Smartwatch Colmi V68, 1.43 inch HD, apelare telefonica, functii sport, baterie 450 mAh, negru
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Smartwatch Colmi V68, 1.43 inch HD, apelare telefonica, functii sport, baterie 450 mAh, negru

187,21 lei Cu TVA

157,32 lei Fara TVA

Termen de livrare: 24 ore
check In stoc
Livrare rapida
Toate produsele sunt in depozitul nostru
Achizitii securizate
14 zile retur

Credit module tbi bank 3.3.5

56.92 Lei x 4 rate

Descriere
Producător Colmi
Model V68
Culoare Negru

AFIŞA

Tip HD
mărimea 1,43 inchi

Ceas inteligent Colmi V68 (negru)

Aprovizionați-vă cu un ceas inteligent care va funcționa în aproape orice condiții. Colmi V68 este echipat cu busolă și lanternă LED, ceea ce îl face util pentru tine în teren și nu numai. De asemenea, se remarcă prin rezistența la apă IP67 și durata lungă de funcționare. De asemenea, este echipat cu un afișaj de 1,43 inchi pentru o operare convenabilă. Ceasul oferă, de asemenea, peste 100 de moduri sportive și multe funcții interesante, cum ar fi monitorizarea somnului, măsurarea ritmului cardiac și multe altele.

2.jpg

Design sportiv

Ceasul inteligent Colmi V68 nu numai că arată grozav, dar este și foarte confortabil și durabil. Avantajul său suplimentar este rezistența la apă IP67, astfel încât să îl puteți folosi în ploaie sau când vă spălați pe mâini fără griji. Nu este intimidat de stropii accidentale! În plus, cureaua din silicon a ceasului este prietenoasă cu pielea și oferă confort de lungă durată.

9.jpg

Se va dovedi pe teren

Participi des la diverse tipuri de expediții? Smartwatch-ul V68 va veni de asemenea la îndemână în astfel de situații! Aparatul are o busolă încorporată care vă va ajuta să vă orientați în teren. Dar asta nu este tot - ceasul este echipat cu o lanternă LED care generează o lumină albă puternică. Acum, chiar dacă ieșirea ta devine puțin mai lungă, îți vei lumina cu ușurință drumul în întuneric!

5.jpg

Afișaj rotund de 1,43 inchi

Funcționarea convenabilă a ceasului inteligent este posibilă de un afișaj HD rotund de 1,43 inchi cu rezoluție 360x360p. Oferă culori clare, realiste și imagini de înaltă calitate în aproape orice condiții. De asemenea, îi puteți personaliza aspectul după bunul plac, alegând dintr-o varietate de stiluri de meniu și modele de cadran. Verificați opțiunile disponibile și exprimați-vă!

4.jpg

Întotdeauna în contact

Nu vă lăsați să pierdeți nicio informație importantă. Ceasul inteligent vă va anunța imediat despre mesajele primite - acum nu veți pierde nimic. În plus, V68 vă permite să efectuați apeluri telefonice prin Bluetooth. Nu este nevoie să iei telefonul tău smartphone de fiecare dată!

1.jpg

De dragul sănătății tale

Aveți grijă de bunăstarea dumneavoastră și obțineți capacitatea de a reacționa rapid la simptomele îngrijorătoare. Ceasul inteligent V68 vă permite să măsurați cu precizie ritmul cardiac, tensiunea arterială și saturația de oxigen (SpO2). Dispozitivul are și o funcție de monitorizare a somnului - îi analizează fazele și măsoară durata acestora. Acest lucru vă va ajuta să vă cunoașteți mai bine corpul!

6.jpg

Alegeți dintre modurile sportive disponibile

Încerci să duci un stil de viață activ? Ceasul inteligent Colmi V68 este pentru tine! Ceasul oferă peste 100 de moduri sportive din care să alegi și facilitează monitorizarea progresului. Sări, alergare, ciclism sau poate schi? Alege-ți sportul preferat sau încearcă ceva nou!

7.jpg

Timp lung de funcționare

Necesitatea de a încărca frecvent ceasul inteligent este de domeniul trecutului. Ceasul inteligent V68 este echipat cu o baterie de 450 mAh și se remarcă prin consumul redus de energie, astfel încât poate funcționa foarte mult timp. Cu utilizare normală durează aproximativ 10 zile, iar dacă folosești conexiuni Bluetooth - până la 5 zile. Pe de altă parte, în modul standby dispozitivul vă va servi aproximativ 30 de zile.

8.jpg

Caracteristici suplimentare pentru tine

Ceasul inteligent oferă, de asemenea, o serie de funcții suplimentare care vor fi utile în fiecare zi. Printre altele, oferă un cronometru și un ceas cu alarmă și vă permite să operați de la distanță camera smartphone-ului dvs. De asemenea, îl puteți folosi pentru a verifica vremea și a localiza un telefon pierdut. Acum tot ce ai nevoie este la îndemâna ta!

9.jpg

Fisa tehnica
COLMI
INN-064560
6972436984916
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile
chat Comentarii (0)