-5%Nou

Ceas inteligent KOSPET Tank M3 Ultra,GPS, 50 m, busolă, functii sport, din oțel inoxidabil, apelare telefonica, AMOLED 1,96

451,25 lei Cu TVA

379,20 lei Fara TVA

475,00 lei -5%

Termen de livrare: 24 ore
check In stoc
Livrare rapida
Toate produsele sunt in depozitul nostru
Achizitii securizate
14 zile retur

Credit module tbi bank 3.3.5

113.05 Lei x 4 rate

Descriere

Proiectat de calitate militară: KOSPET M3 Ultra dispune de un ecran AMOLED Corning Gorilla de 1,96 inci generatia trei, care este suficient de gros pentru protectia la spargere a ecranului. Ceasul inteligent robust are un corp unibody complet din oțel inoxidabil, a trecut 15 teste militare (MIL-STD-810H) și 28 de teste interne de încredere, inclusiv spray de sare, ploaie, impact etc.

  • Monitor de sănătate: ceasul inteligent colectează date de sănătate cu funcția sa avansată de monitorizare în timp real, care vă ajută să monitorizați somnul pe tot parcursul zilei, ritmul cardiac de 24 de ore și oxigenul din sânge în timp real. De asemenea, vă va aminti că este timpul să vă relaxați atunci când lucrați sedentar.

  • Peste 170 de moduri sportive și 6 sporturi de recunoaștere inteligentă: ceasul inteligent vă poate îndeplini diversele activități sportive, fotbal, baschet, surfing schi și așa mai departe. Urmăriți-vă antrenamentele înregistrând și analizând cu precizie datele cheie, inclusiv durata, pașii, viteza medie și multe altele.

  • Răspuns/Efectuați apel și Asistent vocal Al: Actions ATS3085L, un procesor dual-core îmbunătățit oferă performanțe uimitoare, afișaj mai fin, standby mai lung, rate de cadre mai ridicate, consum mai mic de energie și chiar mai mult. Puteți efectua apeluri vocale prin intermediul asistentului vocal, ceea ce face scenele care sunt incomode pentru a ține un telefon mobil în exercițiile zilnice și viața mai concise, poate fi foarte convenabil prin asistentul vocal să reda muzică, să verifice vremea, setarea alarmei, și cronometre.

Durată lungă de viață a bateriei: Acest ceas inteligent a fost îmbunătățit cu o baterie cu cobalt pur de 480 mAh, care poate fi încărcată complet timp de o oră și poate rezista peste 2 săptămâni în condiții normale de utilizare. Procesorul cu cip Bluetooth super dual-membrană și algoritmul AI cu economisire suplimentară minimizează consumul de energie și asigură un standby de 60 de zile

  • Corp extrem de rezistent: Acest ceas inteligent durabil este echipat cu un corp din oțel inoxidabil complet închis, care poate fi cufundat cu ușurință în 50 m (IP69K rezistent la apă), indice de înot SWOLF încorporat, ducându-vă performanța la înot la noi culmi. Poate furniza date profesionale și este cel mai bun partener pentru iubitorii de sport.

GPS încorporat cu 6 sisteme de navigație prin satelit: conexiunea GPS precisă utilizează 6 sisteme de navigație prin satelit (GPS/GLONASS/GALILEO/BDS/QZSS/NAVIC) pentru a se asigura că locația dvs. este exactă. Ceasul inteligent are o busolă, un barometru și un altimetru încorporate pentru a rămâne treaz pe câmp

Fisa tehnica
KOSPET
KOSPETM3-ULTRAS
6974958250715
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile