Scuter subacvatic Waydoo, 3 moduri viteza, 1.4 m/s, 60m adancime, 56 min durata functionare, INN-068104
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nou

Scuter subacvatic Waydoo, 3 moduri viteza, 1.4 m/s, 60m adancime, 56 min durata functionare, INN-068104

1.785,00 lei Cu TVA

1.500,00 lei Fara TVA

Termen de livrare: 24 ore
notifications_active Ultimele produse in stoc
Livrare rapida
Toate produsele sunt in depozitul nostru
Achizitii securizate
14 zile retur

Credit module tbi bank 3.3.5

457.20 Lei x 4 rate

Descriere

Scuter subacvatic Waydoo

Imaginați-vă că vă scufundați în apa limpede, doar pentru a explora lumea subacvatică fără efort. Ținând scuterul subacvatic Waydoo în mâini, poți înota liber ca un delfin. Acest produs compact și portabil este mai mic decât o sticlă de 1,5 litri din băutura preferată, ceea ce îl face incredibil de convenabil de transportat. Utilizează o elice cu 4 pale proiectată atent și este ușor de utilizat. Proiectat pentru confort maxim, va fi partenerul perfect pentru orice aventură subacvatică.

3.jpg

Versatil și funcțional

Scuterul subacvatic Waydoo vă oferă nenumărate posibilități de utilizare. Datorită suporturilor de montare cu eliberare rapidă (care se achiziționează separat), îl puteți atașa cu ușurință la placa dvs. de SUP, placa de surf sau îl puteți folosi în timpul scufundării. În plus, îl puteți conecta la camera video sau la indicatorul OLED pentru a înregistra videoclipul perfect. Acum este și mai ușor să vă documentați experiențele subacvatice.

4.jpg

Performanță de neegalat

Cu Waydoo, puteți să vă scufundați până la 60 de metri (notă: această adâncime este permisă numai pentru scufundări tehnice), explorând adâncurile oceanelor. Viteza maximă pe care o vei atinge este de 1,4 m/s cu un scuter, și 2 m/s cu două, oferindu-ți o viteză și o manevrabilitate extraordinară în apă. Alimentat de o baterie litiu-ion de 98Wh, oferă până la 56 de minute de distracție.

6.jpg

Încărcare rapidă și viață lungă

Bateria reîncărcabilă încorporată permite încărcarea rapidă printr-un port USB-C de 100 W. Este nevoie de doar 1,2 ore pentru a se încărca complet, ceea ce înseamnă că nu trebuie să așteptați mult pentru a vă întoarce la escapadele subacvatice. Dar avantajele nu se opresc aici! Funcția de încărcare inversă face ca scuterul să reînnoiască cu succes energia smartphone-urilor, camerelor sport și chiar a laptopurilor. Acesta este un confort și un sprijin excepțional în situații de urgență.

7.jpg

Capabilitati suplimentare si siguranta

De asemenea, puteți echipa Waydoo cu un suport pentru accesorii (disponibil pentru vânzare separat) care acceptă până la trei accesorii auxiliare, permițând și mai multă personalizare și funcționalitate. În plus, designul potrivit pentru copii face scuterul sigur pentru cei mici, permițând întregii familii să se bucure de aventurile subacvatice.

5.jpg

Explorează lumi noi

Indiferent dacă sunteți un scafandru pasionat, un surfer sau pur și simplu îți place să petreci timpul pe apă, scuterul subacvatic Waydoo este însoțitorul tău indispensabil. Designul său compact și portabil îl face ușor de luat oriunde doriți. Alăturați-vă rândurilor utilizatorilor mulțumiți care au descoperit o nouă modalitate de a vă bucura de activitățile acvatice și scufundați-vă în aventuri subacvatice uimitoare cu Waydoo.

1.jpg

Inclus

Scuter subacvatic

Lubrifiant

Instructiuni de utilizare

Cablu USB-C

Fisa tehnica
Waydoo
INN-068104
6974416940905
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile
chat Comentarii (0)