Ceas inteligent Amazfit Active Edge (verde menta)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nou

Ceas inteligent Amazfit Active Edge (verde menta)

714,00 lei Cu TVA

600,00 lei Fara TVA

Termen de livrare: 24 ore
notifications_active Ultimele produse in stoc
Livrare rapida
Toate produsele sunt in depozitul nostru
Achizitii securizate
14 zile retur

Credit module tbi bank 3.3.5

188.89 Lei x 4 rate

Descriere

Smartwatch Amazfit Active Edge (verde mentă)

Smartwatch-ul Amazfit Active Edge este un smartwatch multifuncțional cu durabilitate ridicată, care combină tehnologia avansată cu un design sportiv, în două culori. Ideal pentru persoanele active și preocupate de sănătate, acesta oferă o monitorizare completă a activității fizice și a sănătății, precum și fiabilitate în condiții extreme, confirmată de teste militare. Fie că sunteți un atlet dedicat sau pur și simplu doriți să înțelegeți și să vă îmbunătățiți stilul de viață zilnic, Amazfit Active Edge este conceput pentru a vă susține obiectivele.

Design în două culori

Designul său în două culori conferă ceasului nu numai un aspect modern, dar și unic. Acest stil îl diferențiază de alte smartwatch-uri, iar culoarea verde mentă adaugă prospețime și originalitate. Afișajul TFT elegant de 1,32 inchi oferă o interfață clară și ușor de citit.

Monitorizare cuprinzătoare a sănătății

Amazfit Active Edge vă ajută să aveți grijă de sănătatea dumneavoastră. Acesta oferă monitorizare a ritmului cardiac, monitorizare a nivelului de stres, a nivelului de oxigen din sânge și analiză a calității somnului, oferind date valoroase pentru a ajuta la menținerea unui stil de viață sănătos. Funcții precum PAI Health Assessment și SomnusCare™ oferă îndrumare și analiză personalizate pentru a vă ajuta să vă înțelegeți și să vă îmbunătățiți sănătatea.

SomnusCare™ și notificările inteligente de anomalii

Funcția SomnusCare™ din ceasul inteligent Amazfit Active Edge este un instrument de monitorizare a somnului care oferă o perspectivă cuprinzătoare asupra calității și structurii odihnei dumneavoastră. Prin analizarea diferitelor faze ale somnului - ușor, profund și REM, și prin urmărirea siestelor care durează mai mult de 20 de minute, utilizatorul primește informații detaliate pentru a înțelege și a îmbunătăți calitatea somnului. Acest lucru este crucial pentru sănătatea generală, deoarece somnul adecvat afectează regenerarea, starea de spirit și performanța.

Consilii științifice de antrenament

Cu funcția Zepp Coach™, ceasul inteligent Amazfit Active Edge oferă planuri de antrenament personalizate bazate pe inteligență artificială pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de fitness. În plus, cu peste 130 de moduri sportive, recunoașterea inteligentă a mișcărilor și analiza avansată a antrenamentelor, acesta este instrumentul perfect pentru pasionații de sport.

Navigație și conectivitate

Oferind 5 sisteme de poziționare prin satelit și navigație pe traseu, Amazfit Active Edge este companionul ideal pentru toate aventurile. Conectivitatea telefonului permite controlul camerei, primirea notificărilor și accesul la alte funcții utile, făcându-l nu doar un smartwatch, ci și un accesoriu practic pentru orice smartphone.

Avantaje suplimentare

Amazfit Active Edge oferă și alte caracteristici, cum ar fi controlul camerei Bluetooth, cronometru, ceas cu alarmă, prognoza meteo și chiar o funcție "găsește-mi telefonul". Bateria sa de 370 mAh oferă până la 16 zile de utilizare cu o singură încărcare, ceea ce îl face foarte eficient.

Ceas cu curea

plăcuță magnetică de încărcare

Instrucțiuni

 

Brand Amazfit
Model Active Edge
Color Mint Green
Display 1.32" TFT, 360 x 360 pixeli, 2.Sticlă 5D și acoperire AF
Capacitatea bateriei 370mAh
Viața bateriei 16 zile
Rezistența la apă 10ATM
Standard militar 7 U.Standard militar american (MIL-STD-810G)
Dimensiuni 46,62 x 46.62 x 12mm
Butoane 4
Sistem de operare Zepp OS
Apps Zepp OS
Dispozitive suportate Android 7.0 și mai nou, iOS 14.0 și mai nou
Fisa tehnica
Amazfit
INN-059224
6972596107248
Cantitate pe cutie
30 buc.
Greutatea brută
218
Greutate netă
54
Lungimea cutiei
11,00
Lățimea cutiei
10,80
Înălțimea cutiei
6,25
Codul SA
9102120000
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile
chat Comentarii (0)