Ceas inteligent Zeblaze Btalk 3 Pro, display 1.43 inch ultra HD amoled, apelare telefonica, ritm cardiac, pedometru, roz
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ceas inteligent Zeblaze Btalk 3 Pro, display 1.43 inch ultra HD amoled, apelare telefonica, ritm cardiac, pedometru, roz

144,98 lei Cu TVA

121,83 lei Fara TVA

Termen de livrare: 24 ore
notifications_active Ultimele produse in stoc
Livrare rapida
Toate produsele sunt in depozitul nostru
Achizitii securizate
14 zile retur

Credit module tbi bank 3.3.5

46.34 Lei x 4 rate

Descriere

Ceas inteligent Zeblaze Btalk 3 Pro (roz)

Zeblaze Btalk 3 Pro este un smartwatch ușor și convenabil, care vă poate însoți în activitățile tale zilnice. Oferă un ecran mare AMOLED Ultra HD și vă permite să efectuați apeluri Bluetooth la calitate Hi-Fi. Există, de asemenea, peste 100 de moduri sportive la dispoziție pentru a vă face antrenamentele mai eficiente.

7.jpg

Ecran AMOLED HD de 1,43".

Bucurați-vă confortabil de funcțiile și setările disponibile. Ceasul inteligent folosește un afișaj color AMOLED HD rotund. Oferă o rezoluție de 466 × 466 pixeli și o luminozitate de 1000 nits. În plus, acceptă Always-on Display și, cu modelele de cadran disponibile, îi vei personaliza aspectul după bunul plac.

2.jpg

Monitorizarea sănătății

Aveți mâna pe puls cu Zeblaze Btalk 3 Pro. Ceasul inteligent vă monitorizează ritmul cardiac non-stop, măsurându-vă ritmul cardiac și saturația sângelui, astfel încât să puteți răspunde imediat la simptomele alarmante. În plus, urmărește durata și calitatea somnului tău - cu Btalk 3 Pro poți elimina cu ușurință obiceiurile proaste și, în sfârșit, poți obține un somn bun!

4.jpg

Stabiliți noi obiective

Ceasul inteligent oferă peste 100 de moduri de sport - alergare, ciclism, pilates - există ceva pentru toată lumea. Cu Btalk 3 Pro vă puteți stabili noi obiective, puteți crește eficiența antrenamentelor și vă puteți încerca noi discipline. Ceasul vă va anunța și despre numărul de calorii arse, pașii făcuți și distanța parcursă.

6.jpg

O serie de caracteristici utile

Răspundeți la apelurile primite cu ceasul și efectuați apeluri Bluetooth la calitate HiFi. Ceasul vă permite, de asemenea, să utilizați un asistent vocal offline - o comandă simplă este tot ce este nevoie pentru a activa funcția pe care o alegeți. În plus, puteți verifica prognoza meteo, puteți activa modul Nu deranja sau puteți găsi un smartphone/ceas pierdut. Cu Btalk 3 Pro există o mulțime de funcții interesante care te așteaptă - descoperă-le pe toate!

7.jpg

Timp lung de lucru

Nu pierde timpul încărcând frecvent ceasul inteligent. Ceasul are o baterie durabilă de 260 mAh litiu-polimer, deci asigură aproximativ 14 zile dacă folosești funcții de bază. Pe de altă parte, durează aproximativ 7 zile în modul de utilizare intensă și rămâne în modul de economisire a energiei timp de 30 de zile. Încărcarea Btalk 3 Pro va dura aproximativ 1,5 ore - o sarcină ușoară de cablul magnetic inclus cu port USB-A.

5.jpg

Design ușor

Ceasul inteligent este însoțitorul perfect pentru fiecare zi, indiferent dacă sunteți în drum spre un antrenament, să vă întâlniți cu prietenii sau să lucrați. Designul său minimalist îl face să se potrivească bine cu o varietate de stiluri, adăugând o notă modernă. Cu o greutate redusă de mai puțin de 21,3 grame și o grosime de doar 10,3 mm, îl puteți purta mult timp fără să vă simțiți inconfortabil. În plus, cureaua din silicon este blândă cu pielea și nu provoacă iritații, asigurând o purtare confortabilă pe tot parcursul zilei.

6.jpg

Inclus

  • ceas inteligent
  • cablu de încărcare magnetic cu port USB-A
  • manual de utilizare
Fisa tehnica
ZEBLAZE
INN-064581
6946639813113
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile
chat Comentarii (0)