Ceas inteligent Smartwatch QCY GTC Sport, ecran 1.85 inch, negru, HRT-138893
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

Ceas inteligent Smartwatch QCY GTC Sport, ecran 1.85 inch, negru, HRT-138893

175,63 lei Cu TVA

147,59 lei Fara TVA

195,15 lei -10%

Termen de livrare: 24 ore
check In stoc
Achizitii securizate
Livrare rapida
14 zile retur

Credit module tbi bank 3.3.5

44.00 Lei x 4 rate

Descriere

Ceas inteligent QCY GTC Sport (negru).

Aveți grijă de sănătatea și de forma fizică. Ceasul inteligent QCY GTC vă permite să alegeți din până la 70 de moduri de sport și poate monitoriza ritmul cardiac, somnul, saturația de oxigen din sânge și tensiunea arterială. Se distinge prin rezistența la apă de 3ATM și prin durata lungă de funcționare. Funcționarea sa convenabilă este permisă de un ecran tactil mare de 1,85″. Dispozitivul vă permite, de asemenea, să utilizați o mulțime de funcții suplimentare - verificați cu ce vă va surprinde!

 

Afișaj TFT 1.85″ display

Ceasul inteligent este echipat cu un ecran din sticlă 2.5D cu o diagonală de 1,85″ și o rezoluție de 240x280. Acest lucru vă permite să vă bucurați de un acces convenabil la cele mai importante funcții ale sale și de o imagine luminoasă și clară în aproape orice condiții. În plus, veți găsi peste 100 de modele diferite de cadrane în aplicația QCY, care vă va permite să personalizați aspectul ecranului în funcție de preferințele dumneavoastră. Există, de asemenea, o opțiune de a încărca propria fotografie!

 

Ușor, confortabil, rezistent la apă

Bucurați-vă de confortul viselor dumneavoastră. Ceasul inteligent GTC este extrem de ușor - cântărește doar 18,3 g. Cureaua sa este fabricată din silicon de înaltă calitate, astfel încât pielea dvs. nu va transpira sub ea. Dispozitivul este, de asemenea, rezistent la apă ATM3 (IP68). Acest lucru înseamnă că nu va trebui să îl dați jos de la încheietura mâinii atunci când vă spălați pe mâini, când mergeți la un antrenament sau când începe să plouă. Ploaia, transpirația sau stropii accidentali nu reprezintă o amenințare pentru acesta!

 

70 de moduri de sport din care puteți alege

Aveți de gând să vă ocupați de fitness? Sau poate doriți să obțineți rezultate din ce în ce mai bune în sportul dumneavoastră preferat? Ceasul inteligent GTC vă va ajuta să faceți acest lucru! Dispozitivul numără pașii și caloriile arse, monitorizează, de asemenea, ritmul cardiac în timpul exercițiilor fizice și măsoară distanțele parcurse. Astfel, vă puteți verifica progresul în timp real și vă puteți stabili următoarele obiective. De asemenea, puteți alege dintre până la 70 de moduri de sport, cum ar fi mersul pe bicicletă, alergarea și cățăratul. Cu siguranță veți găsi ceva pentru dumneavoastră!

 

Te va ajuta să ai grijă de sănătatea ta

Țineți totul sub control și dobândiți capacitatea de a reacționa rapid la orice simptom îngrijorător. Ceasul inteligent vă poate monitoriza ritmul cardiac 24 de ore pe zi, măsoară, de asemenea, tensiunea arterială și saturația de oxigen. De remarcat, de asemenea, funcția de monitorizare a somnului. Aceasta vă va ajuta să vă cunoașteți mai bine corpul și să aflați ce obiceiuri merită schimbate pentru a vă îmbunătăți calitatea odihnei nocturne!

 

Chiar mai multe posibilități

Acesta nu este sfârșitul capacităților smartwatch-ului. Modelul GTC vă va notifica imediat mesajele primite, vă va permite, de asemenea, să setați o alarmă sau să folosiți un cronometru. De asemenea, cu ajutorul său puteți verifica în mod convenabil prognoza meteo sau puteți opera playerul de muzică de pe smartphone. Aparatul oferă, de asemenea, exerciții de respirație relaxante. Mai mult, ceasul inteligent vă va ajuta să vă localizați telefonul cuplat.

 

Baterie puternică

Nu vă fie teamă că trebuie să încărcați frecvent ceasul inteligent. Dispozitivul este echipat cu o baterie puternică, datorită căreia, complet încărcat, poate funcționa timp de aproximativ 3-5 zile cu o utilizare zilnică normală. Mai mult, în modul standby, GTC-ul durează până la 15 zile! Încărcarea sa convenabilă este permisă de cablul inclus cu conector magnetic.

 

Capacități suplimentare cu aplicația

Pentru a profita la maximum de ceasul dvs. inteligent, conectați-l la aplicația QCY dedicată, care poate fi descărcată gratuit din magazinele Google Play și App. Cu ajutorul acesteia, puteți, de exemplu, să modificați setările, să instalați actualizări OTA, să alegeți modelul feței de ceas, să verificați istoricul antrenamentelor și să activați notificări la alegere. Încercați funcțiile disponibile și personalizați dispozitivul în funcție de nevoile dumneavoastră!

 

În cutie

  • Ceas inteligent
  • Cablu de încărcare (USB-A / conector magnetic)
  • Manual de utilizare

 

Specificații

 

Marca QCY
Model GTC
Culoare Negru
Afișare 1.85″ HD TFT
Timp de funcționare Aproximativ 3-5 zile
Timp de lucru în standby Aproximativ 15 zile
Metoda de încărcare Magnetic
Bluetooth 5.0
Senzori Senzor de ritm cardiac, senzor SpO2, accelerometru, giroscop
Rezistența la apă 3ATM
Dimensiunile ceasului inteligent 43.7x36.4x10.5mm
Lungime curea Mai lung: 120,5 mm;
Mai scurt: 80,5 mm;
Lățimea curelei 22mm
Greutate Ceas inteligent: 18.3g;
Ceas inteligent + curea: 34 g;
Aplicație QCY
Compatibilitate Android 6.1 sau o versiune mai recentă, iOS 12.0 sau o versiune mai recentă

Fisa tehnica
HRT-138893
6957141407776
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile