Smartwatch Colmi, 1.32 inch AMOLED, 230 mAh, bluetooth 5.0, silicon, auriu
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nou

Smartwatch Colmi, 1.32 inch AMOLED, 230 mAh, bluetooth 5.0, silicon, auriu

219,38 lei Cu TVA

184,35 lei Fara TVA

Termen de livrare: 24 ore
check In stoc
Livrare rapida
Toate produsele sunt in depozitul nostru
Achizitii securizate
14 zile retur

Credit module tbi bank 3.3.5

64.98 Lei x 4 rate

Descriere
Producător Colmi
Model V65
Culoare Aur
Afişa 1.32'' AMOLED
Capacitatea bateriei 230 mAh
Durata de viață a bateriei Utilizare zilnică: aprox. 3-5 zile; Mod standby: aprox. 7-10 zile;
CPU Realtek8763EWE
Versiune Bluetooth 5.0
Grosimea carcasei ceasului inteligent 10 mm
Lățimea curelei 20 mm
Lungimea curelei 245 mm
Material ceas inteligent Metal + ABS
Material curea Silicon
Rezistenta la apa IP68

Ceas inteligent Colmi V65 (auriu)

Colmi V65 este un smartwatch elegant și funcțional care se va potrivi perfect în viața de zi cu zi. Dispune de un afișaj AMOLED de 1,32 inchi și oferă multe funcții utile, cum ar fi ritmul cardiac, tensiunea arterială și măsurarea saturației de oxigen din sânge. De asemenea, puteți efectua convenabil apeluri telefonice cu acesta. În plus, oferă diverse moduri sportive. În plus, ceasul se remarcă prin durata de viață lungă a bateriei și gradul de impermeabilitate IP68.

Design elegant

Ceasul inteligent Colmi V65 atrage atenția prin designul său elegant, stilat, care cu siguranță va atrage mulți utilizatori. Este foarte ușor și compact, oferind o utilizare confortabilă. Avantajul său suplimentar este gradul de rezistență la apă IP68 - nu trebuie să-l scoateți de pe încheietura mâinii când vă spălați pe mâini sau când faceți exerciții fizice.

Display AMOLED rotund

Ceasul are un ecran AMOLED de 1,32 inchi cu o rezoluție de 466x466. Datorită acestui fapt, vă puteți bucura de imagini de înaltă calitate și de culori vibrante și frumoase în aproape orice condiții - chiar și în lumina puternică a soarelui. Sunt disponibile și diferite stiluri de meniu pentru selecție - verificați care dintre ele vă va fi cel mai convenabil!

Rămâi conectat

Cu Colmi, nu trebuie să vă faceți griji că pierdeți ceva important. Ceasul inteligent V65 vă va anunța imediat despre mesajele primite - este compatibil cu multe aplicații populare. Acum aveți toate informațiile necesare la îndemână!

Gestionarea apelurilor telefonice

Cu smartwatch-ul Colmi V65, puteți efectua, de asemenea, convenabil apeluri telefonice - dispozitivul acceptă apeluri Bluetooth. Ceasul oferă sunet de înaltă calitate și vă permite să vă sincronizați agenda. Acum îi puteți contacta cu ușurință pe cei dragi acasă, la serviciu, în timpul antrenamentului, la plimbare și multe altele!

Te ajută să ai grijă de sănătatea ta

Ceasul inteligent acceptă mai multe funcții utile care vă vor ajuta să aveți grijă de sănătatea dumneavoastră și să răspundeți rapid la orice simptome alarmante. Vă permite să măsurați ritmul cardiac, tensiunea arterială și saturația de oxigen din sânge timp de până la 24 de ore pe zi, de asemenea, poate monitoriza somnul, detectându-i fazele și evaluându-i calitatea. Astfel, îți vei înțelege mai bine corpul și vei afla ce obiceiuri merită eliminate pentru a te simți mai bine! Ceasul vă permite, de asemenea, să monitorizați ciclul menstrual - va fi o alegere excelentă pentru femei.

Multe moduri sportive din care să alegi

Încerci să duci un stil de viață activ? Ceasul Colmi V65 te va ajuta cu asta! Dispozitivul măsoară cu precizie ritmul cardiac în timpul exercițiilor și distanțele parcurse, numără, de asemenea, pașii, durata exercițiului și caloriile arse. De asemenea, puteți alege dintr-o multitudine de moduri sportive. Mers pe jos, alergare, ciclism, catarare - cu siguranta vei gasi ceva pentru tine.

Durată lungă de viață a bateriei

Nu vă faceți griji cu privire la necesitatea încărcării frecvente a ceasului inteligent. Modelul V65 se remarcă prin durata lungă de viață a bateriei - cu utilizare obișnuită, de zi cu zi, poate dura până la 3-5 zile, iar în modul standby, rezistă până la 7-10 zile. Pentru a încărca dispozitivul, durează aproximativ 2 ore - nu trebuie să așteptați prea mult!

Fisa tehnica
COLMI
INN-061928
6972436985128
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile
chat Comentarii (0)