Smartwatch Zeblaze, Ares 3 Pro, ecran 1.43 inch AMOLED, apelare telefonica, 400 mAh, functii sport, rezistent la apa, gri
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nou

Smartwatch Zeblaze, Ares 3 Pro, ecran 1.43 inch AMOLED, apelare telefonica, 400 mAh, functii sport, rezistent la apa, gri

226,58 lei Cu TVA

190,40 lei Fara TVA

Termen de livrare: 24 ore
check In stoc
Livrare rapida
Toate produsele sunt in depozitul nostru
Achizitii securizate
14 zile retur

Credit module tbi bank 3.3.5

66.78 Lei x 4 rate

Descriere

General

Producător Zeblaze
Model Ares 3 Pro
Culoare Gri

 

AFIŞA

Tip AMOLED
Dimensiune 1,43 inchi
Asistență pentru afișaj permanent Da
Rezoluția ecranului 466 x 466 pixeli, 326 PPI

 

SENSORI

Sănătate Noul senzor biometric de fuziune OHR
Mişcare Accelerometru cu 3 axe și giroscop cu 3 axe

 

BLUETOOTH

Versiune Bluetooth 5.2

 

BATERIE

Capacitatea bateriei 400 mAh
Tip baterie litiu-polimer
Timp de operare Moduri de economisire a energiei: până la 30 de zile; Utilizare zilnică: până la 14 zile; Utilizare intensivă: până la 7 zile; Apeluri vocale continue: până la 485 de minute
Timp de încărcare Aproximativ 1,5 ore

 

APLICARE

Numele aplicației FitCloudPro
Compatibilitate Android 5.0 sau iOS 10.0 și versiuni ulterioare

 

 

TARKS

La nivelul întregului sistem implicit 4
Funcția Always On Display Da
Sincronizare cu aplicația 300+ din care să alegeți

 

MATERIAL

Materialul carcasei Carbon forat
Material pentru nasturi Aliaj de zinc
Material catarama Oţel inoxidabil

 

CUREA

Material curea Silicon
Lățimea curelei 22 mm
Circumferinta incheieturii compatibila 130-235 mm
Dimensiuni cadran 49 x 49 x 13 mm
Greutate 58 g cu curea, 35 g fără curea.

Ceas inteligent Zeblaze Ares 3 Pro (gri)

Zeblaze Ares 3 Pro este un smartwatch de încredere care combină performanța și funcționalitatea. Este ceasul ideal pentru utilizatorii activi, oferind suport deplin atat in timpul antrenamentelor cat si in viata de zi cu zi.

9.jpg

Cip puternic și afișaj high-end

Alimentat de un cip avansat Realtek 8763EW, Ares 3 Pro oferă performanță fluidă și răspuns rapid la comenzile dvs. Echipat cu un ecran AMOLED Ultra HD de 1,43 inchi cu o rezoluție de 466 x 466 pixeli și o luminozitate de până la 1.000 nits, îți oferă întotdeauna acces clar la informații, chiar și în cele mai însorite zile. În plus, Ares 3 Pro oferă o selecție largă de cadrane, astfel încât să poți schimba aspectul ceasului tău inteligent în fiecare zi.

6.jpg

Moduri sport

Indiferent dacă sunteți alergător, ciclist sau pasionat de fitness, Ares 3 Pro oferă mai multe moduri de sport pentru a vă ajuta să urmăriți și să vă îmbunătățiți performanța. Cu peste 100 de sporturi din care să alegi, ești garantat să-ți găsești preferatul. Poate chiar te vei motiva să faci un nou tip de exercițiu? Cu Ares 3 Pro, posibilitățile sunt aproape nesfârșite!

3.jpg

Impermeabil și durabil

Ceasul Zeblaze Ares 3 Pro are o rezistență impresionantă la apă de 3 ATM (30 de metri) și respectă standardul IP69K, făcându-l rezistent nu numai la apă, ci și la praf. Îl puteți folosi cu încredere într-o varietate de condiții, fără să vă faceți griji cu privire la deteriorare. Te antrenezi la sală sau faci jogging în ploaie? Nici o problemă!

5.jpg

Păzește-ți sănătatea și fitness-ul

Ceasul Ares 3 Pro nu este doar un instrument de monitorizare a activității fizice. De asemenea, oferă multe alte funcții, cum ar fi monitorizarea somnului, măsurarea ritmului cardiac, nivelul de oxigen din sânge și chiar memento-uri despre consumul de apă. Este excelent și pentru monitorizarea ciclului lunar al unei femei. Cu Ares 3 Pro, sănătatea ta este sub control!

7.jpg

Sticlă durabilă și construcție solidă

Ecranul lui Ares 3 Pro este protejat cu Corning® Gorilla® Glass rezistent, care previne eficient zgârieturile. Întreaga construcție a ceasului este solidă și durabilă, așa că poți fi sigur că Ares 3 Pro va face față provocărilor stilului tău de viață activ.

1.jpg

Asistentul dvs. personal

Ares 3 Pro nu este doar un aliat pe drumul spre fitness sănătos. Este, de asemenea, un ajutor pentru sarcinile de zi cu zi. Acceptă notificări push, astfel încât veți rămâne la curent cu toate notificările din aplicațiile dvs. - chiar și atunci când nu aveți telefonul la îndemână. Capacitatea de a răspunde la apeluri de la încheietura mâinii, de a controla muzica sau camera telefonului sunt doar câteva dintre facilitățile cu care viața devine mai ușoară!

2.jpg

Timp lung de lucru

Cu o baterie de 400 mAh, Ares 3 Pro oferă o autonomie impresionantă la o singură încărcare. În modul de economisire a energiei, poate funcționa până la 30 de zile, ceea ce înseamnă că îl puteți folosi mult timp fără să vă faceți griji că se va descărca în mijlocul unui antrenament sau al unui apel telefonic.

4.jpg

Compatibilitate largă

Zeblaze Ares 3 Pro este compatibil cu ambele dispozitive care rulează Android 5.0 sau o versiune ulterioară, precum și cu iOS 10.0 și o versiune ulterioară. Acceptă mai multe limbi, inclusiv poloneză, făcându-l ușor de utilizat.

8.jpg

Inclus:

  • Ceas inteligent
  • Curea din silicon
  • Baza de incarcare magnetica
  • Instrucţiuni
Fisa tehnica
ZEBLAZE
INN-069106
6946639812802
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile
chat Comentarii (0)