Smartwatch Kospet Ticwris GTX, sport, display 1.91 inch, waterproof, monitorizare ritm cardiac, pedometru, TICWRISGTX
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

Smartwatch Kospet Ticwris GTX, sport, display 1.91 inch, waterproof, monitorizare ritm cardiac, pedometru, TICWRISGTX

224,91 lei Cu TVA

189,00 lei Fara TVA

249,90 lei -10%

Termen de livrare: 24 ore
check In stoc
Achizitii securizate
Livrare rapida
14 zile retur

Credit module tbi bank 3.3.5

56.34 Lei x 4 rate

Descriere

Smartwatch Kospet Ticwris GTX, sport, display 1.91 inch,

waterproof, monitorizare ritm cardiac, pedometru,

9 moduri sport, baterie 300 mAh

 

Cadranul ceasului se imperecheaza perfect cu o singura sticla cu ecran 3D indoit complet. Datorita curelei cu unghi fix, se realizeaza un arc perfect de la ecran la curea. Aceasta este noua eleganța a artei pe incheietura mainii.

Corpul si butoanele ceasului metalic dintr-o singura piesa, gravura sofisticata CNC, dezvaluind un echilibru intre gustul rafinat si corpul durabil.

 

GTX opteaza pentru un ecran mare de 1,91 inch pentru o experiența vizuala larga, ecranul este mai precis si mai viu la 170 * 320 pixeli.

Echipat cu o baterie de 300 mAh in corpul usor si subțire. Cand este complet incarcata, poate dura mai mult de 30 de zile in standby si 7 zile pentru situatii foarte utilizate. O singura incarcare completa poate fi utilizata pentru o saptamana intreaga.

 

GTX este echipat cu senzor optic de urmarire biologica HRS3300. Acesta colecteaza semnale PPG, citeste pulsul de pe piele pentru a afisa rezultatul ritmului cardiac in algoritm adaptativ. Puteți detecta in timp util ritmul cardiac in aplicația F Fit, ceasul va poate monitoriza ritmul cardiac la fiecare 5 minute.

 

Cand dormi, ceasul detecteaza si incepe sa-ți urmareasca datele de somn, diagnostica 4 etape de somn obisnuite: somn usor (etapele 1 si 2, somn profund si REM (etapa de visare). Acesta iți analizeaza respirația si acorda un scor pe calitate generala a somnului, va ajuta sa va ințelegeți obiceiurile de somn si va ofera sugestii pentru o odihna mai buna.

 

Ceasul citeste date precise pentru 9 moduri de antrenament, cum ar fi alergarea, banda de alergat, alpinismul, ciclismul, fotbalul, baschetul, badmintonul, pingpongul si inotul. pe tot parcursul antrenamentului.

 

 

 

Fisa tehnica
TICWRISGTX
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile