Receptor AUX Bluetooth 5.3 Joyroom JR-CB3, negru
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
NouStoc epuizat

Receptor AUX Bluetooth 5.3 Joyroom JR-CB3, negru

69,00 lei Cu TVA

57,98 lei Fara TVA

block Stoc epuizat
Livrare rapida
Toate produsele sunt in depozitul nostru
Achizitii securizate
14 zile retur
Descriere

Receptor Bluetooth 5.3 AUX Joyroom JR-CB3 (negru)

Radioul mașinii dvs. nu acceptă Bluetooth? Nicio problemă - cu receptorul Joyroom JR-CB3, puteți asculta confortabil muzică în mașină, puteți folosi navigația și chiar vorbi la telefon. Dispozitivul suportă Bluetooth 5.3 și este echipat cu 2 microfoane CVC 8.0 cu anulare a zgomotului și este ușor de utilizat cu ajutorul butoanelor încorporate. Pur și simplu conectați adaptorul la radio, asociați-l cu smartphone-ul dvs. și bucurați-vă de melodiile preferate!

Ușor de utilizat

Cu Joyroom, tot ce aveți nevoie este la îndemână. Adaptorul este echipat cu mai multe butoane, cu ajutorul cărora puteți schimba o melodie, regla volumul sau gestiona apelurile telefonice în orice moment. De asemenea, este sigur de utilizat - este protejat, printre altele, împotriva scurtcircuitelor și a supraîncălzirii. Dispozitivul se distinge, de asemenea, printr-o iluminare de fundal cu LED-uri blânde, care vă va ajuta să localizați butoanele în întuneric.

Bluetooth 5.3

Bucurați-vă de o conexiune fiabilă și de un sunet fantastic. Receptorul acceptă tehnologia avansată Bluetooth 5.3 pentru o transmisie și mai rapidă și mai stabilă, o latență mai mică și o calitate mai bună a sunetului. De asemenea, puteți asocia până la 2 dispozitive cu JR-CB3 în același timp și puteți comuta liber între ele. Produsul vă permite, de asemenea, să redați muzică de pe un card de memorie sau de pe un echipament conectat prin intermediul unui cablu AUX.

Ideal pentru apeluri

Adaptorul JR-CB3 vă va oferi o calitate audio excelentă și pentru apelurile telefonice. Dispozitivul este echipat cu 2 microfoane care vă vor înregistra perfect vocea. De asemenea, oferă tehnologia de reducere a zgomotului CVC 8.0 și un filtru IC pentru a elimina eficient zgomotul de fond inutil. Cu Joyroom, puteți fi sigur că dvs. și interlocutorul dvs. vă veți auzi reciproc fără probleme!

Conectare și utilizare

Nu vă temeți de configurarea complicată și consumatoare de timp a dispozitivului. Receptorul Joyroom este extrem de ușor de utilizat - datorită sistemului Plug&Play, tot ce trebuie să faceți este să îl conectați la radioul auto. Conectorul jack de 3,5 mm permite transmiterea semnalelor audio, iar conectorul USB este utilizat pentru a alimenta dispozitivul. În plus, trebuie doar să împerechezi produsul cu smartphone-ul o singură dată - se va conecta automat de fiecare dată.

În cutie

  • Receptor Bluetooth
  • Autocolant adeziv 3M x2
  • Manual de utilizare
Fisa tehnica
INN-044767
6956116725686
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile