Tastatura mecanica gaming Royal Kludge RK84, hotswap, RGB, switch brown, wireless, cablu, bt, 3750 mAh, RK84
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

Tastatura mecanica gaming Royal Kludge RK84, hotswap, RGB, switch brown, wireless, cablu, bt, 3750 mAh, RK84

337,37 lei Cu TVA

283,50 lei Fara TVA

374,85 lei -10%

Termen de livrare: 24 ore
check In stoc
Livrare rapida
Toate produsele sunt in depozitul nostru
Achizitii securizate
14 zile retur

Credit module tbi bank 3.3.5

84.52 Lei x 4 rate

Descriere
Marca Kludge regal
Model RK84
Culoare Negru
Numărul de chei 84
Iluminare de fundal da
Conectivitate wireless Bluetooth, 2.4G
Capacitatea bateriei 3750mAh
Iluminat RGB

Tastatură mecanică pentru jocuri Royal Kludge RK84 RGB inovatoare

Dacă sunteți în căutarea de fiabilitate, precizie și performanță excepțională în timpul jocului, tastatura mecanică pentru jocuri Royal Kludge RK84 RGB vă va îndeplini așteptările. Echipat cu o baterie de 3750 mAh, permite 200 de ore de lucru sau de joaca. În plus, RK84 dispune de 84 de taste, oferindu-vă libertatea de a-l utiliza în funcție de nevoile dvs. Mai mult, pachetul include 4 întrerupătoare suplimentare maro, care funcționează excelent în caz de urgență. Umidificarea cu spumă permite o funcționare silențioasă, în timp ce tampoanele de cauciuc și magnetice împiedică alunecarea.

/Royal-Kludge/Comutator-maro-RK84/1

Muncă de lungă durată și libertatea utilizatorului

Alimentată de o baterie de 3750 mAh, tastatura RK84 RGB vă oferă 200 de ore de lucru, indiferent dacă lucrați sau jucați. Designul său remarcabil de compact, cu 84 de taste, oferă libertate utilizatorului, adaptându-se nevoilor dumneavoastră. În plus, pachetul include 4 întrerupătoare maro suplimentare, care sunt perfecte pentru rezervă în caz de urgență.

/Royal-Kludge/Comutator-maro-RK84/3

Personalizarea la îndemână

Software-ul Royal Kludge deschide ușa către personalizarea completă. Luminează-ți spațiul cu 14 moduri de iluminare de fundal sau alege dintr-o paletă vastă de 16,8 milioane de culori RGB. Cu capacitatea de reprogramare a tastelor, puteți personaliza tastatura în funcție de stilul, starea de spirit sau mediul dumneavoastră. În plus, cadrul tastaturii poate fi îndepărtat sau atașat cu ușurință, permițând personalizarea în funcție de preferințele dvs.

/Royal-Kludge/RK84-maro-întrerupător/6

Înlocuire ușoară a comutatorului

La tastatura Royal Kludge RK837, puteți înlocui confortabil comutatoarele fără lipire sau folosirea unor instrumente complexe. Cu penseta inclusă, puteți înlocui comutatoarele în funcție de nevoile dvs.

/Royal-Kludge/Comutator-maro-RK84/8

Compatibilitate nelimitată

Indiferent dacă sunteți un utilizator Windows, iOS, Android sau Linux, tastatura RK84 este gata să vă satisfacă nevoile. Versatilitatea sa acoperă atât dispozitivele desktop, cât și dispozitivele mobile, făcându-l un însoțitor indispensabil atât pentru momente de lucru cât și pentru jocuri relaxante. Comutarea între modurile Windows și Mac este ușoară prin funcția FN combinată cu tastele A sau S.

/Royal-Kludge/Comutator-maro-RK84/2

Design multifuncțional și ergonomic

Tastatura RK84 nu este doar un instrument de joc, ci și un asistent în munca de zi cu zi. Acceptă trei moduri de lucru: cu fir, Bluetooth și 2.4G, permițând conectivitate fără întreruperi la diferite dispozitive. Două porturi USB-A și un port USB-C facilitează încărcarea ușoară și transmiterea datelor cu dispozitive suplimentare. Stratul unic de amortizare a spumei, combinat cu designul ergonomic al tastaturii, creează o atmosferă confortabilă și favorabilă concentrării atât pentru lucru, cât și pentru jocuri.

/Royal-Kludge/Comutator-maro-RK84/9

Conținutul pachetului:

  • Tastatură
  • Comutator RK x 4
  • Picior magnetic x 2
  • Manual
  • Cablu
  • Instrument de îndepărtare a tastelor
Fisa tehnica
ROYAL KLUDGE
RK84-BLACK
6935280813542
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: