W, puterea maximă a portului QC este de 12W, acceptă QC2.0, PD și alte protocoale de încărcare. Portul de încărcare USB (5V/2.4A) poate fi folosit ca bliț USB portul de drive pentru a reda muzică. Transmițătorul FM acceptă protecție multiplă împotriva ieșirilor de supratensiune, scurtcircuit, supracurent și supratemperatură, ceea ce este o modalitate excelentă de a vă proteja mașina.
  • 【Ajustare sunet și design de oprire】Acest transmițător are două moduri de sunet, înalte și bass, utilizatorii pot regla diferite efecte sonore prin rotița de derulare de pe ambele părți pentru a experimenta un sunet stereo mai profund. Există, de asemenea, un buton pornit/oprit, apăsarea lungă a butonului „CH” poate opri transmițătorul FM în orice moment, economisind energie și reducând consumul de energie.



Recomandări pentru produs:



Modulatorul FM Bluetooth 5.3 Pyramid este ideal pentru cei care iubesc să asculte muzică în mașină, dar și pentru cei care doresc să rămână conectați în timp ce conduc. Cu funcții avansate și o conectivitate ușoară, acest produs va transforma fiecare călătorie într-o experiență plăcută și sigură.

Fisa tehnica
PYRAMID
MT04
0737214296584
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile
chat Comentarii (0)