Priza electrica inteligenta 16A 3680W Sonoff S26R2ZBTPE-FR - alb, HRT-147433
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%Stoc epuizat

Priza electrica inteligenta 16A 3680W Sonoff S26R2ZBTPE-FR - alb, HRT-147433

53,55 lei Cu TVA

45,00 lei Fara TVA

59,50 lei -10%

block Stoc epuizat
Livrare rapida
Toate produsele sunt in depozitul nostru
Achizitii securizate
14 zile retur
Descriere

Bucată electrică inteligentă 16A 3680W Sonoff S26R2ZBTPE-FR - alb

Transformați o priză electrică obișnuită din casa dvs. într-o priză inteligentă cu dispozitivul Sonoff S26R2ZBTPE-FR. Începând de astăzi, controlul convenabil al dispozitivelor conectate va deveni normal datorită aplicației și comenzilor vocale. Creați programe de lucru și scene inteligente și decideți când trebuie să funcționeze. Produsul este pe deplin compatibil cu Amazon Alexa, Google Assistant și Samsung SmartThings. Aplicația eWeLink vă permite, de asemenea, să grupați echipamente. Priza este proiectată pentru a funcționa cu un curent ridicat (până la 16A), ceea ce vă permite să conectați la ea dispozitive mai solicitante, de exemplu un încălzitor sau un aragaz lent.

Operați dispozitivele de la distanță
Nu mai trebuie să vă întrebați dacă v-ați amintit să opriți toate dispozitivele înainte de a pleca din casă. Priza S26R2ZBTPE-FR permite operarea complet de la distanță a dispozitivelor conectate cu ajutorul aplicației eWeLink. De acum încolo, pornirea ventilatorului sau stingerea luminii din sufragerie poate fi inițiată de oriunde din lume! Aplicația vă oferă, de asemenea, posibilitatea de a controla și de a regla starea dispozitivelor dvs. Utilizarea acestei funcții vă va permite să aveți grijă de securitatea în apartament și să economisiți la facturile de electricitate.

Control partajat
Membrii familiei dvs. se pot bucura, de asemenea, de control deplin asupra dispozitivelor conectate la priză. Aplicația eWeLink vă oferă posibilitatea de a partaja controlul asupra dispozitivelor selectate cu membrii familiei. Aceasta este o comoditate ideală dacă în casa dvs. locuiesc mai multe persoane!

Aveți mâinile ocupate? Nu-i nimic!
Aveți mâinile murdare pentru că în prezent gătiți? Stați confortabil în pat și nu aveți chef să vă ridicați pentru a stinge lumina? De astăzi, folosește-ți și vocea pentru a-ți acționa dispozitivele! Priza Sonoff S26R2ZBTPE-FR funcționează cu: Amazon Alexa, Google Assistant și Alice. Spuneți doar ceea ce doriți să faceți pentru a gestiona complet pornirea sau oprirea dispozitivelor dvs.

Gruparea dispozitivelor
Dispozitivele Sonoff fac gestionarea casei mai simplă și mai convenabilă ca niciodată. Priza S26R2ZBTPE-FR acceptă gruparea echipamentelor. Nu mai este nevoie să controlați fiecare dispozitiv separat - creați doar un grup pentru a controla mai multe dispozitive în același timp! Cu un singur clic, stingeți luminile în toată casa sau aprindeți lampa din bucătărie și porniți aerul condiționat. Posibilitățile sunt cu adevărat uriașe!


Specificații:

  • Producător: Sonoff
  • Modelul: S26R2ZBTPE-FR
  • Protocol WiFi: Zigbee IEEE 802.15.4
  • Intrare: 250V ~50-60Hz
  • sarcină: 3680W / 16A
  • Wi-Fi: IEEE: 802.11: b/g/n: 2.4GHz
  • Sisteme acceptate:: Android, iOS
  • Temperatură de funcționare: -10°C - 40°C
  • Material: PC V0
Fisa tehnica
Sonoff
HRT-147433
6920075776423
Cantitate într-un ambalaj colectiv
100
ID
147433-uniw
Traducere
cze
eng
fre
ger
ita
spa
ukr
Curent maxim (A)
16
EAN
6920075776423
Cod producător
S26R2ZBTPE-FR
Culoare dominantă
Alb
Pachet
Caseta
Achiziții
ŁS
Putere maximă (W)
3680
Tipul de fișă
UE
Pandantiv Euro
Nu
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: