Smartwatch Colmi M42, 1.43 inch AMOLED, apelare telefonica, baterie de 410 mAh, functii sport, negru
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Smartwatch Colmi M42, 1.43 inch AMOLED, apelare telefonica, baterie de 410 mAh, functii sport, negru

208,19 lei Cu TVA

174,95 lei Fara TVA

Termen de livrare: 24 ore
check In stoc
Livrare rapida
Toate produsele sunt in depozitul nostru
Achizitii securizate
14 zile retur

Credit module tbi bank 3.3.5

62.18 Lei x 4 rate

Descriere
Producător Colmi
Model M42
Culoare Negru

AFIŞA

Tip AMOLED
mărimea 1,43 inchi
Rezolutia ecranului 466 x 466 pixeli
Sticlă Corning® Gorilla® Glass

BATERIE

Capacitate 410 mAh
Metoda de incarcare Cablu magnetic cu 2 pini

Timp de incarcare

Aproximativ 2 ore
Timp de utilizare Aproximativ 5-7 zile

Ceas inteligent Colmi M42 (negru)

Colmi M42 este un smartwatch practic și durabil, care poate face față chiar și celor mai solicitante condiții. Se remarcă prin rezistența la apă IP68 și poate funcționa cu ușurință la temperaturi de până la -40°C, făcându-l potrivit pentru utilizare pe vreme extrem de rece. Dispune de un ecran AMOLED de 1,43 inchi și o baterie puternică de 410 mAh, oferind performanțe de lungă durată. De asemenea, aveți la dispoziție peste 100 de moduri sportive și diverse funcții interesante, inclusiv monitorizarea ritmului cardiac, măsurarea SpO2, urmărirea somnului, controlul muzicii de la distanță de pe smartphone și apelurile telefonice prin Bluetooth.

03Colmi/M42-Negru/9

Construcție durabilă

Să trăiești un stil de viață activ? Ia-ți un ceas inteligent care poate face față oricărei provocări! Modelul Colmi M42 poate funcționa la temperaturi cuprinse între -40°C și până la 55°C. Datorită rezistenței la apă IP68, poate rezista fără probleme la stropii accidentale, transpirație și ploaie. Ceasul este surprinzător de ușor și confortabil de purtat, așa că nu te va împovăra în timpul activităților tale. În plus, este foarte ușor de utilizat, incluzând o lunetă rotativă specială pentru o navigare ușoară.

03Colmi/M42-Negru/6

Ecran tactil AMOLED

Bucurați-vă de imagini de înaltă calitate indiferent de condiții, indiferent dacă alergați dimineața devreme sau mergeți la o plimbare cu bicicleta la apus. Ceasul inteligent oferă un afișaj AMOLED de 1,43 inchi care asigură detalii bogate, un unghi larg de vizualizare de 178° și culori vibrante (98% Adobe RGB). Doriți să-i personalizați aspectul după preferințele dvs.? Consultați modelele cadranelor disponibile în aplicație! De asemenea, aveți la dispoziție mai multe seturi de interfețe cu utilizatorul.

03Colmi/M42-Negru/1

Peste 120 de moduri sportive din care să alegi

Antrenează-te eficient și îmbunătățește-ți performanța în mod continuu. Ceasul inteligent Colmi M42 vă permite să alegeți dintre peste 120 de moduri sportive (dintre care unele sunt disponibile după conectarea la aplicație). Aflați câți pași faceți, distanțele pe care le parcurgeți și caloriile pe care le ardeți în timpul antrenamentelor. Fie că este vorba de mers pe jos, alergare, yoga sau tenis, cu siguranță vei găsi ceva care ți se potrivește!

03Colmi/M42-Negru/2

Monitorizarea sănătății

Cu M42, puteți fi imediat conștient de orice simptome îngrijorătoare și puteți răspunde rapid. Ceasul inteligent permite măsurarea precisă a frecvenței cardiace și monitorizarea saturației de oxigen din sânge (SpO2). De asemenea, vă urmărește somnul, recunoscându-i fazele și evaluându-i calitatea. Astfel, poți să-ți înțelegi mai bine corpul și să ai grijă de sănătatea ta!

03Colmi/M42-Negru/8

Comunicare fără întreruperi

Efectuați apeluri telefonice în mod convenabil, fără a ajunge la smartphone-ul dvs. Ceasul inteligent M42 acceptă conexiuni Bluetooth și este echipat cu un difuzor și un microfon de înaltă calitate, permițându-vă să aveți conversații cu cei dragi sau cu colegii fără efort. Dispozitivul vă va anunța și despre mesajele primite. Nu trebuie să vă faceți griji că pierdeți ceva important!

03Colmi/M42-Negru/3

Durată lungă de viață a bateriei

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la încărcarea frecventă cu modelul M42. Dispune de o baterie eficientă de 410 mAh, astfel încât să o poți folosi timp de 5-7 zile cu o singură încărcare. În modul de așteptare, ceasul poate dura până la 30 de zile. Durează doar aproximativ 2 ore pentru a-l reîncărca complet.

03Colmi/M42-Negru/4

Multe caracteristici utile

Explorați caracteristicile suplimentare ale ceasului inteligent. Dispozitivul vă permite să utilizați suportul pentru asistentul vocal, facilitând apelurile către prieteni cu doar câteva cuvinte! De asemenea, puteți controla de la distanță redarea muzicii de pe smartphone și puteți verifica în mod convenabil vremea. Alte funcții includ un calculator, cronometru, cronometru, calendar și urmărirea ciclului menstrual. În plus, ceasul inteligent oferă exerciții de respirație de relaxare.

03Colmi/M42-Negru/12

In cutie

  • Ceas inteligent
  • Cablu de incarcare magnetic
  • Manual de utilizare
Fisa tehnica
COLMI
INN-059179
6972436984718
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile
chat Comentarii (0)