Set cutie si 3 acumulatori Telesin  pentru GoPro Hero 12, 11, 10, 9
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nou

Set cutie si 3 acumulatori Telesin pentru GoPro Hero 12, 11, 10, 9

265,00 lei Cu TVA

222,69 lei Fara TVA

Termen de livrare: 24 ore
notifications_active Ultimele produse in stoc
Livrare rapida
Toate produsele sunt in depozitul nostru
Achizitii securizate
14 zile retur

Credit module tbi bank 3.3.5

66.39 Lei x 4 rate

Descriere

Încărcător Box Telesin cu trei canale + 3 baterii pentru GoPro Hero 12 / 11 / 10 / 9

Depozitați și încărcați convenabil până la 3 baterii pentru GoPro Hero 12 / 11 / 10 / 9 în același timp? Acum este posibil! Incarcatorul portabil cu 3 canale Telesin GP-BNC-902 surprinde prin eficienta si asigura siguranta in utilizare. Vă permite să încărcați toate cele 3 baterii în doar 2,5 ore! Datorită designului său îmbunătățit, este simplu și convenabil de utilizat și ușor de transportat. Informațiile despre starea de încărcare vă vor oferi indicatoare luminoase în 3 culori. În kit veți găsi și 3 baterii reîncărcabile pentru GoPro Hero by Telesin.

Telecine/GP-BNC-902/4

Păstrați-vă în mod convenabil accesoriile

Căutați o modalitate de a vă depozita în mod convenabil, dar în siguranță, accesoriile pentru camera GoPro? Încărcătorul Telesin vă va veni cu siguranță la îndemână! Produsul este proiectat astfel încât să poată găzdui până la 3 baterii în același timp. De asemenea, puteți stoca 2 carduri de memorie în el. Acest dispozitiv practic îți va fi mai ușor să fii organizat și să ai mereu la îndemână accesorii utile!

Telecine/GP-BNC-902/3

Încărcare rapidă a 3 baterii în același timp

Cu Telesin, camera dvs. poate fi gata să funcționeze din nou în cel mai scurt timp. Încărcătorul acceptă încărcare rapidă de 2,4 A. Aceasta înseamnă că vă permite să încărcați toate cele 3 baterii plasate în el în doar 2,5 ore! Dispozitivul este echipat cu un port USB-C. Pentru a-l conecta la o sursă de alimentare, nu aveți nevoie de adaptoare suplimentare - utilizați doar cablul inclus!

Telecin/GP-BNC-902/9

Verificați cu ușurință starea de încărcare

Nu mai trebuie să vă întrebați care este starea de încărcare a bateriilor dvs. Incarcatorul Telesin este echipat cu 3 indicatori de culoare care iti vor oferi cele mai importante informatii. În modul de așteptare, acestea luminează albastru. Când devin roșii, înseamnă că încărcarea este în curs. Galbenul indică faptul că bateriile sunt pe cale să se reîncarce, iar verdele că au recăpătat deja puterea maximă. Tot ce trebuie să faci este să arunci o privire!

Telecine/GP-BNC-902/8

3 baterii puternice incluse

Înregistrați și mai mult și creați o mulțime de imagini creative. În set veți găsi până la 3 baterii Telesin, care sunt complet compatibile cu camerele GoPro Hero 12 / 11 / 10 / 9. Uitați de ferestre pop-up și erori! Acum vă puteți pregăti următoarele videoclipuri originale fără griji. Cu Telesin vei câștiga încredere că camera ta nu va refuza să te servească în cel mai puțin moment oportun!

Telecin/GP-BNC-902/7

Siguranța utilizării

Producătorul s-a asigurat, de asemenea, că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la deteriorarea rapidă a încărcătorului sau a bateriilor plasate în acesta. Printre altele, dispozitivul a fost protejat împotriva supratensiunii, supracurentului, scurtcircuitului și supraîncălzirii. Carcasa sa este realizată din material durabil, rezistent la foc. O astfel de protecție completă înseamnă că puteți încărca bateriile GoPro fără griji!

Telecine/GP-BNC-902/5

Design îmbunătățit

Încărcătorul este conceput pentru a vă face cât mai confortabil posibil. Se remarcă prin textura sa incredibil de plăcută, iar datorită dimensiunilor sale compacte, îl poți purta cu tine în orice moment. Îl poți pune cu ușurință în geantă sau rucsac! Tampoanele anti-alunecare oferă stabilitate dispozitivului, iar designul magnetic al capacului îl face ușor de deschis și închis. În plus, compartimentele pentru carduri de memorie sunt realizate din silicon durabil pentru depozitare în siguranță.

Telecin/GP-BNC-902/10

Inclus

  • Încărcător
  • Baterie Telesin pentru GoPro Hero 12 / 11 / 10 / 9
  • Cablu USB-C
Fisa tehnica
INN-029010
6972860172743
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile