Smartwatch, apel bluetooth 1.32 inch, ritm cardiac, activitati fizice, notificari, apeluri, curea metalica roz aurie
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Smartwatch, apel bluetooth 1.32 inch, ritm cardiac, activitati fizice, notificari, apeluri, curea metalica roz aurie

122,45 lei Cu TVA

102,90 lei Fara TVA

Termen de livrare: 24 ore
check In stoc
Livrare rapida
Toate produsele sunt in depozitul nostru
Achizitii securizate
14 zile retur

Credit module tbi bank 3.3.5

40.70 Lei x 4 rate

Descriere

Smartwatch apel bluetooth 1.32 inch, ritm cardiac, activitati fizice, notificari, apeluri, curea metalica roz aurie

Smartwatch cu design elegant pentru femei 

Smartwatch-ul are un ecran color tactil de înaltă calitate de 1,32 inch, oferindu-vă o experiență vizuală și operațională mai bună.

Smartwatch-ul efectuează/răspunde la apeluri bluetooth 

Smartwatch-ul cu difuzor și microfon Hi-Fi încorporate sunt compatibile cu majoritatea telefoanelor Android și iOS (Android 5.0+ și iOS 10.0+). Puteți folosi smartwatch-ul pentru telefoanele Android pentru a efectua și a răspunde la apeluri direct prin conexiune bluetooth, nu veți pierde niciodată apeluri și mesaje chiar și în timpul muncii sau sportului, făcând viața mai ușoară.

Memento de mesaj text 

Smartwatch-urile pot primi SMS-uri, notificări de mesaje APP, stochează contacte. Toate notificările vor fi afișate pe încheietura mâinii și vă vor avertiza prin vibrație. De asemenea, echipate cu ceas cu alarmă, cronometru, control muzical, prognoză meteo, calendar, găsiți telefon și multe altele.

Ceasuri de fitness pentru monitorizarea sănătății 24 de ore 

Fitness Tracker oferă funcții de monitorizare a sănătății pentru a detecta și analiza mai bine starea dumneavoastră de sănătate. Smartwatch-ul poate, de asemenea, să înregistreze perioadele menstruale feminine, să personalizeze gestionarea menstruației și memento-uri de pregătire pentru sarcină pentru femei, memento de apă și memento sedentar pentru a vă ajuta să vă raționalizați stilul de viață.

Monitor de activitate și 100 de moduri de sport 

Smartwatch-ul acceptă peste 100 de moduri de sport (mers, alergare, drumeții, yoga, ciclism, baschet etc.), monitorizează și înregistrează automat pașii zilnici în timp real, calculează exercițiul timpul și caloriile arse, vă ajută să vă construiți un obicei bun de exercițiu, un stil de viață mai activ.

Cadrane personalizate cu mai multe stiluri 

Smartwatch-ul poate fi controlat cu ușurință prin aplicația Onwear Pro, care oferă o varietate de imagini de fundal cu cadran personalizate din care puteți alege și puteți chiar personaliza imaginea de fundal cu cadranul cu fotografiile preferate. Există două stiluri de bandă din oțel inoxidabil sau banda din silicon prietenoasă cu pielea, care vă permit să comutați liber între modă și casual, să răspundeți diverselor nevoi de potrivire și să vă arătați personalitatea unică.

Bucurați-vă de muzică oricând și oriunde 

Ceasul inteligent pentru telefoane Android este conectat la telefon prin Bluetooth, poate controla redarea muzicii de pe telefon, poate schimba melodiile preferate și poate regla volumul.

Fisa tehnica
PYRAMID
LW92
0737214297086
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile
chat Comentarii (0)