Smartwatch Kospet, sport, display LCD 1.3 inch, ritm cardiac,pedometru, baterie 250 mAh, curele de rezerva, rosu, KOSPETPROBE
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

Smartwatch Kospet, sport, display LCD 1.3 inch, ritm cardiac,pedometru, baterie 250 mAh, curele de rezerva, rosu, KOSPETPROBE

224,10 lei Cu TVA

188,32 lei Fara TVA

249,00 lei -10%

Termen de livrare: 24 ore
check In stoc
Livrare rapida
Toate produsele sunt in depozitul nostru
Achizitii securizate
14 zile retur

Credit module tbi bank 3.3.5

56.14 Lei x 4 rate

Descriere

Smartwatch Kospet Probe, sport, display LCD 1.3 inch,waterproof, monitorizare ritm cardiac,pedometru, notificari push, baterie 250 mAh

Curele de rezerva, de culoare negru/gri

13027.jpg

Monitorizarea starii de sanatate in timp real, ritmul cardiac, tensiunea arteriala si monitorizarea somnului. Aveti grija de starea dumneavoastra de sanatate.

O extensie portabila pentru smartphone-uri nu pierde niciodata un apel. Dispune de memento apel, refuz cu un singur clic, apasare mesaj, fotografiere la distanta.

 

Ecran HD de 1,3 inch , rezolutie 240 x 240.

IP68 rezistent la apa, nu trebuie sa va faceti griji cu privire la transpiratie sau la zile ploioase.

Baterie litiu-ion de 250 mAh, timp de lucru de pana la 15 zile.

Dsign cu cadran rotund elegant, carcasa din aliaj durabil.


In ceea ce priveste afisarea ecranului, smartwatch-ul Kospet Probe are un cadran complet rotund, ecranul tactil de 1,3 ″ inch cu afisaj LCD, rezolutie 240 x 240 pixeli. ecranul este de o inalta definitie, culori vii, clare, cu o luminozitate buna in 5 niveluri, astfel incat sa puteti vedea ecranul chiar si in zilele insorite

 

Ceasul inteligent are un senzor g, un monitor de ritm cardiac, un senzor de tensiune arteriala si un monitor de oxigen din sange. Puteti analiza ritmul cardiac de-a lungul a 24 de ore pentru a va ajuta sa va atingeti obiectivul de sanatate.

In ceea ce priveste functiile, noul smartwatch va poate masura pasii, distanta, caloriile arse si monitoriza somnul, astfel ceasul va permite sa stiti tot ceea ce va intereseaza.

 

De asemenea, ceasul are cateva aplicatii incorporate destul de utile, inclusiv cronometru, ceas cu alarma, calendar, memento de activitate, prognoza meteo, control al camerei telefonului de la distanta, redare muzica.

 

Kospet Probe, are o baterie litiu-polimer de 250 mAh cu un timp de asteptare de 15 zile la o singura incarcare cu senzorii activati. Timpul de asteptare este suficient pentru 60 de zile daca ii dezactivati senzorii, dureaza aproximativ doua ore pentru a incarca bateria complet.

 

 

Fisa tehnica
KOSPET
KOSPETPROBE-RED
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile