Tastatura mecanica gaming Royal Kludge, 96 taste, palm rest, hotswap, RGB, wireless sau cablu, 3750 mAh, switch brown, RK96
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

Tastatura mecanica gaming Royal Kludge, 96 taste, palm rest, hotswap, RGB, wireless sau cablu, 3750 mAh, switch brown, RK96

445,50 lei Cu TVA

374,37 lei Fara TVA

495,00 lei -10%

Termen de livrare: 24 ore
check In stoc
Livrare rapida
Toate produsele sunt in depozitul nostru
Achizitii securizate
14 zile retur

Credit module tbi bank 3.3.5

111.61 Lei x 4 rate

Descriere
Producător Royal Kludge
Model Comutator maro RK96
Culoare Negru
Tip switch brown switch
Aspect 96 de chei
Baterie reincarcabila 3750 mAh
Timp de funcționare aproximativ 250 h (cu iluminarea de fundal oprită)
Timp de incarcare 6-7 ore
Conexiune 2,4 GHz, cu fir, Bluetooth
Iluminare din spate RGB
Caracteristici suplimentare hotswap

Tastatură mecanică Royal Kludge RK96 RGB

Căutați un echipament dovedit, care este perfect atât pentru muncă, cât și pentru divertisment? Tastatura mecanică Royal Kludge va fi alegerea perfectă! Se va adapta la dvs. în orice fel, deoarece nu numai că vă puteți schimba liber comutatoarele în el, ci și vă puteți conecta în moduri diferite. În plus, designul său bine gândit va asigura un confort neîntrerupt în timpul utilizării, iar bateria reîncărcabilă încorporată va asigura un timp de lucru îndelungat.

Royal-Kludge/RK96-maro-comutator/5

Multe posibilități

Tastatura Royal Kludge a fost creată având în vedere multe scenarii de utilizare. Este echipat cu mai multe porturi, inclusiv 2x USB și USB-C, astfel încât să puteți conecta mai multe dispozitive la acesta simultan. Este compatibil cu telefoane, dispozitive de stocare, șoareci, căști și asta nu este tot! Mai mult, folosește un comutator maro, astfel încât funcționarea sa este foarte lină și rapidă. Va fi perfect pentru munca de birou.

Royal-Kludge/RK96-maro-comutator/4

Design atent

Ceea ce diferențiază tastatura Royal Kludge este designul său bine gândit. A fost creat cu materiale rezistente, deci prezinta o mare durabilitate si rezistenta. Mai mult decât atât, structura sa multistrat îi permite să reducă zgomotul, astfel încât va funcționa în liniște și nu va deranja alte persoane din cameră. În plus, vă permite să schimbați întrerupătoarele în mod liber. Veți găsi un tampon magnetic inclus, care vă va permite să vă susțineți confortabil încheieturile.

Royal-Kludge/RK96-maro-comutator/9

Adaptat nevoilor dvs

Tastatura Royal Kludge se va adapta nevoilor tale. În aplicația dedicată computerului dumneavoastră, puteți modifica setările acesteia în funcție de așteptările dumneavoastră. Printre altele, vei putea schimba utilizarea tastelor sau vei alege iluminarea de fundal care te interesează. Acest lucru va personaliza tastatura și va face munca și mai confortabilă!

Royal-Kludge/RK96-maro-comutator/2

Opțiuni multiple de conectivitate

Royal Kludge răspunde nevoilor utilizatorilor și vă oferă posibilitatea de a vă conecta la tastatură în până la 3 moduri diferite! Dacă sunteți fan al soluțiilor tradiționale - alegeți o conexiune prin cablu, folosind un cablu. Cu toate acestea, dacă doriți să scăpați de firele încurcate, conectați-vă la dispozitivele selectate folosind o rețea de 2,4 GHz sau Bluetooth (în care vă puteți conecta la până la 3 dispozitive simultan). Mai mult, puteți comuta convenabil între dispozitivele conectate, datorită unui comutator special, situat pe tastatură.

Royal-Kludge/RK96-maro-comutator/8

Timp lung de lucru

Vă faceți griji că tastatura își va pierde puterea în cel mai puțin oportun moment? Cu Royal Kludge, poți abandona acele temeri! Este echipat cu o baterie de 3750 mAh, astfel încât poate funcționa până la 250 de ore (când lumina de fundal este stinsă). Dar nu vă faceți griji când i se epuizează energia, deoarece îl puteți reîncărca în aproximativ 6-7 ore.

Royal-Kludge/RK96-maro-întrerupător/6

Iluminare de fundal RGB

Oferă lucrării tale mai multe culori! Tastatura Royal Kludge este echipată cu iluminare de fundal RGB, care include până la 16,80 milioane de culori. În plus, există și 14 moduri diferite la dispoziție. Personalizează culorile pentru starea ta actuală de spirit sau gameplay-ul și dă-ți tastaturii un aspect unic!

Royal-Kludge/RK96-maro-comutator/3

In cutie

  • tastatură
  • comutatoare suplimentare x 4
  • cheie pentru scoaterea cheii
  • cablu tip C
  • manual de utilizare
Fisa tehnica
ROYAL KLUDGE
RK96-BLACK
6935280814778
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: