Ceas inteligent XO M30 Sport ,negru, INN-041465
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ceas inteligent XO M30 Sport ,negru, INN-041465

178,50 lei Cu TVA

150,00 lei Fara TVA

Termen de livrare: 24 ore
check In stoc
Livrare rapida
Toate produsele sunt in depozitul nostru
Achizitii securizate
14 zile retur

Credit module tbi bank 3.3.5

44.72 Lei x 4 rate

Descriere

Producător XO
Model M30
Culoare Negru
Impermeabil IP67
Afişa 1.86" HD
Rezoluţie 240 x 280
Procesor AC6954
Versiune Bluetooth BT 3.0/5.0
Tip baterie Litiu
Capacitatea bateriei 260 mAh/3,7 V
Aplicație SZOS
Lungimea curelei 228,1 mm
Dimensiuni 44 x 38,3 x 13,55 mm
Material Aliaj de zinc
Material curelei Silicon

Ceas inteligent XO M30 Sport (negru).

Ușurează-ți viața cu smartwatch-ul XO M30 Sport. Ceasul are multe funcții interesante care vă vor ajuta să vă monitorizați starea de sănătate. Dispune de un ecran tactil HD mare de 1,86 inchi, care vă va face ușor de utilizat. Cu ajutorul acestuia, puteți controla comod playerul muzical de pe smartphone sau chiar să faceți o fotografie. În plus, vă va informa despre rețelele sociale notificări sau mesaje primite. Există și un asistent vocal încorporat Al la dispoziția dvs. Se remarcă și prin designul său rezistent la apă IP67 și capacitatea de încărcare inductivă.

1.jpg

Ecran HD de 1,86".

Ecranul tactil HD de 1,86", 240 x 280 vă va facilita utilizarea dispozitivului. Profitați de temele disponibile pentru a personaliza în continuare aspectul ecranului după bunul plac. În plus, ceasul inteligent adaugă automat aplicațiile cele mai frecvent utilizate. la bara de comenzi rapide, oferindu-vă acces mai rapid la funcțiile preferate!

6.jpg

Ai grijă de sănătatea ta

Fii atent la schimbările care au loc în corpul tău! Ceasul inteligent are o funcție de monitorizare a ritmului cardiac și a nivelului de oxigen din sânge. Observați-vă sănătatea în timp real și reacționați rapid la simptomele alarmante! De asemenea, puteți utiliza monitorizarea somnului, care vă va ajuta să eliminați obiceiurile proaste și să vă bucurați de un somn de mai bună calitate. Dispozitivul vă va aminti și să vă mișcați, după ce ați stat mult timp.

2.jpg

Asistent vocal inteligent

Ceasul inteligent Sport M30 este echipat cu un asistent vocal inteligent AI care va răspunde la toate întrebările dvs., va porni muzică pe smartphone-ul dvs. sau va efectua un apel către persoana pe care o alegeți. Asta nu e tot! De asemenea, dispozitivul vă permite să controlați camera - doar scuturați încheietura mâinii pentru a face o fotografie. O funcție de găsire a telefonului vă este, de asemenea, la dispoziție.

7.jpg

Proiectat având în vedere utilizatorul

Designul ergonomic al ceasului inteligent îl face excelent pentru utilizarea de zi cu zi. Este rezistent la apă IP67, așa că nu va fi intimidat de picături de ploaie sau transpirație. Utilizați-l fără griji în timp ce vă antrenați, spălați vase sau înotați! De remarcat este și funcția de încărcare wireless.

5.jpg

Chiar mai multe posibilități

Fii la curent cu toate informațiile! Odată ce împerechezi M30 cu smartphone-ul tău, vei fi notificat în timp real despre apelurile telefonice primite, mesajele sau notificările din profilurile tale sociale. În plus, îl puteți folosi pentru a efectua apeluri telefonice sau pentru a gestiona playerul muzical de pe telefon.

3.jpg

Fisa tehnica
XO
INN-041465
6920680832637
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile