Smartwatch Colmi P76, 1.96 inch HD, functii sport, apelare telefonica, baterie 430 mAh, negru
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Smartwatch Colmi P76, 1.96 inch HD, functii sport, apelare telefonica, baterie 430 mAh, negru

113,05 lei Cu TVA

95,00 lei Fara TVA

Termen de livrare: 24 ore
check In stoc
Livrare rapida
Toate produsele sunt in depozitul nostru
Achizitii securizate
14 zile retur

Credit module tbi bank 3.3.5

38.34 Lei x 4 rate

Descriere
Producător Colmi
Model P76
Culoare Negru

AFIŞA

Tip HD
Mărimea 1,93 inchi

Ceas inteligent Colmi P76 (negru și portocaliu).

Căutați un smartwatch funcțional, dar durabil? Optează pentru Colmi P76! Acest ceas practic se remarcă prin rezistența la apă la 3ATM și durata lungă de funcționare și oferă o mulțime de funcții utile. Alegeți dintre cele peste 100 de moduri de sport și aveți grijă de sănătatea dumneavoastră cu monitorizarea somnului, a ritmului cardiac și a nivelurilor de saturație a oxigenului din sânge. Ceasul inteligent acceptă și apeluri telefonice prin Bluetooth și este operat convenabil cu un afișaj mare de 1,96 inchi.

1.jpg

Peste 100 de moduri sportive din care să alegi

Mărește eficiența antrenamentelor tale, monitorizează-ți progresul și stabilește-ți mai multe obiective de atins. Ceasul inteligent Colmi P76 oferă peste 100 de moduri sportive pentru a vă ajuta să deveniți din ce în ce mai buni! Mersul pe jos, cu bicicleta, alergatul, fotbalul sau poate săriți peste cap? Există ceva pentru toată lumea!

3.jpg

Ecran HD de 1,96 inchi

Bucurați-vă de o experiență confortabilă de ceas inteligent. Colmi P76 este echipat cu un ecran HD mare de 1,96 inchi care oferă o imagine luminoasă, clară și culori vii. De asemenea, îi puteți personaliza aspectul în funcție de preferințele dvs. Puteți alege dintre mai multe stiluri diferite de meniu și o serie de modele de cadran - verificați care vă place cel mai mult!

8.jpg

Rămâi conectat

Nu mai trebuie să vă faceți griji că pierdeți ceva important. Ceasul inteligent vă va anunța imediat despre mesajele primite! În plus, P76 vă permite să primiți apeluri telefonice prin Bluetooth - nu mai este nevoie să ajungeți la smartphone-ul dvs. de fiecare dată.

6.jpg

Ai grijă de sănătatea ta

Ceasul inteligent Colmi P76 te va ajuta, de asemenea, să ai grijă de sănătatea ta. Folosind-o, vă puteți monitoriza ritmul cardiac, saturația de oxigen din sânge (SpO2) și tensiunea arterială. Astfel vei putea reactiona imediat la orice simptom ingrijorator! Ceasul oferă și o funcție de monitorizare a somnului - îi detectează inteligent fazele și măsoară durata acestora.

4.jpg

Baterie eficientă

Uitați de necesitatea încărcării frecvente a ceasului inteligent. Colmi P76 este echipat cu o baterie puternică de 430 mAh, care vă permite să-l utilizați timp de până la câteva zile înainte de a fi nevoie să îl conectați la priză. Astfel, puteți pleca într-o călătorie sau o călătorie de afaceri fără nicio grijă!

5.jpg

Design rezistent la apa

Nu mai trebuie să dai ceasul jos când plouă, să speli vase sau să mergi la antrenament. Colmi P76 se distinge prin rezistenta la apa 3ATM si IP68, ceea ce inseamna ca nu va fi intimidat de stropii accidentale! Bucurați-vă de liniște și folosiți ceasul inteligent fără griji oricând doriți.

7.jpg

Chiar mai multe caracteristici

Ceasul inteligent Colmi P76 îți pune la dispoziție o mulțime de funcții interesante. Printre altele, îl puteți folosi pentru a opera de la distanță playerul de muzică de pe smartphone. Ceasul este compatibil și cu asistentul vocal - acum aveți nevoie doar de câteva cuvinte pentru, de exemplu, să verificați vremea sau să porniți aplicația la alegere!

2.jpg

Inclus

  • Ceas inteligent
  • Cablu de incarcare magnetic
  • Manual de utilizare
Fisa tehnica
COLMI
INN-064506
6972436985395
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile
chat Comentarii (0)