Tastatură mecanică Royal Kludge 2,4 GHz/bluetooth/USB-C, 75%, buton inteligent OLED, RGB, switch silver, RKM75
zoom_out_map
-10%

Tastatură mecanică Royal Kludge 2,4 GHz/bluetooth/USB-C, 75%, buton inteligent OLED, RGB, switch silver, RKM75

428,40 lei Cu TVA

360,00 lei Fara TVA

476,00 lei -10%

Termen de livrare: 24 ore
notifications_active Ultimele produse in stoc
Livrare rapida
Toate produsele sunt in depozitul nostru
Achizitii securizate
14 zile retur

Credit module tbi bank 3.3.5

107.32 Lei x 4 rate

Descriere
Manufacturer Royal Kludge
Model RKM75 silver switch
Connection wired, 2.4 GHz, Bluetooth
Dimensions 327.6 × 138.5 × 42 mm
Layout 81 keys
Backlighting Single / RGB light
Switch type Mechanical switch
Operation time approx. 220 h
Battery capacity 3750 mAh
Additional features hotswap

Tastatură mecanică Royal Kludge RKM75 RGB, comutator argintiu (albastru)

Sunteți în căutarea unui echipament dovedit, care va funcționa la fel de bine pentru muncă și divertisment? Tastatura mecanică Royal Kludge va fi alegerea perfectă! Se va adapta la dvs. în orice fel, deoarece nu numai că vă puteți schimba liber comutatoarele în el, ci și vă puteți conecta în moduri diferite. Mai mult, designul său bine gândit va asigura confort neîntrerupt în timpul utilizării.

Royal-Kludge/RKM75-întrerupător-argint/4

Multe posibilități

Tastatura Royal Kludge a fost creată având în vedere mai multe scenarii de utilizare. Este echipat cu 2 porturi USB-C, astfel încât să puteți conecta mai multe dispozitive la acesta simultan. Este compatibil cu telefoane, dispozitive de stocare, șoareci, căști și asta nu este tot! Mai mult, veți găsi o husă specială inclusă pentru a proteja tastatura de praf și apă.

Royal-Kludge/RKM75-întrerupător-argint/6

Cu jucătorii în minte

Dacă ești un fan al jocurilor, această tastatură este și pentru tine! Vă permite să schimbați comutatoarele în mod liber, iar cheia specială inclusă va ușura această sarcină. Utilizează comutatoare argintii care îmbunătățesc precizia și presiunea. Ele arată o pornire mai rapidă și o stabilitate ridicată. Acest lucru le va face o opțiune ideală pentru jocurile pe termen lung!

Royal-Kludge/RKM75-întrerupător-argint/5

Adaptat nevoilor dvs

Tastatura Royal Kludge se va adapta nevoilor tale. În aplicația dedicată pentru PC, îi poți modifica setările în funcție de așteptările tale. Printre altele, vei putea schimba utilizarea tastelor sau vei alege iluminarea de fundal care te interesează. Acest lucru va personaliza tastatura și va face munca și mai confortabilă! În plus, echipat cu picioare antiderapante, va rămâne mereu pe loc.

Royal-Kludge/RKM75-întrerupător-argint/8

Multe posibilități de conectare

Royal Kludge răspunde nevoilor utilizatorilor și vă oferă posibilitatea de a vă conecta la tastatură în până la 3 moduri diferite! Dacă sunteți fan al soluțiilor tradiționale - alegeți o conexiune prin cablu, folosind un cablu. Cu toate acestea, dacă doriți să scăpați de firele încurcate, conectați-vă la dispozitivele selectate folosind o rețea de 2,4 GHz sau Bluetooth (în care vă puteți conecta la până la 3 dispozitive simultan). Mai mult, puteți comuta convenabil între dispozitivele conectate, datorită unui comutator special, situat pe tastatură.

Royal-Kludge/RKM75-întrerupător-argint/2

Iluminare de fundal RGB

Dă-ți mai multă culoare lucrării tale! Tastatura Royal Kludge este echipată cu iluminare de fundal RGB, care include până la 16,80 milioane de culori. În plus, există și 14 moduri diferite la dispoziție. Personalizează culorile pentru starea ta actuală de spirit sau gameplay-ul și dă-ți tastaturii un aspect unic!

Royal-Kludge/RKM75-întrerupător-argint/9

Compatibilitate ridicată

Dispozitivul Royal Kludge prezintă o compatibilitate ridicată, așa că nu trebuie să vă faceți griji că nu va funcționa cu hardware-ul dvs. Funcționează cu telefoane, șoareci, căști, dar nu numai! De asemenea, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la sistemul de operare pe care îl utilizați, deoarece această tastatură va funcționa cu Windows, iOS/Mac OS, Android și Linux. Bucurați-vă de libertate excepțională!

Royal-Kludge/RKM75-întrerupător-argint/1

În platou

  • tastatură
  • comutatoare suplimentare x 4
  • cheie pentru scoaterea cheii
  • husa de protectie impotriva prafului si a apei
  • cablu de încărcare
  • receptor
  • manual de utilizare

Fisa tehnica
ROYAL KLUDGE
RKM75
6935280822124
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile