Ceas inteligent, IP68 tracker de activitate, rezistent la apă cu ecran tactil color, monitor de ritm cardiac, pedometru, somn
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

Ceas inteligent, IP68 tracker de activitate, rezistent la apă cu ecran tactil color, monitor de ritm cardiac, pedometru, somn

170,98 lei Cu TVA

143,68 lei Fara TVA

189,98 lei -10%

Termen de livrare: 24 ore
check In stoc
Livrare rapida
Toate produsele sunt in depozitul nostru
Achizitii securizate
14 zile retur

Credit module tbi bank 3.3.5

42.83 Lei x 4 rate

Descriere
  • 【Ceasul tău, stilul tău】Ecran de afișare de 1,3"/33 mm acoperit cu un cadru metalic auriu roz (NOTĂ: dimensiunea întregului cadran al ceasului este de 1,81"/46 mm), atât de elegant și frumos, dar robust și anti-zgârieturi. Ceasul inteligent conține 5 cadrane ușor disponibile sau alte peste 50 de cadrane în aplicație. De asemenea, puteți personaliza fețele de ceas. Poate fi orice fotografie, cum ar fi familia dvs., animalul dvs. de companie, etc. NOTĂ: CEASUL NU SUPPORTĂ EFECTUAȚI Apeluri și MESAJE.
  • 【Asistentul dvs. personal inteligent】 Tracker de activitate (podometru, calorii, distanță), ritm cardiac, diverse moduri sportive, monitorizare a somnului etc. Primiți notificări despre mesaje de apel, SMS și aplicație (vă rugăm să păstrați distanța Bluetooth în 10 m), telecomandă controlul muzicii și camerelor, raportul meteo, memento sedentar, ceas cu alarmă, cronometru, respingerea apelurilor, reglarea luminozității, modul de economisire a energiei și alte funcții pentru a vă satisface nevoile zilnice. Dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne contactați!
  • 【Baterie lungă și rezistentă la apă IP68】 Ceasul inteligent durează doar 2 ore pentru a se încărca și poate fi folosit timp de 7-10 zile sau 30 de zile timp de așteptare, mult mai mult decât majoritatea ceasurilor tradiționale. Ceasul de fitness este rezistent la apă IP68, îl puteți purta atunci când vă spălați pe mâini, pe ploaie (Notă: A nu se utiliza la dușuri, saune, etc).
  • 【Păzește-ți sănătatea în siguranță】 Senzor HR avansat pentru monitorizarea precisă și eficientă a ritmului cardiac, ajutându-te să-ți înțelegi mai bine starea de sănătate și să faci o ajustare rezonabilă a stilului tău de viață. Urmărirea automată a somnului vă poate monitoriza starea somnului (somn profund, somn superficial, trezire) și oferă o analiză completă a calității somnului pentru a vă ajuta să deveniți mai sănătoși. Puteți vizualiza rezumatul stării dvs. în aplicația fitcloudpro.
Fisa tehnica
PYRAMID
LW11-PINK
0737214296362
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile