Modulator  FM  bluetooth 5.3 pentru mașină, kit pentru mâini libere stereo pentru mașină, bas și HiFi, PD 30W
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-5%Nou

Modulator FM bluetooth 5.3 pentru mașină, kit pentru mâini libere stereo pentru mașină, bas și HiFi, PD 30W

113,05 lei Cu TVA

95,00 lei Fara TVA

119,00 lei -5%

Termen de livrare: 24 ore
check In stoc
Livrare rapida
Toate produsele sunt in depozitul nostru
Achizitii securizate
14 zile retur

Credit module tbi bank 3.3.5

28.32 Lei x 4 rate

Descriere
  • Tehnologie Bluetooth 5.3 îmbunătățită: cipul Bluetooth 5.3 integrat al acestei mașini adaptor Bluetooth permite o latență extrem de scăzută, muzică de înaltă fidelitate și o conexiune mai stabilă. Odată ce telefonul dvs. a asociat transmițătorul FM, acesta se reconecta automat când este pornit din nou.
  • Încărcare rapidă PD 36 W & QC 3.0: Acest transmițător pentru Bluetooth auto este echipat cu două porturi de încărcare rapidă PD3.0 de 36 W și QC3.0 de 18 W care pot încărca rapid trei dispozitive în același timp și sunt compatibile cu Samsung/iPhone/ Protocoale de încărcare Xiaomi/Google și alte dispozitive.
  • Amplificare bas și redare pe disc U: pentru o mașină cu adaptor Bluetooth SONRU, faceți clic pe butonul „BASS” pentru a activa efectul de sunet de bas. Restabiliți sunetul real și basul puternic. Furnizați discul Bluetooth și U ca două metode de redare
  • Apeluri hands-free: datorită microfonului încorporat de înaltă sensibilitate, sistemul hands-free pentru Bluetooth auto oferă o calitate a sunetului clară. Apelare cu mâini libere cu o singură atingere: [Răspuns/Respinge/Mâini sus/Înapoi].
  • Bandă de iluminare de fundal cu LED: Acest transmițător FM Bluetooth pentru mașină este echipat cu o bară luminoasă LED cu 7 culori care facilitează găsirea transmițătorului FM atunci când conduceți noaptea (lumina poate fi stinsă cu un singur clic).
Fisa tehnica
PYRAMID
BC91
0737214296621
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile