Modulator FM PYRAMID bluetooth 5.3 pentru masina, kit pentru maini libere stereo pentru masina, bas si HiFi, PD 30W
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Modulator FM PYRAMID bluetooth 5.3 pentru masina, kit pentru maini libere stereo pentru masina, bas si HiFi, PD 30W

119,00 lei Cu TVA

100,00 lei Fara TVA

Termen de livrare: 24 ore
check In stoc
Livrare rapida
Toate produsele sunt in depozitul nostru
Achizitii securizate
14 zile retur

Credit module tbi bank 3.3.5

39.83 Lei x 4 rate

Descriere
  • Tehnologie Bluetooth 5.3 îmbunătățită: cipul Bluetooth 5.3 integrat al acestei mașini adaptor Bluetooth permite o latență extrem de scăzută, muzică de înaltă fidelitate și o conexiune mai stabilă. Odată ce telefonul dvs. a asociat transmițătorul FM, acesta se reconecta automat când este pornit din nou.
  • Încărcare rapidă PD 36 W & QC 3.0: Acest transmițător pentru Bluetooth auto este echipat cu două porturi de încărcare rapidă PD3.0 de 36 W și QC3.0 de 18 W care pot încărca rapid trei dispozitive în același timp și sunt compatibile cu Samsung/iPhone/ Protocoale de încărcare Xiaomi/Google și alte dispozitive.
  • Amplificare bas și redare pe disc U: pentru o mașină cu adaptor Bluetooth SONRU, faceți clic pe butonul „BASS” pentru a activa efectul de sunet de bas. Restabiliți sunetul real și basul puternic. Furnizați discul Bluetooth și U ca două metode de redare
  • Apeluri hands-free: datorită microfonului încorporat de înaltă sensibilitate, sistemul hands-free pentru Bluetooth auto oferă o calitate a sunetului clară. Apelare cu mâini libere cu o singură atingere: [Răspuns/Respinge/Mâini sus/Înapoi].
  • Bandă de iluminare de fundal cu LED: Acest transmițător FM Bluetooth pentru mașină este echipat cu o bară luminoasă LED cu 7 culori care facilitează găsirea transmițătorului FM atunci când conduceți noaptea (lumina poate fi stinsă cu un singur clic).
Fisa tehnica
PYRAMID
BC91
0737214296621
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile
chat Comentarii (0)