Tableta Teclast P30T Kids, 10.1 inch, 64 GB WIFI, Android 14, baterie 6000 mAh, roz
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Tableta Teclast P30T Kids, 10.1 inch, 64 GB WIFI, Android 14, baterie 6000 mAh, roz

598,00 lei Cu TVA

502,52 lei Fara TVA

Termen de livrare: 24 ore
notifications_active Ultimele produse in stoc
Livrare rapida
Toate produsele sunt in depozitul nostru
Achizitii securizate
14 zile retur

Credit module tbi bank 3.3.5

159.83 Lei x 4 rate

Descriere
Producător Teclast
Model P30T Copii
Sistem de operare Android 14
Procesor Allwinner A523 4 x A55@1,8GHz + 4 x A55@1,4GHz
RAM 4GB
ROM 64 GB
Micro SD Până la 1 TB
Audio Microfon
Difuzoare 2 difuzoare
Capacitatea bateriei 6000mAh
Timp de redare video Până la 8 ore
Timp de navigare pe internet Până la 8 ore
Timp de redare a muzicii Până la 12 ore
Marimea ecranului 10,1"
Tipul ecranului IPS
Rezoluţie 1280 x 800
PPI 149,45 ppi
Luminozitate 10 cd/m² - 300 cd/m²
Atingere Multi-touch cu 10 puncte
Camera din spate 5 MP + 0,3 MP
Camera frontala 2 MP
Senzori Gravitate, Hall
Porturi USB-C
Slot Micro SD
Conectivitate WiFi 802.11 a/b/g/n/ac; 2,4 GHz și 5 GHz
Bluetooth Versiunea 5.0
Afișaj WiFi A sustine
GPS/BEIDOU Nu
A-GPS NU
GLONASS NU
GALILEO NU
Benzi GSM acceptate NU
Benzile WCDMA acceptate NU
Benzile FDD LTE acceptate NU
Dimensiuni 257 mm (D) × 180 mm (S) × 15 mm (L)
Greutate 808 g
Culoare Roz

Tabletă Teclast P30T Kids 10.1" 4/64 GB WIFI (roz)

Tableta Teclast P30T Kids este o soluție ideală pentru cei mai tineri utilizatori, combinând tehnologia modernă cu un design atractiv. Dispune de un ecran IPS de 10,1 inchi, procesor Octa-Core, 4 GB RAM și 64 GB memorie internă extensibilă până la 1 TB. Drept urmare, copilul dumneavoastră se va bucura de funcționare fără probleme și va folosi liber aplicații, jocuri și multimedia. În plus, dispozitivul oferă până la 15 ore de funcționare cu o singură încărcare și rulează pe Android 14, cu elemente 3D precum pisicile și florile adăugând atractivității vizuale.

3.jpg

Siguranța utilizării

Cu Teclast, îi oferi micuțului tău o formă sigură de joacă și educație. Tableta P30T Kids este echipată cu o carcasă din silicon certificată ecologică, moale la atingere și are o suprafață anti-alunecare. Carcasa este, de asemenea, inodora și non-toxică, iar cu caracteristici suplimentare, cum ar fi protecție împotriva căderii și găuri speciale pentru șnur, dispozitivul este durabil și confortabil de utilizat. În plus, suportul rotativ la 360° vă permite să îl poziționați în orice unghi.

6.jpg

Caracteristici educaționale cu TKids Space

Aplicația TKids este un centru de conținut educațional, jocuri și activități care îi ajută pe copii să-și dezvolte abilitățile prin lecții interactive, puzzle-uri, povești și multe altele. Tableta oferă modul parental Google Family Link, permițându-vă să monitorizați activitățile micuților dvs., să gestionați aplicațiile și să setați limite de timp. Acest lucru permite îngrijitorilor să aibă control deplin asupra a ceea ce fac copiii lor. TKids Space oferă, de asemenea, teme personalizate și imagini de fundal care pot fi personalizate după bunul plac al utilizatorului.

1.jpg

Performanță la cel mai înalt nivel

Dispozitivul este alimentat de un procesor Octa-Core Allwinner A523 și grafică Mali-G57 pentru performanțe fluide și receptive. Drept urmare, Teclast P30T Kids va funcționa bine pentru copiii care folosesc aplicații educaționale solicitante și jocuri interactive. Tableta oferă acces rapid la toate funcțiile fără bâlbâituri și întârzieri.

2.jpg

Memorie extensibilă

P30T Kids oferă 4 GB de RAM și 64 GB de memorie internă, extensibile până la 1 TB cu un card MicroSD. Acest lucru le oferă copiilor mult spațiu pentru aplicațiile, jocurile, fotografiile și videoclipurile lor preferate.

4.jpg

Sunet de înaltă calitate

Tableta Teclast P30T Kids este echipată cu două seturi de difuzoare externe PureSound și un cip de amplificare digitală pentru o calitate ridicată a sunetului. Cu o mufă încorporată pentru căști de 3,5 mm, copiii se pot bucura de muzica, filmele și jocurile lor preferate fără a deranja pe nimeni.

5.jpg

Ceva pentru micii fotografi

Cu o cameră din spate de 5 MP cu sistem dual AI și o cameră frontală de 2 MP, copiii își pot documenta aventurile și le pot împărtăși cu familia și prietenii. În plus, tableta are un bliț LED încorporat pentru a îmbunătăți calitatea fotografiilor și videoclipurilor în condiții de iluminare nefavorabile.

8.jpg

Conectivitate de încredere

Teclast P30T Kids acceptă cel mai recent standard Wi-Fi 6, care oferă o latență mai mică în comparație cu Wi-Fi 5 tradițional. În plus, cu Bluetooth 5.4 cu suport AAC și LDAC, copiii se pot bucura de sunet de înaltă calitate atunci când folosesc căști fără fir și alte dispozitive.

7.jpg

Moduri de afișare pentru sănătatea ochilor

Tableta Teclast P30T Kids oferă diverse moduri de afișare, cum ar fi Protecția ochilor, Citirea, Scăderea și Întuneric pentru a proteja vederea în timpul utilizării prelungite și pentru a ajuta la reducerea oboselii ochilor.

9.jpg

Inclus:

  • Comprimat
  • Incarcator 5V/2A
  • Cablu USB-C
  • Manual de utilizare
Fisa tehnica
Teclast
INN-066763
6940709686447
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile
chat Comentarii (0)