Tabletă Blackview, pentru copii, 7 inch HD, baterie 3280 mAh, Android 13, albastru
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Tabletă Blackview, pentru copii, 7 inch HD, baterie 3280 mAh, Android 13, albastru

369,00 lei Cu TVA

310,08 lei Fara TVA

Termen de livrare: 24 ore
notifications_active Ultimele produse in stoc
Livrare rapida
Toate produsele sunt in depozitul nostru
Achizitii securizate
14 zile retur

Credit module tbi bank 3.3.5

102.46 Lei x 4 rate

Descriere
Producător Blackview
Model Tab3Kids-Fairytale P
Culoare Albastru
Marimea ecranului 7"
Rezoluţie 1024 x 600 HD TN (16:9)
Raport ecran-carcasă 64,4%
CPU Unisoc SC7731E
RAM și ROM 2 GB + 32 GB, LPDDR3 + EMMC
Extindere RAM Până la 2 GB
Capacitate maximă a cardului de memorie TF 1TB
Rezoluția camerei 0,3 MP (față); 2 MP (spate)
Capacitatea bateriei 3280 mAh
Difuzor 8Ω, 1,2 WATI
Conectivitate wireless Wi-Fi 2,4 GHz (802,11 b/g/n)
Sistem de operare DokeOS_P 3.0 Go (Android 13)
Dimensiuni 195,6 x 136 x 21,4 mm
Greutate 320 g

Tabletă Blackview Tab 3 Kids 2+32 (albastru).

Tableta Blackview Tab 3 Kids este dispozitivul ideal pentru cei mai tineri utilizatori. Proiectat având în vedere educație și divertisment, acesta combină un design robust cu cele mai noi tehnologii. Ecranul său de 7 inchi oferă o experiență confortabilă pentru utilizator, iar cu DokeOS_P 3.0 Go, părinții pot gestiona cu ușurință aplicațiile și conținutul, asigurând siguranța copiilor lor. O husă inseparabilă, cu un mâner practic, care nu numai că protejează dispozitivul, dar îl face și ușor de transportat și utilizat de către copii mici.

10.jpg

Design unic pentru copii

Blackview Tab 3 Kids se remarcă nu numai prin designul său roz adorabil, ci și prin designul său ușor, la doar 320 de grame. Datorită unei carcase special concepute cu un mâner practic, potrivită perfect pentru mâinile mici ale copiilor, tableta este ușor de transportat. Asta nu este tot - mânerul servește și ca suport stabil, permițând copilului să folosească confortabil tableta în timp ce se joacă, vizionează filme sau studiază.

9.jpg

Ecran HD de 7 inchi

Echipata cu un ecran HD TN de 7 inchi cu o rezolutie de 1024 x 600, tableta ofera o imagine clara si culori clare care fac ca vizionarea filmelor tale preferate si lectura cartilor sa fie o adevarata placere. Cu un mod de protecție a ochilor, Blackview Tab 3 Kids reduce emisiile de lumină albastră, minimizând oboseala vizuală chiar și în timpul utilizării prelungite.

3.jpg

Lectură confortabilă pentru copilul dumneavoastră

Acum, copilul dumneavoastră se poate bucura de cărțile și materialele educaționale preferate pe tabletă în siguranță și în siguranță pentru sănătatea ochilor. Blackview Tab 3 Kids oferă un mod inovator de citire care schimbă culoarea interfeței într-un gri fin, asemănător cu aspectul unui e-reader tradițional. Ajută la prevenirea oboselii ochilor chiar și atunci când citiți pentru perioade lungi de timp, oferind plăcere de a citi fără a solicita ochi.

7.jpg

Control parental cuprinzător

Tableta Blackview Tab 3 Kids oferă părinților control complet asupra a ceea ce fac copiii lor online. Puteți seta cu ușurință parole pentru acces, puteți gestiona aplicațiile la care are acces copilul dvs. și puteți controla site-urile web pe care le poate naviga. Funcția de setare a orei vă permite să controlați timpul de utilizare a tabletei, asigurând un echilibru sănătos între învățare și divertisment. În plus, puteți crea profiluri separate pentru fiecare copil, adaptând resursele disponibile la vârsta și nevoile acestuia.

8.jpg

Distracție creativă și învățare

Modelul Tab 3 Kids este o sursă indispensabilă de distracție creativă și de învățare completă pentru micuțul tău. Veți găsi o varietate de aplicații preinstalate care dezvoltă abilitățile și stârnesc curiozitatea copiilor mici. Datorită lor, copiii pot face cu ușurință poze, pot asculta muzica lor preferată, pot citi cărți fascinante, colorează imagini, pot face puzzle-uri și pot viziona desene animate și programe educaționale. Aceste aplicații nu oferă doar divertisment, ci și predau prin lecții interactive despre alfabete, cuvinte, fructe, animale, culori și numere.

4.jpg

Realizare ușoară de fotografii și videoclipuri

Cu Tab 3 Kids, micuțul tău este liber să păstreze momente de neuitat! Echipată cu o cameră frontală de 0,3 MP și o cameră spate de 2 MP, tableta vă permite să faceți cu ușurință fotografii și videoclipuri pe care copilul dumneavoastră va dori să le împărtășească lumii. În plus, difuzorul încorporat de 1,2 W oferă un sunet clar în timp ce ascultați muzica preferată sau vizionați desene animate

2.jpg

Întotdeauna gata de acțiune

Cu o baterie puternică de 3200 mAh, Blackview Tab 3 Kids oferă ore neîntrerupte de distracție și învățare. Tableta vă permite să vizionați filmele preferate timp de până la 5,77 ore, să ascultați muzică timp de 19,28 ore sau să jucați jocuri timp de 5,33 ore cu o singură încărcare! În plus, cu un timp de așteptare impresionant de până la 504 de ore, poți fi sigur că tableta va fi întotdeauna gata de utilizare atunci când copilul tău are chef.

6.jpg

Procesor puternic

Tableta Tab 3 Kids este echipată cu un procesor puternic Unisoc SC7731E și 2 GB de RAM, asigurând funcționarea fără probleme a aplicațiilor și jocurilor educaționale. De asemenea, este posibilă extinderea memoriei RAM cu încă 2 GB, ceea ce va crește și mai mult eficiența și viteza tabletei. Drept urmare, copilul dumneavoastră se poate bucura de joacă și învățare neîntreruptă, fără a-și face griji în legătură cu întârzieri sau bâlbâială.

5.jpg

Sistem de operare îmbunătățit

Brandul Blackview a depus mult efort în dezvoltarea sistemului de operare al tabletei pentru a îmbunătăți experiența de utilizare a tabletelor Blackview. Modelul Tab 3 Kids dispune de actualizarea DokeOS_P 3.0 Go.Tab 3 Kids se bazează pe Android 13, care este proiectat pentru o interacțiune și mai convenabilă, fără a fi nevoie să treacă prin procese complicate. Nu numai că oferă o funcționare fără probleme și ușurință în utilizare, dar oferă și părinților control deplin prin funcțiile de gestionare a aplicațiilor și a conținutului.

1.jpg

Inclus:

  • comprimat
  • cablu de încărcare
  • adaptor de alimentare
  • manual de utilizare
Fisa tehnica
Blackview
INN-067658
6931548314608
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile
chat Comentarii (0)